PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Послание от Арктурианците: Любовта е свързващата енергия

Канализирано послание на Арктурианската група от 18 Ноември 2012

Скъпи мои, любящо ви поздравяваме в тези времена на привиден хаос. В момента се случва разчистване на стари и тъмни енергии на нашата скъпа Гея. Вие виждате това под формата на бури и други природни явления. Гея е жива душа, а не парче земя, което да се използва, като сметище с безкраен ресурс. Тя е избрала да се изкачи над тези тъмни и омаломощаващи я енергии. И тя както вас трябва да се освободи от това, което е останало в нейното енергийно поле , за да достигне светлината от по-високо измерение. Тези събития  ще сближат хората и ще ги освободят от хипнозата на текущата им зависимост към технологиите. Когато тези събития се случат, хората ще започнат отново да си взаимодействат и да говорят по между си с грижа и любов, вместо да се оставят да бъдат изолирани в рамките на технологиите, които служат за тяхното разделение.

Арктурианската група иска да говори за любовта и това че тя е свързващата енергия между всички живи същества. Ние виждаме толкова много изкривявания на думата любов. Всичко в живота се интерпретира чрез състоянието на съзнанието на човека. Любовта е била и все още се интерпретира неправилно, чрез фалшиви представи и вярвания. Те от своя страна след това се проявяват навън в изкривените форми на „любов”, които присъстват по целия свят.

Често тези форми на „любов” се използват за обслужване на собствените егоистични желания, инструмент за манипулиране, дори когато става въпрос за майчина любов, семейна любов или религиозна любов. Масово секса се свързва с любовта, което в крайна сметка води до вътрешен смут, емоционална болка и чувство за празнота. Хората с голяма власт използват тази „любов” във своята реторика, за да накарат други хора да вършат определени неща, тъй като в съзнанието на всеки човек е осъзнат факта, че любовта е нещо много важно.

Всеки човек изживява своите най-високи чувства за това, което е правилно, но тяхното най-високо чувство за правда може да бъде напълно самостоятелна позиция, заради неразвитото състояние на съзнанието в което се намират. Дори убиецът вярва, че служи на една добра кауза, за избавянето на света от някой, в който той открива проблем. Проблемът е, че желанието му за раздаване на „право” е продиктувано от система от вярвания, която е в неведение за истината.

Вие, които четете това съобщение сте развили вашата концепция за любов до по-високо измерение и сте готови да приемете по-висшия смисъл на това, което е любовта. Любовта не е да се подмазваш на някого или нещо. Тя не означава, че трябва да си като изтривалка, както е описана в много истории за „светци”. Любовта няма нищо общо с похот, алчност или желание. Любовта е съзнанието за единството.

Любовта е осъзнаването, че всички живи същества са свързани в рамките на едно Въздесъщо съзнание. Тази истина не се отнася само за човешките същества, а за всички живи същества. Тази истина е любовта. Когато един човек започва да се развива духовно той несъзнателно започва да изпитва по-силно тази свързваща енергия в мисленето и действията си. Понеже човек живее най-вече в система от убеждения на третото измерение, той изразява новото си състояние на съзнанието, чрез неща, които са познати на него. Например желанието да помогне на хората, които са бедни и беззащитни. Това е добро начало, но тъй като човек все още живее в системата на двойнственост и разделение той вижда себе си отделно от тези на които помага и добрите му намерения могат да бъдат покварени от личен интерес и себевъзвеличаване.

Когато човека изучаващ истината, навлиза в по-дълбоките нива на истината, той осъзнава, че животът трябва да бъде свързан, защото има само един Живот. Достигнал това ниво човек вече няма никаква толерантност към жестокостта срещу животните и болката която изпитват някои хора, заради една от многото маски на властта. Той разбира, че войната е едно масово организирано убийство и започва да се чувства обиден от всички фалшиви интерпретации на т.н „необходимост”.

Вие вече не сте духовни бебета скъпи хора. Вие сте същества от светлина, които все още се страхуват да се отърват от играчките на своето духовно детство. Време е да упражнявате това, което знаете, че е истина. Защо продължавате да подкрепяте войната, когато знаете какво всъщност представлява тя? Казва ви се, че тя е за вашата собствена сигурност. Така ли е наистина? Или това се използва, за захранване на безкрайните апетити на една машина, която отдавна е остаряла?

Последното и най-дълбоко осъзнаване на любовта е разбирането ви за собственото единство с Източника. Аз съм любов, защото съм част от единственото съзнание на въздесъщото, всезнаещо и всемогъщо Божествено съзнание. Осъзнаването, че всичко е свързано в едно е мистицизъм и е следващата стъпка в еволюционното ви пътешествие. Готови ли сте вече за нея?

Изберете мъдро скъпи хора, времето е кратко. Това е вашият избор. Приемате ли всичко в рамките на едно Божествено съзнание или продължавате да се придържате към двойнствеността и разделението, известни от край време. Това е ваш избор скъпи хора!

Ние сме Арктурианците

Рейтинг:

Отзиви

Ева
Красиво осъзнаване на единосъщието, защото светлината е в теб и наоколо! Вярвай в себе си!
5
Личното осъзнаване ще доведе до усещането за едно цяло,аз осъзнавам нещата всеки ден за себе си и приканвам всеки да размишлява повече на взаимоотношенията.Нека свалим ;''уплашените навъсени маски'' и оставим мислите си да се успокоят и завибрират с нас в хармония.....
Анонимен
осъзнаване
спас станков
Осъзнаването на единосъщието в мълчание е красив път към светлината за следващите го, както и за всички около тях.Страхът от тъмното е неоснователен. Ако се върнете обратно на пътя на съзряването си, потъвайки в мрака ще откриете плаченето на живота си, като семенце което му предстои де израсне и да достигне светлината. Да осъзнаеш че си едно със другите е като да се разтвориш в света без усещане за себе си и със чувство че това си ти , качи се виж и се върни защото имаш нужда от себеси да бъдеш тук при теб
Виж още отзиви
Коментирай
loading...