PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за 2015

Нумеролого-психологичният хороскоп представлява прогноза, базирана на духовния смисъл на числата от 1 до 9. Основната аргументация за такава прогноза е психическата предразположеност на човека, която се определя от комбинация на дадени числа. Психическата нагласа е причината да се породят определени събития. Не всичко от споменатото в хороскопите е задължително да се случи, но очертава границите на действие на енергията на числата.

Психическата предразположеност, повлияна от числата, няма общо с характера на човека като цяло. Тя е изменчива във времето, като стои зад определени решения и възпрепятства други. Затова преди да подскажа възможните събития за даден период, първо гледам психическата нагласа, а после последствията, които тя е в състояние да породи.

ОБЩА НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2015

Обща предразположеност за 2015 Настроенията, които ще доминират през 2015 са свързани с нестабилност на възгледите, капризност, която при липса на самоконтрол може да доведе и до своенравие. Като цяло ще е трудно да се угоди на хората, които ще имат високи изисквания за всичко. Начетеността и интелигентността ще се ценят високо, като иновациите и нестандартните решения ще бъдат по-добрият избор и ще се приемат с предимство. Това ще помага да се отстояват нестандартните решения. Макар и уморително, стремежът на хората ще бъде да са непрекъснато в различни роли, да се обновяват в познанията си за всичко, като това ще става бързо, „в крачка“. Няма да се губи излишно време, което ще е високо ценено през 2015 г.. Истината също ще се цени и едва ли ще има многобройна тълпа, която да нарича голия цар - облечен.“

През 2015 г. често ще се надига вълна на тревога, а вътрешният огън ще изгори напълно всичко, което е излишно. Затова като цяло хората ще са по-икономични в живота си и ще се въздържат да се протягат към онова, което определят като чуждо. Или поне това ще е печелившото поведение. Движете се неуловимо, по „посока на вятъра“, на вътрешното течение, обърнете повече внимание на душата си. Всеки трябва да търси своя временен пристан, където да се приюти в миг на дълбок размисъл. Този пристан може да са старите, но неизменни приятели, от които ще си тръгва и при които ще се връща на определен период от време.

И въпреки наличието на много огън в действията, а може би именно заради него, много ценен ще е хладния ум за игра, която да забавлява. Парите ще са ценени високо и ще се  търсят, дори под формата на игра,  като нарушения в името на тяхното придобиване няма да са изключени. А изводите, спечелени от такъв богат опит ще са за цял живот. А

през 2015 г. е добре да се постараете да не приемате нещата твърде на сериозно, защото ако се вклините в тях, това е вече опасна игра и е началото на края.

Ключовата дума за 2015 е изменчивост и промяна

Препоръчително поведение: Макар и да се колебаете, вие ще имате силата да бъдете истински новатори. Въпросът е какво предпочитате за себе си, защото посоките и идеите ви са твърде много, за да бъдат следвани дори и от вас самите.

 

ИНДИВИДУАЛНА НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2015

Личното число за 2015 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 8 (2+0+1+5=8).

Например числото за 2015г. на човек, роден на 19 януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 8 (2015 2+1+5=8). Личното число за 2015 година на този човек е 1 (2+8=10; 1+0=1) и трябва да прочете за лично число 1.

 

ЛИЧНО ЧИСЛО 1

Предразположеност: Вашата наблюдателност и дълбочината на съжденията е по-скоро в резултат на усещанията ви, които точно отразяват света, отколкото на заключения, базиращи се на здрава логика. Вашата емоционалност не представлява проблем за взимане на решения, но когато сте поставени пред избор, на преден план изпъква изтънчеността и дълбочината на гледната ви точка. Това ви помага не само да се осъществите и докажете собствената си стойност, но и да се усетите значими и забележителни като хора, отдавна надскочили средното ниво. Разбирането ви е проникновено, както и осветляването на душевните процеси, които протичат у вас са многоизмерни и дават усещане за цялостност. Нямате желание да прикривате каквото и да е от вътрешния си взор, за да съхраните вярата в собствената си стойност и самомнение. И независимо, че самият вие държите да бъдете безукорни, не искате, пък и не можете да допуснете това да се случи за сметка на прикриването на истината, пък била и не ласкава за вас. Знаете, че независимо от чувствеността сте устойчиви на всякакви удари и затова не си ги спестявате, когато това е необходимо, а след процесите на осветляване вашата сила се увеличава, както и присъствието ви, което се забелязва.

