Назад до История, митове и легенди

Какво е да си роден на 19-то число от месеца?

Има една дата в календара, към която трябва да сте особено внимателни. Може да сте родени на нея, но може и да познавате хора, които празнуват рожден ден тогава. Няма значение дали е през януари, февруари, август или декември. Във всеки един от месеците на годината, на този ден се оглеждайте за знаците, пише Petel.bg.
Първото което може да ви хрумне, ако самите вие сте родени на 19-ти, е че животът ви никак не е лесен. След всяка преодоляна трудност обаче, ставате все по мъдри и при вас идват все повече хора за съвет. Така ли е?
Може някой от семейството ви да е роден на този ден – тогава внимавайте с този човек. Той може да ви донесе много мъдрост и житейски опит – повече от останалите ви роднини.
Може това да е най-добрият ви приятел. Но има вероятност и да е най-големият ви враг. Човек, роден на тази дата може изобщо да не осъзнава колко значимо място заема в живота ви, но неосъзнато да ви принуждава да се променяте.
Обикновено това става като този човек – мъж или жена е неотлъчно до вас през целия живот и ви дава любов и разбиране, независимо през колко тъмни периоди преминавате вие самите. Способен е да не забелязва дори нервното ви и грубо поведение към него самия и всеки път да се чудите как още не ви се е разсърдил завинаги, а пак е до вас с усмивка и прегръдка, в която забравяте всичко.
В друг случай такъв човек може да се появи в живота ви и за съвсем кратък период. В началото може да го помислите за благодетел, но впоследствие той да се превърне дори във вашия пръв унищожител. Спокойно, силите на съдбата няма да позволят да ви убие физически или морално, ако вие самите имате съпротивителна енергия и разбирате на какво ви учи вашия зъл гений. Не е необходимо да влизате в директен конфликт с него, можете дори да не разговаряте повече от няколко пъти. Важното е да сте наясно. Когато изтърпите атаките и преодолеете несъвършенствата, заради които ви удрят, факторът-дразнител от само себе си ще изчезне.
На 19-ти е възможно да има катаклизми, дори стихийни бедствия. Възможни са катастрофи и инциденти – изобщо всичко, което може да промени съдбата ви. Но колкото и да е тежко, знаете народната поговорка „Всяко зло за добро“.

Рейтинг:
3.9/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

19 9 94.., tri devqtki .., chuvstvam se kato dqvola na dqvolite.., doshul sum da gi sudq! sudi za da budesh suden !
Хората родени на 17 и 19 число, всъщност са били проблемни в минал живот, и в сегашния си имат много трудности, с което се цели да се изчисти кармата им
Разум
Много от анонимните са родени на 19 число така като ги гледам,и половината от тях лъжат че са родени именно на 19 число.И да-това число наистина си е превъзходно,много мъдро и аналитично.То си носи доста голяма позитивност и енергия и е много приятно число.Казвам го по принцип относно самото число,но да не се забравя че от човек до човек раждан на 19 число има голяма разлика.А вибрацията на всеки раждан на 19 число му влияе по различен начин,няма как да бъдат еднакви хората самите по себе си родени на 19 число.Различията си ги има,не само раждани хората на 19 число,а и тези раждани на други числа в различните календарни години,месеци и дни.Написано от човек раждан на 19 число,сега ви пуснах и аз малко помъдряване от моя страна.
Анонимен
jiki jankova
Анонимен
Az sum na 19-ti iuli,smqtam che ima neshto vqrno...
Виж още отзиви
Коментирай
loading...