PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Космос и непознати територии

Във Вихъра на Възнесението - 28 септември 2015 г.

Енергията на ускореното Възнесение за Земята и човечеството вече е тук и на 28-ми септември предстои увеличаване!

Повечето хора вече забелязаха и усетиха огромните промени в живота си. Те се дължат на енергията на ускореното Пробуждане или така наречената „Енергийна Вълна на Възнесение“.

Започна в края на Август 2015 г. и ще продължи до края на септември, като 28.09.2015 г. ще бъде пикът. Планетата Земя се движи в район на Галактиката, който ще я подложи на серия от мощни енергийни вълни, които носят промени в човешката ДНК, Слънцето и повишават вибрациите на всичко по пътя си. Учените са ги измерили и описали като Гама Вълни. 

Всъщност, както и да ги наричаме или да се опитваме да обясним случващото се.. под една или друга форма предстои огромна Вълна от Светлина. Пробуждане.

Енергийната Вълна на септември 2015 г. носи мощна подкрепа в колективната промяна на цялото човечество, както и връщането към Единството и Любовта на Земята. Нашият урок и възможност сега е да полетим с тази вълна, носеща нови възможности, вместо да бъдем повлечени в „подводното течение“ на страхове и остарели мисловни модели. Енергийната Вълна през септември носи прочистване на съзнанието, повишаване на вибрациите, измествайки ни индивидуално и колективно към живот в нова парадигма.

Това е възможност за човечеството да се обедини в колективно съзнание, за да станат хората по-будни и да се разделят със страха, контрола и манипулацията, навлизайки в по-фините и високи вибрации на Любов, Мир и Сътрудничество.

Точно сега имаме възможност да развием по-добрите версии на себе си, да поемем по Пътя на Възнесението. Винаги сме били духовни същества, съществуващи във физическо тяло, но повечето от нас са имали блокажи за възприемането на пълнотата на своята духовна сила и светлина. Сега всички имаме възможност да запазим физическата способност да възприемаме с 5-те си сетива, като същевременно ще се увеличават нашите физически и духовни способности, творчество, интелигентност.

Има хора, които четейки за мощната Енергийна Вълна могат да възприемат информацията през призмата на страха и да се фокусират върху предстоящите предизвикателства, пречки и трудности, които могат да се появят. Има и такива сред нас, които изобщо нямат идея какво се случва. Но истината остава за онези, които са пробудени – възможността е тук и ЛЮБОВТА е Пътят към новата парадигма. Любовта е ключът в тази Вълна от Светлина към нови висоти.. Свобода, Любов и Мир.

Оставете сърцето си отворено, бъдете заземени и нека Духът ви се издигне към по-високите вибрации. Това е вълнуващ момент, празник, издигане към Светлината. Ликувайте! Време е да се откажете от всичко, което вече не ви служи. Оставете го, освободете се и направете крачка към вратата на безкрайните възможности, които се отварят пред вас.

Ангелите са до вас и ви насърчават. Вслушайте се в сърцето си.
Всичко е възможно! Изчистете съзнанието си, отворете сърцето си и почувствайте онова, което наистина желаете. Не спирайте само до желанията в материалния свят или нуждите на физическото тяло... Отидете по-дълбоко, отвъд това.

Сега е време към докосване до Безкрайното – неограничена възможност, духовна светлина и сливане с Автентичната Истина. Не се опитвайте да ограничите Безграничното.

Този период ще премине по-леко за вас, ако поддържате съзнанието си във високите вибрации, пребивавате в положителното, храните се с пресни и непреработени храни, изключвайки животинските продукти от менюто си, а изборите ви да бъдат съзнателни. Действайте от името на Любовта!

Ще има моменти, когато ниските вибрации ще напират да ви завладеят, дълбоко вкоренените мисловни модели ще изникват в различни ситуации, плачещи за вашето внимание и предизвикващи тъмните сили да ви сразят. Но Енергията на Любовта ще стопи всичко това, за да проправи Пътя ви напред.

Постъпвайки в новите реалности, няма да можете повече да носите товара на старата енергия, ограничаващи мисли, вярвания или травми. А вие с отворено сърце продължете пътя си към Светлината и новите възможности.

Грижете се добре за себе си. Имайте готовност за промени, бъдете адаптивни и следвайте вътрешния си глас. Отнасяйте се към себе си и другите с Любов и Грижа. Комуникирайте със своите духовни водачи и ангели, които са до вас и ви помагат. Ако не сте сигурни как да го направите, оставете Любовта да ви води. Оставете Духа да ви води към безкрайната светлина, която ви очаква. Живот в Любов, Благодарност, Прошка.

Енергията на Възнесението се отразява на всички хора, всички живи видове, на цялата планета. Огледайте се! Ще разпознаете това по много начини и в неговите различни форми. Вижте чудесата, магията и красотата на колективното завръщане на Човечеството към Любовта. Потърсете нови възможности, нови решения на проблемите.

Вслушвайте се в сигналите на тялото си – то ще ви подскаже от какво се нуждае. Изхвърлете токсините от менюто си и започнете да усещате храната, която приемате. Наслаждавайте й се и я подбирайте спрямо реалните потребности на тялото и с обич към него.

Вярвайте най-много на своята интуиция. Върнете се към Любовта, отворете сърцето си и пуснете онази прекрасна вътрешна Светлина да огрее всичко.

Преминаваме на следващо ниво. Физическо, емоционално, духовно. Не се противопоставяйте на промените.
Прегърнете Божествената Светлина в себе си. 

На добър час!

Архангел Метатрон чрез Мелани Беклер

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

Георги Петров.
МИЛИ ХОРА, ПОМНЕТЕ ЧЕ, - със всяка зла помисъл, или зло деяние, Човекът става ПОТЕНЦИАЛЕН клиент, на САТАНАТА. Прошка няма. Този принцип е БОЖЕСТВЕНО ПРАВИЛО-ЗАКОН. Щом не може да се вземе обратно, причиненото страдание, тогава, няма как, да се отнеме вината на причинителя на страданието.
Прекрасно написано! Чудесна статия!
diqna
blagodarq
lubov i sxetlina za vsicki da bade
Цвети
Амин! Да бъде светлина и любов!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...