Приятелствата ви са трайни и много сърдечни, а преценките за хората до вас прозорливи и точни. Въпреки това се опитвате да налагате своите възгледи и желания, смятайки макар и несъзнателно, че сте най-далновидни и добре запознати с живота.

Ключова дума: Осъзнаване, осветяване, озаряване – постигане на яснота по отношение на самите себе си след период на интензивни чувства и бурни преживявания.

Образ: Спускане в дълбока пещера. Само вие имате смелостта от екипа да стигнете дъното на тази пещера, рискувайки живота си. Славата ви е заслужена, защото имате принос в изследователските постижения.

Работа: Вие не само, че притежавате задълбочен изследователски подход, но имате и силно чувство за лично присъствие. Умеете да налагате своите решения и да поемате отговорност за делата си, като думата ви тежи и се слуша. Не се примирявате на никаква цена с онова, което противоречи на възгледите и вижданията ви, като влизате в сложни конфликти и водите дълги битки. Успявате да докажете своята теза, макар и да навлизате в твърде много подробности и детайли. Понякога сте излишно дребнави, неотстъпчиви и подозрителни, което пречи за добрата атмосфера в работата ви.

Любов: За вас любовта е много дълбоко чувство. Вие му се отдавате, но сте доста своенравни и обичате да диктувате и да налагате собствените си правила и виждания, което може да ви коства самата връзка. Тогава се затваряте насаме със себе си и страдате дълбоко, без обаче да виждате причината в собствената си неотстъпчивост.

Препоръчително поведение: Постарайте се да комбинирате добре плахото начало и големите очаквания и амбиции. Подобни амплитуди могат да бъдат унищожителни.

Възможни събития в близко бъдеще: Дълги колебания и дълбок размисъл предшестват взимането на важни решения.

Откривате дълбоко в себе си огромен мощен запас на енергия, сили и възможности.

Край на раздвоение и конфликт. Ще успеете да наложите вашето становище.

Умението ви за анализ ще ви наложи в работата ви.

Благодарение на вашето въображение, изобретателност  и предприемчивост вие ще спечелите голяма сума пари.

Конфликтът в работата ви се задълбочава.

 

ЛИЧНО ЧИСЛО 2

Предразположеност: Вие имате лека ръка и проявявате силата си непринудено. Макар че победите ви следват една след друга, без дори да осъзнавате това, не си давате сметка за сложността на собствения си характер и при по-големи препятствия вие рухвате. Макар и весели по характер и силни, наред с това сте чувствителни и тази чувствителност е, която трябва да се кали, вместо да ви разруши и провали вашите планове. Вие може да научите много от опита си, защото сте наблюдателни и възприемчиви и долавяте света и събитията още преди да са се породили, но трябва да осъзнаете в дълбочина крехката сила, която носите..

В себе си носите и много силен устрем и енергия, за да успеете да постигнете много и забележителни постижения. Искате да угодите на себе си. Желанията са онези, които ви ръководят през цялото време, но за вас представлява трудност да се спрете на определена част от тях и да съсредоточите вниманието и силите си. В последния момент се оказвате несигурни на какво от всичко да се спрете, защото в главата и в душата ви избуяват с определена сила желания, връхлитат ви минали спомени и тогава се оказвате във вихъра на шеметна буря, която ви завлича в неопределена посока, независимо от намеренията и плановете ви. В такива моменти вие изпитвате необходимост от приятелски съвет и подкрепа, които да ви върнат на главния път и да ви напомнят, че не можете да имате всичко на света. Подобни намерения са лишени от смисъл и от логика и ви лишават от главното, а то е да сбъднете не какво да е, а смелите си мечти.

Ключова дума: Неведение, неяснота, обърканост – объркаността на ситуацията води до неосведоменост и загуба сред различните обстоятелства.

Образ: Качвате се на върха на Виенското колело в лунапарк, защото толкова ви се иска, но после, когато се оказвате горе съжалявате за това.

