PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Внимание! Търсиш ли социално одобрение?

В днешно време все повече хора проявяват зависимост към социалните мрежи. Социалните мрежи са се превърнали в неизменна част от тяхното ежедневие. За съжаление много малко са хората разбиращи, че тяхната мания вече се е превърнала в критична зависимост. Социалните мрежи са място, в което демонстрираме какво правим, какво мислим и съответно разбираме същото за ответната страна.

Въпреки, че не си признаваме тези мрежи са място, в което все повече търсим социално одобрение. Загрижеността за мнението на другите идва от ниското вибрационно поле на индивида. Истината, е че колкото повече се изкачваме по вибрационната скала, толкова по-малко социалното отношение има значение за нас. Когато сме достигнали високите честоти, ние имаме нужда да разпръскваме светлина към света, а не чакаме в ъгъла Света да огрее нас.

Опитайте се да дадете положителна енергия на хората около вас. Харесвайте повече положителни настроени изказвания. Социалните мрежи като Фейсбук са препълнени с такива. Четете неща, които ви зареждат и вдъхновяват. Изключете известията на медийните страници, които се надпреварват да публикуват гръмки и стряскащи заглавия. Спрете следването на приятелите, които са вечно мрънкащи и негодуващи от живота и ежедневието си.

Изкушението да търсиш вечното одобрение на някого и да не можеш да си представиш живота без социални мрежи, може да доведе до сериозни психически проблеми.

И ако все пак разбирате, че вече сте подвластни, то поне се старайте да спазвате горепосочените съвети. И като се замислим, не всяко потупване по гърба или like е съвсем добронамерено...

Следвайте Закона за привличането и вярвайте в това, което сами можете да постигнете.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...