PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6
  3. Лична година 7, 8, 9

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9. Това, което трябва да прочете е характеристиката на числото 9.

ЛИЧНА ГОДИНА 1

Предразположеност: През настоящата година сте блестящи, защото знаете кога точно да започнете действие и къде и кога да спрете. Уцелвате мига за най-доброто начало и край. Така съумявате да се превърнете в точния център на внимание, още повече, че личната ви популярност и влияние съвсем не са ви безразлични. Улавяте вниманието и с това, че сте непредвидими и неочаквани, знаейки, че загадките около вас са приковавали погледите. Вие се оказвате твърде умели в завоюване на слава и успехи, а защо не и манипулирането на общественото мнение, защото имате всички качества за това – чар и обаяние, остър ум и предвидливост, както и налагащо се присъствие и отлична стратегия. Затова и нямате трудности да създадете много познанства, като приятели от тях стават единствено онези, които ви оценяват по достойнство и ви се подчинят, но без насилие от ваша страна. Смятайки се за твърде умни, вие смятате умни и ония, които ще ви последват.

Ключова дума: Придобиване - умението да се възползвате от добрия си шанс и да обогатите себе си максимално.

Образ: Макиавели печели с хитрост и отлична стратегия. Той е ловък и много гъвкав.

Работа: Умеете с лекота да дадете най-доброто от себе си, без да натрапвате личните си амбиции на никой, което не означава, че ги нямате. Отдавате се изцяло на предмета на своята работата, като търсите самостоятелен и различен подход за справяне. Революционните решения не са ви безразлични, но внимавате да не прекрачите границата между фантазията и новаторството, която знаете, че е много тънка. Едва ли сте склонни обаче да пожертвате и малка част от личните си завоевания и идеи, за да се вслушате и съобразите с онова, което идва отвън.

Любов: Не обичате да се обвързвате много, но попаднете ли в капана на страстта, ставате подвластни и властни едновременно. Не ви е лесно да показвате и изразявате чувствата си, като обичате да налагате своя стил. Често съществува опасност да се получи една доста объркана и за двете страни сплав от емоции, за което усложнение носите лична вина. И докато не се научите, че няма нищо страшно да кажете на някой открито, че го обичате, ще тежи във въздуха нещо недоизказано и ще ви гнетят объркани чувства.

Препоръчително поведение: Не използвайте своята бърза и точна мисъл единствено за лична изгода и налагане. Дайте от силата си и на другите.

Възможни събития: Вие сте много хармонични и оттам идва дълбоката увереност, която се усеща във вас.

Неочаквано много изгодно пътуване в чужбина, което е свързано с вашето обучение.

Много добър шанс ще получите за личната си изява.

Предстои ви далечно пътуване, свързано с много срещи и шанс за личностното ви развитие.

Ще се чувствате сами дори сред много хора.

Ще почерпите много познания, спомагащи за личното ви развитие от ваши познати или съмишленици.

Предателство в личен план ще ви накара да се чувствате самотни.

ЛИЧНА ГОДИНА 2

Предразположеност: През 2014 ще обичате да изграждате вашия свят със солиден материал и аргументи. Това действа като защитна стена срещу нахлуващите непрекъснато съмнения и колебания, които го рушат бавно, но с едно упорито постоянство. Разяждането отвътре създава необходимостта да цените най-вече сигурността в света, като не сте от хората, които биха я рискували заради мъгляви и несигурни според вас перспективи. За вас прогресът е доста спорно предприятие и вие отбягвате да се ангажирате с дейности в негово име. По-скоро търсите онези опорни точки, които да ви подсигурят максимално срещу собствените ви слабости. В това число влизат тесен кръг от добре проверени и изпитани приятели, на които смятате, че можете напълно да разчитате.

Ключова дума: Предпазване – непрекъснатото усещане, че някой иска да напакости създава и постоянен рефлекс на защита.

Образ: Строене на път през мочурлива местност.

Завивате непрекъснато детето си, защото се страхувате да не се разболее.

Работа: Вашето трудолюбие, сериозното ви отношение и начетеността ви са основните фундаменти, върху които изграждате собствената си позиция и авторитет. Идеите идват едва след това и то плахо, защото изпитвате подозрение към всичко ново, което не е преминало изпитанието на времето, Вашите познания са конкретни, пряко свързани с основната ви дейност. Вие избягвате разточителната и ненужна информация, която може да ви отклони от набелязания път и подведе. Само в такава строга дисциплина и контрол смятате, че може да сте полезни на себе си и на другите, като обаче съзнателно ограничавате и отклонявате голяма част от интересни идеи.

