PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Вдъхновяващи послания от духовни същества, осъществяващи контакти с Естер Хикс

Един от най-изявените духовни автори е Естер Хикс. Естер има способността да се свързва с висши същества, които тя описва с общото име Авраам.

Авраам по същество е „групово съзнание от нефизическото измерение“, което се свързва с Естер, за да доставя информация от по-висшите светове. Естер Хикс е издала множество книги на тази тема. Тя е давала множество интервюта и е провеждала разговори в цял свят, за посланията, които получава от Авраам. Когато е в контакт с Авраам гласа на Естер се променя и ръцете й започват да правят странни движения.

Има много начини, по които да се свържете с духове или други същества. В проведените беседи и интервюта много хора са питали Естер как получава информация от Авраам. Тя описва този процес, като заявява, че просто се настройва и включва към Източника на енергия.

Представяме ви някои от най-вдъхновяващите послания, които Авраам споделя с Естер през годините:

Вие сте физическо продължение на Източника на енергия

Вие не сте на Земята, за да станете по-богати или по-просветени. Вие вече сте просветено същество, което живее, за да разбере, какво означава да си човек. Вие сте тук, за да търсите повече от това, което ви се струва добро. Вие сте тук, за да донесете „рая“ на Земята.

Вие сами сте избрали да сте тук и сега

Вие сте на Земята, защото сте избрали да сте тук. С нетърпение сте очаквали пристигането си на Земята. Преди да влезете във физическото си тяло избирате и с кого желаете да създавате. Този избор се отразява на времето и мястото на вашето раждане.

Смисъла на живота е радостта

Вие живеете този живот, за да изпитате чистата радост, но имате право на избор. Не винаги избирате да се чувствате радостни. Понякога избирате да усещате и други емоции. Вашата основна цел обаче е да намерите радостта, да усетите радостта и да бъдете радостни. Когато сте в състояние на радост вие израствате духовно, а когато вие израствате духовно, всичко около вас израства духовно.

Мислите ви имат силата да създават

Вие привличате в живота си нещата, на които обръщате внимание. Понякога избираме да се фокусираме върху нещо умишлено. Друг път нещата върху, които се фокусираме, идват дълбоко от подсъзнанието ни. Всичко върху което се фокусираме обаче ще се появи в нашата физическа реалност. Всяка една мисъл определя какъв живот живеем и как това се отразява на заобикалящата ни среда.

Можете да притежавате всичко, което можете да си представите

Когато визуализирате нещо вие си представяте как то се случва и изпращате съответните сигнали към Вселената. Тези сигнали след това превръщат вашите желания в реалност. Така действа Закона на Привличането, който е един от основните закони във Вселената. Колкото по-положителна енергия излъчвате, толкова по-бързо ще се прояви онова, което искате.

Вселената ви дава напътствия

Вселената винаги ви води по избрания от вас път. Всеки е дошъл на Земята с някакво намерение, а Вселената постоянно изпраща напомняния и улики, какво е това намерение. Вселената ни води през преживяванията в живота и до голяма степен определя начина, по който се чувстваме.

Вашите емоции ви водят

Вашата истинска същност ви напътства посредством емоциите. Чувството за удовлетвореност е знак, че сте се насочили в правилната посока. Лошите чувства са сигурен признак, че не сте се насочили в правилната посока. За да промените посоките, първо трябва да намерите начини да се чувствате по-добре, независимо колко малки са те.

Релаксацията е нашето естествено състояние на съществуване

Да бъдем спокойни и релаксирани е нашето естествено състояние на съществуване. Не е нужно да се притеснявате или стресирате, защото нещата винаги ще се наредят. Ключът към релаксацията е съсредоточаване върху всички неща, които цените в живота си. Когато се фокусирате върху благодарност и признателност, вие ще почувствате как ви се оказва подкрепа в живота.

Всеки си има своя уникален път

Всеки е поел по своя път, затова е важно да позволите на останалите да направят това, което смятат за добре. Също така е важно да не сравнявате пътя си с този на останалите. Има толкова много различни начини да намерите радост и вдъхновение в този живот и всеки човек има свой собствен начин, по който да стигне до там.

Вие не умирате

Вашето истинска същност не е физическото тяло. В определен момент вие напускате физическото тяло и се връщате към духовно състояние. Въпреки, че физическото ви тяло вече не съществува, вие сте вечно същество. Вие сте вечен живот и не съществува такова нещо като „смърт“. Вашата енергия, душата ви ще живее завинаги.

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...