PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Космос и непознати територии

Гарваново пълнолуние в Дева – усетете женствената сила

Този четвъртък на 1-ви март ще има пълнолуние, което ще бъде много интензивно и емоционално. Тази интензивност и натрупване на напрежение са във ваша полза. Налице е една трансформация, която мнозина от вас може да са почувствали още преди няколко дни.

Девата е зодиакален знак, който се свързва с мисленето, дълбокото мислене. То често е самокритично, но когато е насочено в правилната посока може да бъде изключително просветено. Дева се свързва с вътрешния войн, който живее вътре в сърцето.

Ние всички имаме енергията на Дева вътре в нас, всички ние имаме Дева някъде в нашата ранна астрологична карта, така че всеки може да почувства женската сила, идваща от това пълнолуние.

Вътре във вас ще има голямо напрежение. Емоционалната интензивност може да доведе до голяма промяна и внезапни прозрения. Съдбата може да ви донесе нова пълноценна връзка. Има огромен потенциал да бъдете силно повлияни и трансформирани през това пълнолуние.

Време е да се изправите и да потърсите себе си, да намерите вашата истинска вътрешна сила. Пълнолунието в Дева носи енергия, която ни кара да започнем да планираме, като анализираме детайлно нещата. Това малко ще ви откъсне от глобалната картина на нещата и ще вземате решения, въз основа на моментната специфика.

Ще имате чудесна възможност да получите подробни и конкретни напътствия, които ще ви помогнат да имате успех през пролетния сезон.

Пълнолунието в Дева ще ни покаже, че трябва да се спуснем до низините, ако искаме да постигнем мечтите си. Меркурий е под прав ъгъл, а Сатурн е в комбинация с Хирон. Това означава, че може да се наложи да се откажете от нещо ценно, за да изградите нещо по-добро.

Девата понякога се срамува и иска да се скрие, но сега е важно да излезе напред. Нека другите да видят, какво правите. Практикувайте йога, доколкото ви позволява тялото, а не като някой йога гуру. Дайте воля и емоция на вашите скрити заложби. Ако ви се рисува нарисувайте нещо, ако ви се пише, напишете нещо. Това пълнолуние ще даде шанс на всеки да покаже на какво е способен. Научете се да контролирате тези страшни „лъвове“, които разкъсват месото на вашия кураж.

Предизвикателството на този лунен месец е да създадете ред (Дева) от хаоса (Риби). Луната е насочена към Сатурн, което означава, че някои хора могат да поемат твърде голяма отговорност и да се страхуват, че не са достатъчно способни или добри. Научете се да казвате не.

Лунната троица с Плутон е помощната ръка, която търсите. Изчистете, изрежете, отсечете и освободете. Когато се зароди дадена идея всичко трябва да е перфектно, тогава ще се случи и трансформацията. Останете концентрирани върху вашите задачи. Правете всичко с любов и по най-добрия възможен начин. Подобрението идва с практиката. Провалите изграждат характера.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...