Любов: Вашата недоверчивост и копнеж към усамотението ви прави трудни партньори. Наистина се изисква много любов и търпение, за да се спечели доверието ви. Това винаги е временна победа, защото периодично намирате за какво да се съмнявате.

Препоръчително поведение: Вашата сигурност, която изграждате е периодично разколебавана. Приемете това като знак за промяна на курса и се успокойте, че нищо лошо не ви предстои.

Възможни събития: Преодолявате собствената си несигурност с желязна дисциплина и пълен контрол на изникващите импулси, което може да се окаже опасно.

Неочакван шанс за работа и развитие в нея. Трудно ще вземете решение и ще се решите на промяната.

Вашата мълчаливост и липсата на доверие ще ви създадат конфликти в работата ви.

Служебна командировка зад граница ще е повода да срещнете половинката си.

Конфликти в личен план ще ви отдръпнат от партньора ви.

Нещо, което е свързано с вашето самоусъвършенстване и е било забавено и срещало спънки ще се разреши неочаквано бърза.

ЛИЧНА ГОДИНА 3

Предразположеност: Ще изпитвате истинска радост от живота и никога не се уморявате да изследвате разнообразните му страни. Участвате с охота и дори с настървение в различни авантюри и не се страхувате от опасните и често необмислени ходове. Вярвате в добрия шанс, в щастливата си звезда, защото колкото и да дърпате дявола за опашката, излизате невредими. За вас единствената житейска философия, която зачитате е, че Господ помага на смелите, за каквито напълно с основание се считате.

Не без значение е и фактът, че интелектуалната ви мощ е забележителна и никога не се задоволява с постигнатото. За вас процесът на развитие е ежедневен. Стремежът ви към познанието трудно може да бъде превърнат в навик, защото той е насъщна необходимост на душата, от което произтича всичко останало. Това е и причината да не ви тежат търсенията, които не чувствате като задължение, а като дългоочаквана радост. Смятате, че светът се променя постоянно и това, което е било актуално днес, утре вече ще е ненужна архаика, за която никой не си спомня.

По същия трескав начин променяте своето обкръжение, но винаги оставяте много добри чувства към себе си с отворения си характер и своята щедрост.

Ключова дума: Изобилност– действие с широка ръка, без да се правят дребни и точни сметки.

Образ: Вие сте собственик на кладенец, който се слави с вкусна и лековита вода. Поддържате го и никому не отказвате вода. Пазите го от недобросъвестни хора, които се опитват да използват водата за търговия. Смятате, че всеки има право на нея без пари.

Исус Христос изгонва търговците от храма.

Работа: За вас има добри отзиви и висока оценка, за способностите и уменията ви, но най-вече за състезателната и градивна атмосфера, която изграждате. Навсякъде, където се намирате съществува динамичен прогрес и движение, обмен на опит и обогатяване с нови знания. Темпото, което задавате е бързо и скокообразно, като спирането дори и за миг представлява излишен и ненужен лукс. Вие не познавате умората, но не позволявате и на другите да се уморяват, което за някой може да е твърде изтощително.

Любов: Вашата страст е многопосочна и не винаги е любовна, като любовта може да е само една от тези посоки. Не обичате да бъдете вкарани в стресова ситуация на обвързаност с тежки вричания и взаимни и дългосрочни обещания. За вас любовта е истинска само ако оцелява в динамични и дори стресови ситуации, което би изпробвало силата ѝ и дали съществува изобщо. Вие не се страхувате от подобни експерименти върху нея.

Препоръчително поведение: Не всичко е така идеално, както ви се иска. Така че приемете, макар и малка част от несъвършенствата именно като проява на съвършенството, като негова игра.

Възможни събития: Търсенията ви са насочени към опознаване на света и намиране на нови пътеки за неговото овладяване.

Благодарение на ваши доброжелатели ще откриете и изявите най-доброто у себе си.

Имате оригинални хрумвания, които са свързани с вашите интереси.

Сред обособен кръг от хора, свързани с общи интереси ще откриете възможности за личностно развитие и изява.

Ще имате публични изяви и ваши предложения ще бъдат приети радушно и шумно аплодирани.

Среща с хора на път, което ще ви даде нова отправна и вярна позиция.

Очакват ви поредица от близки и далечни пътувания, които ще подпомогнат процеса на личното ви усъвършенстване.

Ани Хаджиева

1. Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7). Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за го
Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
4
Анонимен
Ами моето число като е 13?
REIKI CYPRUS
chocolate,statiq za chisloto 1
chocolate
Хей, датите ми са 06.06 получава се 10 , а няма статия за числото 10
Аз
Ами ако , датите са : 11.11 ? Как се редуцира числото до едноцифрено ?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...