PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Медитации

Медитации в подкрепа на народа на България 2013

България към Новата епоха 

Прехода към Новата Епоха вече започва да става осезаем и във физически план. Ситуацията в България показва, че е започнала промяната в съзнанието и хората се събуждат за истината. Старите методи за контрол не могат да съществуват в новата енергия. В момента България има възможност да премине към нов етап на развитието си и да даде пример на други.

Медитации

Правете медитации, в подкрепа на народа когато имате възможност особено по време на самите протести.

Съберете около вас светлина с висока вибрация и я изпращайте към местата на протестите и там където смятате че има нужда. За предотвратяване на провокациите и опитите да се потушат протестите. Може да заредите цялото пространство около събитията със светлина.

Може да използвате интуицията си за това къде да я насочвате. Канализирайте чиста светлина от най-високите измерения до които можете. 

Може да използвате и всеки друг метод, който върши работа за вас.

Помолете вашите духовни водачи, висш аз или други енергийни същности, с които работите за помощ. Те очакват точно тези моменти, в които ще поискате тяхната помощ и ще се намесят само ако съзнателно  го поискате.

Визуализация

За хората добри във визуализацията може да проектирате успешния изход от протестите. Визуализирайте, щастливите хора от народа, радостта и чувствата от победата над старите методи на власт и контрол. Може да проектирате мисловни форми около вас и да ги изпращате към по-високи измерения, за да се материализират по-бързо. За изпращането може да визуализирате дълъг тунел от светлина над главата ви, който става все по-фин, колкото повече се отдалечава от вас и да пуснете вашите оформени представи през него.

 

В МОМЕНТА НИЕ СЪТВОРЯВАМЕ БЪДЕЩЕТО, ЧРЕЗ НАШИТЕ МИСЛИ И НАМЕРЕНИЯ ПО-БЪРЗО ОТ ВСЯКОГА.

Споделяйте това с всички, които смятате че могат да се включат.

Рейтинг:

Отзиви

Светла
Може ли да попитам, кой е автора на изображението, прикрепено към статията ви. Знам, че това, което е нарисувал съм го преживяла едно към едно. Бих искала да знам, от къде е получил вдъхновение за картината си. До колкото успях да проследя историята на това изображение, това е първия сайт, в който се появава. Благодаря ви.
Анонимен
изразете намерение в точка сега така се присеединявате в нужния момент независимо кога действате
Анонимен
тихомир
Анонимен
мисля, че силна помощ ще бъде нашата вяра, че завършекът на протестите - във всяко едно отношение - ще бъде успешен. по този начин нали избираме варианта на бъдещето.
NewAge.bg
Правете медитациите, по всяко време, когато имате възможност, тъй като събития свързани с промените се случват постоянно. И особено по време на самите протести.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...