Назад до Космос и непознати територии

5 извънземни видове, които вече са сред нас

Повечето хора смятат, че извънземните са неприятелски настроени и искат да ни навредят. Това обаче в повечето случаи не отговаря на истината. Съществуват достатъчно доказателства да вярваме, че на Земята от векове живеят извънземни създания, без да вредят по никакъв начин на нашата раса. Представяме ви списък с приятелски настроените извънземни, които вярваме, че населяват Земята.

Лирианци

Широко разпространено е убеждението, че Лирианците са най-старите ни предци. Според някои Лирианците са пъврите „хора“, които създават своя цивилизация в нашата галактика – Млечния път. Един от първите хора, които открито говорят за Лирианците е световноизвестния Били Майер. Той твърди, че те са разкрили пред него своя произход и история и е изключително благодарен да сподели тази история с човечеството.

Според Били Майер те произлизат от далечна слънчева система, която се намира в звездна група, намираща се в близост до това, което днес наричаме Пръстена на Лира. От там произлиза и тяхното наименование Лирианци, точно както казваме и на човешките същества от съзвездията, които наричаме Плеядите.

Арктурианци

Това са едни от най-старите чужди видове в нашата галактика. Те са достигнали такъв напредък, че някои ги класифицират като цивилизация от петото измерение. Тяхната родна планета е в орбитата на най-голямата звезда от съзвездието Воловар и се намира на около 200 светлинни години от Земята.

За нас това разстояние звучи невероятно, но Арктурианците са имали технологии за подобно пътуване още преди милиони години. Не случайно се смята, че те притежават някои от най-напредналите технологии в Млечния път. Много малко хора са осъществявали контакт с Арктурианци. Тези, които все пак са имали такъв контакт, съобщават, че те са същества високи между 1 метър и 1.5 метра, с големи глави и големи черни бадемови очи. Кожата им е зеленикава на цвят и имат по 3 пръста на всяка ръка.

Те са майстори на телепатичната комуникация и могат да местят предмети или да взаимодействат със заобикалящата ги среда, използвайки само силата на мисълта. Освен това остаряването и смъртта на практика са елиминирани от тяхното общество.

Смята се, че техните флотилии от космически кораби кръстосват галактиката и един от тях се движи в орбитата около Земята, за да ни предпазва от неща, които могат да застрашат съществуването ни.
Арктурианците вземат много на сериозно своята роля на пазители. Смята се, че техни кораби и сателити се движат в орбитата на Земята вече повече от 13 000 години.

Телосианци

Описвани като високи, руси хуманоиди, много хора вярват, че Телосианците са последните оцелели от отдавна изчезнала човешка цивилизация на Земята. Някои хора смятат, че това са оцелелите от катаклизмите довели до потъването на Лемурия и Атлантида, но според други те са много по-древна цивилизация.

Името им произлиза от старогръцката дума „Телос“, която означава „край“ или „цел“. Чрез психотронни технологии и високо развити мозъчни способности, тяхното напреднало общество е в постоянен контакт с редица други извънземни цивилизации, включително Плеядианците и Арктурианците.

Първият човек, който описва Телосианците е адмирал Ричард Бърд в своите дневници, публикувани след смъртта му. В тях той разказва за тайна мисия до Северния полюс, където са се срещнали с напреднала подземна раса. Адмирал Бърд пише в своите дневници, че извънземните същества живеят в няколко тайни подземни града, но нашите атомни бомби ги принудили да излязат на повърхността. В дневника си адмирал Бърд пише: „Интереса ни с право започна, когато вашата раса взриви първите атомни бомби над Хирошима и Нагазаки. Точно в този тревожен момент ние изпратихме нашите летящи машини „Flugelrads“ на повърхността на Земята, за да изследват какво сте направили. Ние никога преди не сме се месили във вашите войни и варварство, но сега трябва да се намесим, защото сте открили достъпа до определена сила, за която още не сте дорасли, а именно атомната енергия. Нашите дипломати вече изпратиха тревожно съобщение до правителствата ви, но те не се вслушват в нас. Вие сте избрани, за да станете свидетели, че нашия свят наистина съществува. Нашата култура и наука са много по-напреднали от вашата Адмирале.“

Хилядолетията научен прогрес и развитие са дали на Телосианците възможността да не бъдат засягани от болести и остаряване. Те са истински защитници на околната среда на Земята и пазители на знанията за миналото на нашата планета.

Алфа Кентавърианци

Тези извънземни от най-ярката и близка звезда до Слънцето – Алфа Кентавър, могат лесно да унищожат не само нас, но и всеки вид агресивни извънземни. Смята се, че те са технологически най-напредналата раса в Млечния път. Те са изключително интелигентни същества и имат вродено любопитство, което е довело до бързия им напредък в науката и технологиите. Освен това Алфа Кентавърианците са се научили, че голямата власт с която разполагат поражда и големи отговорности.

С течение на времето те са се превърнали във воден вид с хриле и ципести крайници. Някои изследователи смятат, че те са отговорни за по-голяма част от подводните явления, известни като USO феномен. Смята се, че тези същества имат редица бази по дъното на нашите морета, океани и езера.

Смята се, че Алфа Кентавърианците са много благосклонни към човешката раса и искат да ни помогнат да преодолеем многото предизвикателства, които идват с еволюцията на вида ни. Вярва се, че те общуват телепатично с нас и тяхното влияние се усеща постоянно. Много изследователи смятат, че Алфа Кентавърианците насърчават социалната справедливост и правата на човека, тъй като те са от изключително значение за отговорностите, които трябва да поемем с развитието на технологиите.

Плеядианци

Смята се, че Плеядианците са най-активните съюзници на човечеството. Техният дом се намира в звездния клъстер Плеяди, група звезди разположени на около 400 светлинни години от Земята. Името им произлиза от древногръцкия глагол „Пленер“, който означава „Да отплава“. Плеадианците винаги са играли важна роля в човешката култура. Един от избраните от тях представители Били Майер, предава посланията на Semjase, Плеядианка, която е дълбоко загрижена за съдбата на човечеството.

Тя споделя на Били Майер: „Ние не сме пазители на Земята или ангелски същества изпратени от Бог. Много хора погрешно смятат, че наблюдаваме Земята и нейните същества с цел да контролираме тяхната съдба. Това обаче не е истина. Ние изпълняваме избрана от нас мисия, която няма нищо общо с регулирането и надзора на съдбата на Земята и населяващите я хора. Затова е много погрешно да ни смятате за извънземни пратеници и пазители.“

Плеядианците са първите, които предупреждават хората, за опасността която представляват Сивите извънземни. Те обвиняват Сивите за липса на мъдрост и съпричастност, при използването на технологично по-нисши хора, които да служат на техните зли и безмилостни цели.

Поради тази причина двата вида извънземни същества воюват помежду си не само на Земята, но и в други звездни системи.

Хората, които са били в контакт с Плеядианците твърдят, че те се опитват да ни освободят от потисничеството от много дълго време.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 23 оценки

Отзиви

Тринайстият
Ралица,обичам всички ви!Липсвате ми много!
Тони Цанкова
Пришалец- поисках да се присъединя към тази група.Моля да ме приемете
Танянесмеединственитеразумниакоизобщосметакив а
Пришълец
https://www.facebook.com/groups/1571902862886192/?ref=share Те са тук!
Илия Чанков от Поликраище
Аз бях отвлечен и ме насилваха с часове, но най ми хареса като ме еба куче
Виж още отзиви
Коментирай
loading...