PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Семинари и изложения

Йога курс за начинаещи със студио Шамбала - март, 2015

ЙОГА ЗА НАЧИНАЕЩИ: 3 месечен курс (12 посещения) 

Курсът е подходящ за хора, който искат в дълбочина да изследват йога като метод за самолечение. В него ще се запознаете подробно с основни дихателни техники и асани. Акцентът ще бъде върху правилното изпълнение на упражненията, за да можете да ги изпълнявате безопасно сами. Ще говорим за изцеление на болести чрез йога, и ще Ви дадем индивидуални насоки за лична практика. 

Практиките ще започнат през месец Март и ще се състоят всеки петък вечер от 18:30 в йога студио "Шамбала" (www.shambhalayoga.net). 

За водещата: Диана Иванова

След като започнах да практикувам йога през 2011 г. преоткрих себе си – обичам се, уважавам се и се ценя. Постепенно тази любов се пренесе към всичко около мен – хора, животни, растения, Майката Земя, Слънцето, Бог. Ежедневното практикуване на йога и медитация, вегетарианското хранене, позитивното ми отношение към живота, спокойствието и любовта, които открих са безценни дарове. Искам да споделя с хората всичко това, да помогна на тези, които започват да се пробуждат, да усетят силата на тялото и духа си.

ЦЕНА - 96лв

При заплащане на сумата до 25.02.2015 – 85лв.

Единично посещение – 10лв. 

***Само с предварително записване на тел. 0884 78 59 88 или на имeйл: yogashambhala@gmail.com

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...