Работа: Вашата увереност и напорист устрем е свързана с чувството ви да получите всичко онова, което се смята за значимо и донася усещане за престиж и състоятелност. Но вярата в собствената ви значителност е слаба и това подкопава шансовете ви, макар и те да съществуват. Подтискате своята увереност и спирате смелите и предизвикателни действия против собствената ви воля, а новото ви желание да се поснишите не ви носи нито удовлетворение, нито спокойствие.

Вие работите много, търсейки оптималния вариант, който да ви осигури. Обичате да рискувате, но после съжалявате, защото чакайки за резултата ви е трудно да издържате на напрежението.

Умеете да увличате спонтанно хората след себе си не само, защото сте убедителни и създавате илюзията за сила, но и защото изпитвате определена необходимост от това да ви дадат помощта си в моменти на колебания и зацикляне. Затова и ролята на лидери не ви е по вкуса, защото не ви достига замах и сила. Независимо, че я имате, вие се обърквате в хода си напред по отношение на стратегията си и се забавяте от размишления по подробностите, които често се оказват ненужни.

Любов: Хлътвате неочаквано и дълбоко и това ви носи страхове, опасения и съмнения. Психиката ви поддава пред неочакваността и силата на вашите чувства и вие търсите помощ и опора, като се чудите накъде да поемете и какво да направите. Изпитвате впоследствие привързаност и несигурност. Въпреки това атакувате обекта на чувствата си с плам и страст, защото не виждате друг шанс да продължите играта.

Препоръчително поведение: Не се разколебавайте накрая на приключението, което сте предприели.

Възможни събития в близко бъдеще: Нещо не ви достига да получите пълна увереност за сбъдване на най-големите ви желания. Сякаш изпитвате подозрения по отношение на собствената ви издръжливост.

Дълбок конфликт между различни групировки в общността, където участвате и вие.

Шансове в работата да изразите способността си да мислите. Ще бъдете забелязани и оценени.

Неочаквана любов и дълбока страст.

Ще ви се даде възможност, трибуна да се изразите пред хора.

Пари от контакти или съвместна работа.

Ревността е причина за огромен конфликт.

Много възможности за лесно забогатяване, възможно е и с не съвсем легални средства.

Дълбока привързаност и помощ от приятели.

ЛИЧНО ЧИСЛО 3

Предразположеност: Вие сте много организирани, но желанието ви да въведете ред навсякъде около себе е свързано с вътрешната строгост и стремеж към успех. Опитвате се преди всичко да планирате и да предвидите възможното развитие на събитията, преди да се включите в голямата игра. Защото за вас редът сам по себе си не представлява нищо, ако не бъде използван за цели, които са значими и ще ви дадат шанса да блеснете сред много хора и да се издигнете, след като бъдете приет с оглушителни овации. Вие искате да се наложите, но по такъв неусетен начин, че накрая да излезе така, сякаш това решение е дошло извън вас. За целта не си позволявате да издадете плановете си, а използвате умението да се снишавате първоначално до ниво на незабележимост, за да не събудите конкуренцията предварително, за да приспите “врага”. И след това атакувате неочаквано, съхранили силата и енергията си.

За щастие за вас това е игра, която е част от живота. И тъй като е игра, вие не си позволявате да бъдете крайно жестоки в преследване на целите си. Още повече, че вашата цел е да спечелите съюзници на базата на общите интереси, което не означава приятели. Защото според вас всичко в този живот е интерес, но пък и разтоварване след тежките отговорности. Когато видите, че победата ви принадлежи, вие се отпускате и показвате светлата страна от себе си, като демонстрирате широта и великодушие.

Ключова дума: Съзидателност – умението да се създават блага от всичко, да се съживяват и окуражават творческите сили, като се подбуждат за живот и обновление.

Образ: Вие ръководите голямо и опасно сражение. Предварително проучвате всичко за конкурентната фирма и след това атакувате смело. Въпреки това не сте жестоки и неотстъпчиви докрай и печелите схватката, като печелите и много съюзници и голямо обединение, което оглавявате напълно заслужено.

