PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Възможно ли е да съм от Кристалните деца и кое би могло да ме свързва с тях?

Все повече хора се събуждат за по-високи нива на съзнанието откривайки, че разполагат с качества, усещания или „дарове”, което ги прави различни от по-голямата част от човечеството. Могат да установят и, че децата или младежите, с които имат роднинска връзка, са уникални по същия този начин.
Няма съмнение, че ставаме свидетели на нечувана досега „вълна” от раждане на Кристални деца, които идват на този свят с мисията да помогнат на човечеството и планетата да се развива през предстоящите години. Кристалните деца действително са следващия етап от еволюцията на човечеството що се отнася до начин на мислене, енергийни вибрации и чувствителност. За разлика от своите предшественици, чиито вибрации и „дарове” обикновено се активират в зряла възраст, Кристалните деца се раждат програмирани с тази информация. Тяхното ДНК и фината енергия са свързани с пробуждането – притежават много по-високо ниво на съзнанието, живеят под знака на безусловната любов и носят просветление.
Ако подозирате себе си или някой близък, че сте Кристални, в следващите редове ще се спрем на най-характерните признаци, които биха ви насочили дали действително предположенията ви са в правилна посока:

  1. Кристалните деца притежават красиви, големи и очарователни очи, които сякаш умеят да проникват дълбоко в човешката душа.
  2. Те са изключително интуитивни и емпатични, знаят в дълбочина онова, което мислят и чувстват хората наоколо. Ето защо обикновено не се чувстват комфортно на оживени места или в големи градове.
  3. Кристалните деца са силно чувствителни към всичко от обкръжаващата ги среда – токсини, химикали, храни, времето, дори и към хора с негативни емоции или различни заболявания.
  4. Те често виждат, говорят и си комуникират с „въображаеми приятели”, които всъщност са ангели или висши същества, носители на фина енергия, които повечето хора не могат да видят.
  5. Кристалните деца излъчват дълбока, чиста любов и изпитват потребност от връзка с природата и водата, които са здравословни за тях и им действат заземяващо.
  6. Те привличат животни и бебета, които усещат енергията им и също могат да видят висшите същества и ангелите, които са около Кристалните хора.
  7. Кристалните деца са много артистични, креативни, интелигентни и умни, но типично за тях е да проявяват тези си качества по не традиционни начини. Обикновено проговарят по-късно от другите деца – не защото са по-малко интелигентни или способни от останалите деца, а понеже интуитивно усещат, че думите не са нужни, за да е налице комуникация.
  8. Кристалните деца са изключително нежни и много по-мъдри от връстниците си.
  9. Те много страдат от масовата тенденция човечеството да вреди на околната среда и да се отнася пренебрежително към живите същества на планетата. Обикновено Кристалните деца трудно понасят човешката алчност и липсата на хуманност.
  10. Те са като магнит за другите хора, но поначало са скромни и предпочитат уединението, самотата, по-дълбоката тишина, която им осигурява възможност за размишление и постигане на енергиен баланс.
  11. Кристалните деца често изпитват върху себе си „чудесата” на света като бързото възстановяване на травми, постигане на синхроничност и успех в начинанията.
  12. Понеже са много сензитивни и долавят всички чужди вибрации, Кристалните хора преживяват периоди на дълбока депресия, върхове и спадове в настроението, както и затруднения в навлизането в теми или задачи, за които не са достатъчно стимулирани.
  13. Кристалните деца имат вродено и мистично за останалите хора разбиране по отношение на духовността, космоса и вселената.
  14. Честотите, на които вибрира енергията им може да бъде причина за смущения във функционирането на техническото оборудване.
  15. Те са предразположени към нарушения в хранителния режим, защото пребиваването в човешко тяло като форма на живот е твърде ограничаващо за тях и не би могло да изрази силата на тяхната душа, сърце и енергия.
  16. Кристалните деца са израз на единство и безусловна любов, живеят в мир и служба на човечеството. Те не биха могли да съществуват по начин, различен проява на толерантност, миролюбие и любов. В своите мисли и постъпки живеят без влияние на егото.

Ако по-голямата част от тези характеристики са ви познати, то вие или някои ваш близък вероятно сте родени Кристални. Следва да се спрем на някои съвети, които биха ви помогнали по-лесно да живеете като (или до) такива:

