PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Съзнанието, тялото и духа трябва да се изравнят през 2012

Готови ли сте за това, което ще донесе 2012? Сега повече от всякога съзнанието, тялото и духа (душата) трябва да се изравнят. Тази година обещава да донесе промяната. Духовната промяна на човечеството ще започне с един човек и ще предизвика верижна реакция, за да промени съзнанието на човечеството. Може ли ние да сме Избрания, който очакваме? Истината е, че всеки може да бъде Избрания.

Всеки, който е изравнил своето съзнание, тяло и дух (душа) може да се пробуди първи. Първите пробудили се ще окажат въздействие на хората в тяхното обкръжение, като повишат тяхната честота на вибриране. Тези които са се синхронизирали ще се променят и на свой ред ще станат преносители на единствената Истина.

Тази промяна ще започне през 2012, но няма да се случи за една нощ. С течение  на времето честотата или вибрацията на човечеството ще се промени. Това трябва да се случи, защото в противен случай всички ние ще сме се провалили. Всеки от нас е решил да бъде тук в този момент, за да е част от духовната еволюция на човечеството. Всеки от нас има своята роля в този процес. Вие знаете ли коя е вашата роля?

Ако все още не сте започнали с това, сега е моментът да започнете вашето изравняване на съзнанието, тялото и духа (душата).

Дух

Най-лесният процес в еволюцията е подравняването на Духа. Вие сте Божественото и сте перфектни такива каквито сте. Вашата задача в подравняването на духа е да осъзнаете вашата Божественост. Ние не сме човешки същества, ние сме духовни същества. Ние не сме отделни и независими един от друг. Ние не сме разделени от Духа и Бог. Аз съм ти. Ти си аз и заедно ние сме едно. Убедете се в това!

Тяло

Как сте със здравето? Ако сте изправен пред някакво предизвикателство, какво правите, за да се справите с него?  Ако сте изправен пред някакъв здравословен проблем, че е перфектно, както е в момента.  Духът ни носи предизвикателствата нужни за растеж.  Осъзнайте, че Духът е на първо място и вярвайте, че най-доброто и високо развитие става по един прекрасен, тайнствен начин.  Това не означава, че не трябва да лекувате даден здравословен проблем. Потърсете помощ за болести.

Тренирате ли? Не може да имате полезно присъствие на тази планета, ако не се грижите за себе си. Почитайте вашия телесен храм.

Съзнание

Най-голямото предизвикателство на духовното израстване е изравняването на съзнанието (ума). Това е нашето его, което представлява най-голямото препятствие. Нищо не е отделно и независимо, но чакри, до по-високо ниво на съзнание, чрез укрепване на духовната дисциплина.

Обърнете внимание на вашата духовна дисциплина и се запитайте: „Имам ли нужда от едно бързо ново начало?” Най-добрата духовна практика е медитацията.

Докато медитирате с бяла светлина си представяйте как бяла светлина, падаща върху чакрата на третото око. Тя ще донесе яснота, тъй като светлината премахва съмнението. Може също да си представите ситуация в живота ви в която имате нужда от яснота, оградете я със светлина и просто се освободете от всякаква психическа привързаност към ситуацията. По този начин вие оставате резултата на Духа.

Сега е времето да започнете вашия духовен растеж. Той е необходим сега, повече от всякога. Без вашето участие в тази промяна, този свят не би бил същият.

Рейтинг:

Отзиви

Stoqn
Az sum mnogo dulboko zaintiguvan ot tozi sait i vsichko koeto pishe v nego , mnogo otdavna zabelqzah neshta koito nemojeh da si obqsnq no veche zabelqzvam .. che vsichko e edna misiq i cheta i vse edno razchitam sebe si kogato poseshtavam saita vi blagodarq vi ! az se chuvstvam kato edin probuden i pulnocenen iztochnik na pozitivna energiq blagodarenie na vas i ni vajnoto e hora ne si mislete che ste sami i che e ludost ako se interisuvate ot tezi neshta te sa kluchut kum istinata :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...