Работа: Умеете  да впрегнете най-печелившото и съзидателното, за да постигнете успехи. Вашата организираност е пословична. В крайна сметка рогът на изобилието се излизва върху вас, но знаете прекрасно, че всичко сте постигнали с много труд, самоотверженост и желязна дисциплина, участвайки в тежки и яростни битки за печелене на позиции и облаги.

Лидерската позиция ви подхожда, защото умеете да бъдете заразителният пример за истинска трудоспособност, търпеливост и замах. Умеете да се включвате и да показвате на практика каква отдаденост и самоотверженост са необходими, за да се достигне до значимия успех. Започвате внимателно, обмисляйки и преценявайки наличното преди да се решите да атакувате. Но вземете ли решение, вие нямате равни и човек трудно може да ви удържи.

Любов: Трудно ви е да се отпуснете. Изпитвате недоверие и не се поддавате на тая страст незабавно. Когато обаче се отпуснете показвате пламенната си същност и огнена природа и не се скъпите да дадете всичко от себе си без ограничения.

Но дори и в най-сериозна връзка не сте твърде сериозни, макар и да давате вид на такива.

Препоръчително поведение: Внимавайте и действайте в границите на предварително начертания план и не рискувайте всичко, когато става въпрос за промяна.

Възможни събития в близко бъдеще: Тежък период приключва и дважди ще бъдете възнаградени за ограниченията и неизвестността, на която сте били подложени.

Неочакван шанс за лидерска позиция в добре платена работа.

Край на стагнацията. Някаква тайна ще се разбере и ще се отвори късмета ви.

Вие сте гневни и притеснени от изневяра.

Много добър шанс за намиране на високоплатена работа.

Много полза за вас от неформална група хора.

Добре платена работа далече зад граница.

ЛИЧНО ЧИСЛО 4

Предразположеност: Вие имате много идеи, сила и воля на характера, за да усетите най-значимото и сигурното и да действате незабавно. Твърдо сте решени да постигнете добра основа, която да ви осигури освен спокойствие, забавен и приятен живот, и не на последно място добро състояние и авторитет. Вашата дума се чува, а положението ви се оказва установено, макар и на старта нещата да изглеждат несигурни и неопределени. Именно подобна неопределеност ви дава увереността и силата да заложите всичко на карта, или поне така изглежда. Но обикновено вашият риск е извършен с голяма доза предвидливост и далновидност. Това може да доведе до резултати, които не са така впечатляващи, защото всяко набиващо се на очи действие за вас е малко опасно. И все пак, имайки предвид скоростта и напрежението на първите ви стъпки, от вас се очаква повече, докато вие предпочитате да се спрете до онова, което изглежда ясно и разумно, макар че знаете, че можете много повече.

По същия начин внимавате с приятелствата. Макар и да се заигравате и да търсите взаимни изгоди и подпомагане от ваши познанства, вие се отдръпвате тогава, когато нещата станат твърде сериозни и опрат до влагане на дълбоки чувства, което ви се струва излишно.

Ключова дума: Уреждане, осигуряване – подсигуряване с всичко възможно и устройване на добро благосъстояние и сигурност.

Образ: Готови сте на всичко, дори и на лъжа, за да си осигурите богат живот и сигурност.

Работа: Вашите намерения, които са обикновено свързани с някаква форма на спекулации са такива с единствената цел да постигнете максимална сигурност. Вие съчетавате в себе си по странен начин умението да рискувате всичко и заедно с това подсигуряването, за да се чувствате спокойни и обезопасени сякаш за цял живот. Така сигурността ви прави независими и силни.

В работата се налагате и достигате стабилитет, но истината е, че нещата не винаги са вървели гладко. Търсите всички възможни начини, за да наложите и затвърдите авторитета си. Имате блестящи идеи и не оставате незабелязани. Вие сте от хората, които на всякаква цена постигат стабилитет в службата.

Любов: В любовта търсите както играта, така сигурността и страстта. Обичате да има смисъл в нея различен от чувствата. За вас не чувствата са единственото, с което се изчерпва връзката между двама души.

Препоръчително поведение: Не се опитвайте със своето благоразумие и дисциплина да отстъпвате от значимостта на своите цели. Преценете добре и когато не е заплашена вашата сигурност, може да рискувате.