  1. Признайте съществуването на онова, което Кристалните хора виждат и усещат. Независимо дали комуникират с висши съзнания, реагират на токсини или храна, имат зрелищни сънища или предчувствия, те всъщност са специален дар за човечеството. Не всички хора са готови да ги приемат, но така или иначе, Кристалните деца са реалност.
  2. Обърнете внимание на това как и кога те реагират – за да определите тяхната чувствителност, склонност към алергии и да уловите специфичните им модели на поведение. Така ще започнете да свързвате фактите и да подреждате пъзела до постигане на по-ясна представа за живота на Кристалните хора, за да можете и да ги предпазите от неприятни сценарии.
  3. Насърчавайте ги да споделят онова, което виждат и усещат чрез музика, изкуство, рисуване, ролеви игри и други. Дайте им възможност да изразяват своите истини и подхождайте към тях само от позицията на истината, защото те лесно ще разпознаят лъжите и фасадата, която другите се опитват да им представят.
  4. Научете се да се доверявате на интуицията на Кристалните хора по отношение на всичко – храна, отношения, начин на живот, лечение и т.н. Интуицията е най-верният водач и прекрасен учител по пътя, особено като се има предвид, че за разлика от другите, хората с по-високи вибрации обикновено не се повлияват от лекарства, храна или ситуации, в които попадат. Например, ако лекар или учител е с по-ниска енергийна честота, взаимодействието с такъв човек ще навреди на Кристалния или ще отнеме от енергията му, вместо да има лечебен ефект.
  5. Насърчавайте Кристалните хора да прекарват повече време във вода или сред природата, за да си осигурят нужния баланс, да се предпазят от негативни енергии, болести или депресия. Освежаващия душ, не претъпканите с хора басейни или язовирите са чудесно място, осигуряващо презареждане на тези чувствителни натури. Ежедневната среща с много хора и интензивния живот в градовете могат да бъдат много изтощаващи за Кристалните хора, защото така до тях стига твърде голям информационен поток. Така че разходките на зелено, пътуванията или потапянето на ръцете във вода са от решаващо значение за Кристалните хора, които живеят в градове.
  6. Уверете се, че Кристалите изразходват енергията си като практикуват различни спортове, бойни изкуства, танци или друг вид физическа активност. Ако те не влагат огромното количество енергия, която получават, тя ще се подтисне и прояви под формата на болест, депресия, проблеми с кожата или други неприятни симптоми. Затова, окуражавайте ги да бъдат физически активни или да участват в дейности, които биха ги накарали да се почувстват в свои води.
  7. Научете се да правите разлика между това, което е ваше от онова, което е на някой друг. Кристалните хора улавят и усещат емоциите и болката на другите хора, дори и на животните наоколо. Нужно е обаче да се научат да преценят кое е тяхно и кое просто отразяват или „поемат” от другите.

Светът се развива и все повече хора еволюират по отношение на съзнанието и повишават енергийните си вибрации. Онези от вас, които са ги срещали знаят, че Кристалните хора олицетворяват вибрацията, светогледа и жизненото значение на утрешния ден. Ако не им се пречи, те ще създадат условия за по-добра среда за цялото човечество, в която всички ние можем да се развиваме и да бъдем като тях – интуитивни, спокойни и изпълнени с мир. Кристалните хора са дар от Вселената и е жизнено важно да им позволим и помогнем да изразяват своето предназначение, гледна точка и да споделят с нас прекрасната си сетивност.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 23 оценки

Отзиви

Дете Кристал
Обичам всичко, което е написано. Вярно е. Само кристалите ще го разберат.
KALI
Aa sam Kristalna i dashterq mi e kristalna!Tolkova sme ranimi i chuvstvitelni,che ponqkoga e trudno da se govori s nas!Vsichko ot napisanoto po-gore v statiqta e na 200% vqrno i vaji i za men i za dashterq mi, i depresiite, i kontaktite s hora, jivotni, angeli, za jivota v po-malki ili golemi gradove....Chak sega razbiram, zashto izpadam v depresivni sastoqnie bez da ima vidima prichina,sega razbiram,zashto dashterq mi postoqnno poluchava nqkakvi alergii i zashto vmesto da se podobrqva ot lekarstva, pri nastinka, tq si q izkarva do krai, veche ne i davam lekarstva, a q lekuvam az s energiq, kato i pomagam da povishi vibraciite si i taka da se izlekuva po-dobre...varshi bezotkazno rabota, veche dve godini! Obicham naturata si, obicham nachina po koito sam tolkova senzitivna, obicham haraktera si, nqma nishto po-hubavo ot tova da si razlichen ot masata ,no e i mnogo tejko!Nai-tejko mi e kogato sam sred mnogo hora, togava napravo mi prizlqva ot tehnite vibracii, dori sam pripadala!Dashterq mi na svoi red, sashto kato men, komunikira s razlichni energii i sashtestva, koeto me radva, naskoro zabelqzah,che i malkata mi dashterichka proqvqva sashtite simptomi i tova me kara da se gordeq,che na sveta sam dala oshte edno prekrasno i valshebno sashtestvo!Ot lichen opit vi kazvam, vnimavaite mnogo s takiva deca, mnogo lesno mogat da se prevarnat v autsaideri i da se zatvorqt v sebe si bezvazvratno, koeto e pagubno za tqh!!!Edin den, kogato razberat sashtnostta si, shte sajalqvat mnogo za tova, che sa pozvolili neshto ili nqkogo da gi prechupi i zatvori, no nikoga nqma da obvinqvat drug,a samo sebe si, tova shte gi dokara do dalboka depresiq!!!!!Ako imate takiva deca, trqbva da ste mnogo vnimatelni kak gi obgrijvate, samo s bezkraino mnogo lubov, tarpenie i razbirane,kolkoto i da e trudno na momenti!!!!!!! Krasiv KRISTALEN DEN! <3
Анонимен
Благодаря на този сайт! Научих много неща за себе си. От тази статия научих, че съм кристално дете. Почти на всички условия отговарях. И наистина тези неща са верни!
Лариса
отговарям на 15 от 16 описания.само по т.14 нямам наблюдения.все си мислих че нещо не ми е наред.сега се чувствам сякаш съм облякла наи накрая рокля,която да ми е по мярка и мие невероятно комфортно.
Kitty
Малко са глупави работи, всяко дете се ражда ранимо и чисто като капка вода! Най- чистото създание... После се формита като личност родители, обкръжение само могат да помогнат да си избере какво да прави по-натам... Вярвам в доброто у всеки, само трябва да се научиш да го виждаш...Животните също са едни невинни създания, реално кога една котка почва да краде и кучето да хапе? Когато го нападат, пъдят и не се грижат за него... Така е с всяко едно живо същество на планетата.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...