PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Дължината на пръстите разкрива каква личност сте

Знаете ли, че дължината на вашите пръсти на ръцете може да разкрие повече за вашата личност?! Сравнете дължината на показалеца и безименния пръст и разберете дали написаното съвпада с вашите личностни характеристики.


А) Казват, че хората имащи показалец по-къс от безименния пръст са много красиви и привлекателни на външен вид. Излъчват загадъчен чар, а останалите ги намират за неустоими. Те обаче са по-агресивни, леко нападателни. Склонни са да поемат рискове, дори и в най-напрегнатата ситуация. Обикновено имат професии като или близки до тези: войници, инженери, банкери. Обичат да играят шах и да решават кръстословици и сложни ребуси. Някои учени са на мнение, че лицата имащи този тип пръсти печелят много повече пари отколкото тези е група Б и В описани по-надолу.

Б) Хората с по-дълъг показалец от безименния пръст, често обичат да бъдат сами. Понякога желанието им за уединения буди усещане за скрита арогантност. Обичат да имат свободно време било то и няколко минути, които да отделят само за себе си. Скромни са и не са от типа хора, които решително ще направят първата крачка към каквото и да било. Обмислят добре всяка ситуация, а решат ли да се заемат с нещо влагат цялото си старание. Не обичат споровете и конфликтните ситуации и вероятно затова предпочитат уединението. Винаги оценяват вниманието, което получават. Обикновено професията им не е свързана с много контакти.

C) Хората с еднаква дължина на безименния пръст и показалеца също обичат мира и спокойствието. Те са много добре организирани и премислят всичко до най-малки детайли. Особеното при тях е че са много привързани. Склонни са да дават всичко от себе си, за да имат хармонична и силна връзка. Изключително любящи и всеотдайни личности. Не приeмат фалша и лъжата. Готови са да бранят позициите си без конфликти, а с убедителни разговори. Те са много добри учители, писатели, художници и артисти.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 13 оценки

Отзиви

яя
Мисля че малко артистично е украсено всичко написано по-горе!!!
Super,taka e
Да найстина е така
Глупости....
Данчето
Абсолтно точен анализ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...