Възможни събития в близко бъдеще: Давате много от себе си и не знаете прегради, нито пък се съобразявате с каквото и да е било, за да постигнете удобство и сигурност в живота си.

Много добро представяне пред аудитория ще ви донесе стабилитет и популярност.

Ще спечелите голяма сума пари, което ще ви накара да се почувствате стабилни.

Неочаквана печалба и налагане, както и стабилитет в работата ви.

Лъжа за нещо материално и значимо може да стигне и до съда.

Интриги и лъжи за пари или власт в работата.

Много добро и убедително представяне в работата.

Предложение за добре платена работа, свързана с пътувания.

Край на несигурността. Период на стабилитет и замогване.

ЛИЧНО ЧИСЛО 5

Предразположеност: Вашата страст, хъс и желание се разсейват при всяка поява на нови възможности. Острият завой, който правите е неочакван и светкавичен и за вас, и затова често пъти може да бъде болезнен и за двете ангажирани страни – за вас и за участниците, внедрените в събитието хора. За съжаление това са ваши близки и приятели, защото здрави и чувствени са връзките, които са скрепили света ви. Силните трусове се оказват често пъти фатални дори за подобни добре споени конструкции като вашата. Така в опита си да спечелите нови връзки и съответно декори за собствения си живот, вие губите всичко, постигнато до момента, като бъдещето е неопределено и неясно. Оставате сами или с несигурни и непознати хора, но от случая зависи дали си е заслужавала предприетата стъпка. Така вие се оказвате напълно зависими от него и изпускате здравия контрол, който упражнявате над живота си, позволявайки си непозната ви до момента свобода, с която нямате конкретен опит, да ви разклати из основи.

За вас всичко романтично, в което безусловно вярвате е покрито с булото на изключителност и именно това е опасно, защото то се среща твърде рядко и трябва да сте много нащрек, за да не изпуснете момента на реакция. Обикновено се справяте с това и откривате в движение своята мечта, но понякога само силно разтърсване и среща може да ви извади от илюзията, в която сте затворили.

Ключова дума: Развръзка, разплитане, разнищване – успешното излизане от сложни и преплетени взаимоотношения и събития.

Образ: Разплитане на заплетено кълбо.

Работа:  В работата си сте постоянни, но и непредвидими в същото време. Когато нещата започнат да стават твърде сериозни и обвързващи, задължително търсите брод, през който да намерите излаз за ново и непознато до момента начинание, разрушавайки старите връзки, привички и пристрастия. Бързата промяна на курса и начинът на действие е стресираща за голяма част от колегите ви, облегнати на стабилното и здраво ваше рамо, но вие не се двоумите да ги отблъснете от себе си и да получите шанс за обогатяване на възможностите. Разбира се, подобна стъпка е свързана с риск, но в този риск може да спечелите, както и да загубите. Загубвайки обаче сте подложени на силно сътресение, тъй като оставате напълно сами и с празни ръце на непознато място, заселено със чужди ви странници.

Любов: Поставяте много високи изисквания, понякога почти невъзможни. Не се страхувате да навлезете в дълбочина във връзката, но там неминуемо срещате неща, които не одобрявате и не ви харесват. В крайна сметка съвършени хора няма, а вие очаквате да получите любов с пълни шепи без каквито и да е отсенки и полутонове. Така е възможно да се превърнете в неудовлетворени и самотни скитници.

Препоръчително поведение: Не бъдете снизходителни към силните си чувства, а се опитайте да вникнете за миг в тях, като разсечете с един удар, макар и болезнено, гордиевия възел.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и да изпитвате силни чувства и твърдо намерение да успеете в предприетото начинание, вие винаги сте готови да направите различни опити за подобряване на стила и начините на действие.

Взрив в личен план, неочаквана раздяла.

Добро материално състояние в дома от сделки и рисковани операции.

Неочаквана промяна на дома.

Закупуване на нов дом.

Семейство и работа зад граница.

Неочаквана силна и съдбовна любов на път.

Добро материално положение, стабилитет и обезпеченост в работата.

Смелостта да рискувате ще ви донесе така очакваната сигурност. Ключова дума: Улягане.

