PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Изберете си врата и разберете какво казва тя за вас и за бъдещето ви

Ако сте избрали врата номер 1 пътя ви е волен

Вие сте от тези хора, които се нуждаят от много лично пространство. Имате нужда от свобода, за да вършите нещата, според собствените ви разбирания. Предпочитате житейския ви път да е свързан с неограничени възможности и маршрути, тъй като не понасяте ограниченията. Имате силен и независим дух, на моменти сте дори бунтарски настроени, но не обичате конфронтацията. Предпочитате пасивно да се противопоставяте на някого или нещо. Не понасяте прибързаните неща, вместо това предпочитате да отделите необходимото време, за да се насладите на живота. Прекалено сте заети с житейските радости, за да привличате вниманието към себе си.

Ако сте избрали врата номер 2 пътя ви е личен

Вие сте от онзи тип хора, които предпочитат да се справят с живота сами. Обичате да наблюдавате, разсъждавате и подреждате всичко в главата си. Предпочитате път, който е подходящ само за един човек. Достигайки крайната цел може да срещнете и други хора, но първо имате нужда от необходимото усамотение и спокойствие. Вие сте много дълбоки и оригинални личности. Гледате на света по свой собствен начин, нещо от което могат да се възползват хората около вас. Имате вид на самотник, но когато някой спечели доверието ви се разбирате много добре с него.

Ако сте избрали врата номер 3 пътя ви е цветен

Вие сте много ангажиран и интригуващ човек. Искате винаги да сте в центъра на събитията и да усетите колкото може повече нови преживявания. Вашия мечтан път е изпълнен с красота, вълнение и цветове. По-важен е самия път, отколкото крайната дестинация. Чувствате се силно развълнувани и любопитни, когато научавате нови неща. Обичате да завързвате разговори и задавате много въпроси на своите събеседници. Духовита и интелектуална личност сте. Обичате шегите и непрестанно карате хората около вас да се смеят.

Ако сте избрали врата номер 4 пътя ви е вълнуващ

Обичате винаги да вървите напред, дори и да не знаете къде отивате. Вие просто действате и едва след това се интересувате от последствията. Идеалният път за вас е леко страшен и непредвидим. Обичате неизвестното и се стремите към него. Често сте безотговорни и обичате да нарушавате правилата. В много случаи действате без да мислите, но това почти никога не ви се отразява в негативен план. Обичате тръпката и спонтанните действия. Основната ви цел е да се възползвате максимално и пълноценно от земния живот.

Ако изберете врата номер 5 пътя ви е приканващ

Вие сте непретенциозен човек, който търси спокойствие и мир. Чувствате се задоволени от това с което разполагате и не обичате занимават с разни неща. Вашият идеален път е приятен и ясно очертан. Предпочитате да знаете предварително в какво се забърквате, за да се насладите на пътуването си. Често взимате възможно най-лесните решения. За вас живота е достатъчно трудно изпитание и не искате по-никакъв начин да го правите още по-трудно. За хората около вас сте стабилна личност на която може и се има доверие. Известни сте с това, че винаги сте здраво стъпили на земята и много постоянни в своите действия.

Ако изберете врата номер 6 пътя ви е спокоен

Цените самотата във всички аспекти на живота си. Можете да прекарате сами големи периоди от време, без да се чувствате самотни. За вас идеалният път е тих и спокоен. Искате да попиете всичко около себе си, без да се чувствате претоварени. Търсите смисъла във всеки един аспект на живота. Мислите и действията ви са много осъзнати. Обичате хората, но не обичате големите тълпи. Цените автентичните отношения и предпочитате връзките ви да бъдат дълбоки и смислени.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Ася
избрах 2, 5 и 6 - като че, всяка от тях е част от мен....
Избрах врата номер 6 преди да прочета каквото и да е и всичко е на 100% вярно.
Sevda Ismail
Izbran vrzta nomer 6 absolyutno tocno opredelya haraktera mi.
Вратата, която аз избрах е обратното на моята сащност и характер и навици и .....
mnogo e viarno ... naistina e taka
Виж още отзиви
Коментирай
loading...