ЛИЧНО ЧИСЛО 6

Предразположеност: Вашата непроницаемост вдъхва някаква тревога и напрежение, но вие разсейвате подобни притеснения с лоялността си и със спокойното и уравновесено поведение. Не сте в състояние да дадете воля на силните изблици от емоции, чувства и пристрастия, защото сте се научили да се отнасяте недоверчиво към подобни изяви. Студенината, с която ги посрещате ги обезврежда, а за себе си запазвате главното – силата на първичните процеси, на зараждащите се в недрата явления. Тя ви дава ония огън и тласък, с който впоследствие да постигнете най-полезното и приятното. Защото каквото и да се случва в живота, където и да попаднете, вие се стремите да излезете не само невредими, но и облагодетелствани и облагородени. Поуките са дълбоки и правдиви.

Склонни сте да раздавате цялата се сила безмълвно и безкористно за ония, които истински обичате. Независимо, че изглеждате затворени, вие умеете да правите жестове на внимание, които внасят облекчение и уют в живота и неговите обикновени радости. И макар и понякога да изпитвате желанието да излезете отвъд ежедневието, вие устоявате и съхранявате здравия разум, който ви държи трезви и бдителни. Не че не надзъртате с по едно око на опасни места, но не се решавате да се потопите в тях. Дълбочината на вашите чувства е зашеметяваща, но още по-необикновена е силата, с която издържате под техния напор и запазвате трезвостта си. Не споделяте за собствените си трепети и гледате да не натоварвате хората около вас, като същевременно никога не се отказвате да ги изслушате и да се вникнете в проблема им. Това изглежда уморително и изхабяващо, но вие влагате толкова любов и разбиране, че излизате обогатени и успокоени от подобни откровения, изпълнени с искрена обич, възхищения и благодарност.

Ключова дума: Уравновесяване, уталожване – бурите неусетно започват да позатихват и нещата се поуспокояват и идват на точните места. Настъпва ведрина.

Образ: След много пътувания и премеждия откривате мира и спокойствието в родния дом.

Работа: Вие сте самоотвержени, самостоятелни, издръжливи и отговорни/ Поемате големи тежести на плещите си мълчаливо и спокойно. Едва ли сте от хората, които ще се оплачат от участта си, в която не намирате нищо нередно. Но за ваша сметка се облагодетелстват не така заслужили и всеотдайни колеги, които намират във ваше лице  мълчалив помощник. Подтискате съзнателно амбицията си, която считате за нередна, но давате на много по-малко заслужили от вас да се издигат и просперират.

Любов: Вие сте мълчаливи и доблестни и осигурявате задушевни и истински мигове, наситени с много топлина и опора на онези, които обичате. Обичате истински и предано, но не натяквате за любовта си, нито пък търсите реципрочен отговор. Вашата безкористност за някои не твърде прозорливи, е безропотност, но вие съзирате и дълбоко разбирате тяхното късогледство и не им се сърдите за това.

Препоръчително поведение: Не бъдете излишно скромни и безучастни и не потискайте своята амбиция.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и у вас да бушуват силни чувства и страсти, вие предпочитате да ги загърбите и да намерите изява на стабилни и реалистични за момента решения, което да ви прави сигурни и спокойни.

Неочаквано за самите вас избухва голяма любов.

Несподелени с никого чувства.

Изпитвате дълбока ревност, но ще се затворите в себе си вместо да разговаряте за проблема.

Очаква ви работа на дълъг път, където ще бъдете със семейството си.

Попадате в плен на голяма страст и сте подозрителни. Не знаете дали чувствата са ви споделени.

Любов и брак далече зад граница.

Наследство на жилище в далечна страна.

ЛИЧНО ЧИСЛО 7

Предразположеност: Намирате опора и успокоение в дълбоките съждения и в навлизане в себе си. Смятате, че човек е безкрайно непроницаем и чуден в същността си и трябва да се изследва. Още повече, че изпитвате силни чувства и желания, но вашата реалистична и трезва позиция изглежда, че се явява по-важна, за да се чувствате добре в кожата, спокойни и приветливи. Не давате воля на първичните си емоции, нито пък удовлетворявате амбициите си чрез задоволяване на стръвта ви да се състезавате и излизате победители на всяка цена. Вие успявате да усмирите разбушувалите се у вас страсти и да намерите най-полезния начин да използвате избликналата у вас сила, като налагате дисциплина и организация, която ви прави въздържани и точни в поведението. Със задействане на личната си сила отмервате напълно точно крачките си и не си позволявате да навлезете в опасни води и да загубите усещането за сигурност, както и даровете от съдбата. Научавате се на мълчание, като част от безупречното си поведение и допускате малко, но отбрани хора до своя изпълнен с удобства свят. Това са членовете на семейството ви, към които не преставате и за миг да чувствате привързаност и благодарност. Но да навлезете в света на големите и опасни дела вие така и не се решавате от съображения за сигурност и предпазливост.

Ключова дума: Уравновесяване, уталожване – бурите неусетно започват да позатихват и нещата се поуспокояват и идват на точните места. Настъпва ведрина.

Образ: Със свещ навлизане в една пещера надолу, за да намерите в нейното хладно усамотение своя дом.

Работа: Обичате своята работа и давате енергия и солидни познания. Работите до пълно самоотдаване, като не се скъпите да раздадете резултатите, до които достигате почти сами с дълъг и изтощителен труд. Намирате в нея и собствения си труд сигурност и упование и страдате, макар и мълчаливо, ако трябва да се разделите. Тази привързаност обаче може да бъде доста ограничаваща за личностното ви развитие.

Любов: Пленявате с предаността си и умението да отдавате всичко от себе си, което е чистосърдечно и трогателно.  Вие просто си позволявате да обичате, и с това обезсърчавате и печелите взаимност и трайна привързаност.

Препоръчително поведение: Не си позволявайте вашите обвързаности да заробят личността ви.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от силните чувства и желания успокоявате да се отрезвите и да достигнете до необходимия ви баланс.

Неочаквано за самите вас избухва голяма любов.

Несподелени с никого чувства.

Изпитвате дълбока ревност, но ще се затворите в себе си вместо да разговаряте за проблема.

Очаква ви работа на дълъг път, където ще бъдете със семейството си.

Попадате в плен на голяма страст и сте подозрителни. Не знаете дали чувствата са ви споделени.

Любов и брак далече зад граница.

Наследство на жилище в далечна страна.

ЛИЧНО ЧИСЛО 8

Предразположение: Решимостта ви е свързана с амбицията да постигнете света по своя уникален начин. Вие упорито го търсите там, където знаете, че можете да го откриете и да му се насладите. Искате вашият свят и живот да отговарят напълно на вашите разбирания за високо качество, на което много държите. Затова и не търсите помощ във вземането на решения. Вие сте достатъчно силни, за да се нуждаете някой да ви подкрепя в походите за покоряване на вашия свят. Контактите ви на пръв поглед са многобройни, но отбрани с конкретна цел. В крайна сметка сте сами и съвсем не самотни. Не обичате да ви се бъркат във вземането на решения.

Ключове дума: Уцелване – постигане на целите с точни и отмерени действия.

Отмереност – действията са точни и носят голям вътрешен заряд и стойност.

Образ: Три пъти мери, един път режи, за да се предпазите от грешки поради излишна самонадеяност.

Работа: Действате със замах. Вие сте прогресивни, отговорни, компетентни, концентрирани и конкретни, с прозрения и висота на изпълнението. Сякаш нищо друго не ви интересува и забравяте за всичко останало.

Любов: Вие сте страстни, неотклонни, но запазвате дистанция.

Имате силата, стоицизма и разума да се насочите в подходяща за вашата сила област и да постигнете онова, което заслужавате, без да страдате от излишни амбиции.

Препоръчително поведение: Изисквайте от себе си и се разтворете в дълбоките си усещания, за да вникнете в тях и да ги извадите на повърхността. Оттам вие ще можете да постигнете сами себе си, която е най-голямото завоевание.

Възможни събития в близко бъдеще: Работите мълчаливо и самоотвержено, но резултатите са блестящи.

Важни еднолични решения.

Бурни скандали в работата ви ще ви отчуждят.

Правите силно впечатление в работата си с нещо, което е изцяло ваше.

Силата ви е в оригиналността и автентичността на идеите.

Вие сте неразбрани, отчуждени и озлобени от приятели.

Материална реализация от ваш проект.

Престижна и високо платена работа, която ви пасва добре.

Не можете да се възстановите и дълбоко изживявате една раздяла.

Работа надалеч.

ЛИЧНО ЧИСЛО 9

Предразположеност: Задълбоченото разбиране за нещата ви дава силата и правото да искате. Вие имате смели мечти и вярвате, че само когато човек дръзне да навлезе надълбоко в обекта на своето желание и го осъзнае, той може да го покори. Затова смело преминавате всякакви опасности, като неизменна част от пътя към голямото завоюване. Овладявате предмета на вашите въжделения изцяло, като не се опитвате да игнорирате онази част, която изглежда трудна, недостижима и може да накърни вездесъщия образ на вашата личност. Напротив, поставяте пред себе си кристално огледало, което точно и ясно отбелязва и слабости, и грешки, а когато ги видите ясно и приемете като реалност, вие печелите многократно по-голяма сила. Желанието ви да успеете във всичко, което подхванете не може да бъде наречено единствено и само амбиция за успех. Тя граничи със стремеж да свършите нещата по толкова блестящ начин, който да се доближи до подвига. Идеята за героя и неговия образ е вклинен в съзнанието ви изначално и ви кара да се хвърляте в неравни битки, които да печелите. Затова в настоящия си проект влагате много воля, хъс и смелост, като това може да бъде оприличено на някакво буйство, лудория. Вие не сте примирени и желанията ви нямат граници, не сте и от хората, които могат да бъдат ограничавани.

Вашите приятелства са истински и се отличават с много преданост, защото са създадени и утвърдени в безбройните спечелени битки. Това са хората, които са се намирали в близост до вас и са ви разбирали и подкрепяли.

Ключова дума: Отприщване, отпушване – нещо, което е било задържано сега има възможност да се прояви.

Образ: Битка между малоброен от едната страна и многоброен противник от другата. Благодарение на волята си за победата малобройната войска побеждава, като показва какво означава наличието на дух.

Вие сте лидери на фирма. Имате големи замисли, но трябва да преборите конкурентна фирма. Правите болезнена реорганизация, но набирате сили и успявате да се докажете в двубоя. Оглавявате новообразваната фирма, но не уволнявате, а оставяте най-добрите служители, показвайки се като далновидни, справедливи и добри ръководители.

Работа: Вие сте лидерът, водачът, който предвожда голямата битка преди рухването на ненужното. Приемате нещата твърде драматично и се хвърляте с цялата си енергия и сила, на която сте способни, за да завоювате нова позиция и да обновите дейността. В победата си обаче вие не сте отмъстителни, а по-скоро обединители и успявате да покажете далновидността на решенията си и умението да правите новаторски и авангардни нововъведения.

Притежавате дълбочина и едновременно мащабност на действие и затова резултатите ви са забележителни. Но в настъпателния си ход напред не забелязвате и не чувате отчетливо онова, което ви се дава като съвет, затова е възможно да загубите реална представа за ситуацията и тя да излезе от контрол.

Любов: В любовта изпитвате дълбоки чувства и не се притеснявате нито да ги разкриете, нито да ги изживеете по подобаващ начин. Лошото в случая е, че сте твърде откъснати от реалността или приемате своята реалност за единствената възможна. Не можете да осмислите доброто в мисленето на любимия ви човек и властният ви характер може да е причина за раздяла, което вие не можете да разберете.

Препоръчително поведение: Необходимо е да знаете къде да спрете, за да не загубите точката на възможно и невъзможно, на реално и нереално.

Възможни събития в близко бъдеще: Ще получите просветление след процес на дълбока трансформация у вас. Това ще ви разкрепости и даде криле.

Неочаквано ви връхлита грандиозен успех и то с материален еквивалент.

Предстои ви работа в чужбина.

Неочаквана и драматична развръзка в работата и напускане след бурен скандал.

Дълбоки чувства ви лишават от реализъм. Вие давате всичко от себе си, но страстта ви е плашеща.

Лидерско място в работата.

Много добро представяне в работата по важен проект.

Печалба от работа или лотария. Много пари.

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
6 и 7 са еднакви какво следва
Виж още отзиви
Коментирай
loading...