Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юни
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юни

Лична година 7, 8, 9 месец Юни

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: За вас здрава основа се гради върху стабилни и изградени един път завинаги възгледи. Вие знаете правилото:”Много пъти мери, един път режи!” и никога не бързате с взимането на решение. Умението ви да запазите мълчание е ценно, защото така преценявате трезво и точно ситуацията и оценката ви е безпристрастна и обективна. Имате много сериозни намерения да постигнете точно онова, което сте си намислили и не бихте отстъпили и на сантиметър от целите си. Въпреки това предпочитате да таите в себе си плана за действие, докато той узрее напълно готов с всеки отделен детайл в главата ви. За никъде не бързате, чакате нещата да се случат сами и да паднат в скута ви като зрели круши – сочни, сладки и тежки. Усилието, което се изисква от вас е да подпомогнете тяхното узряване, а за целта сте готови да свършите предподготвителната работа. Знаете кое е излишно и че след като го махнете, на преден план ще останат само важните неща, които е добре да обмислите и да се потрудите.

И все пак, стискайки силно в шепите си живота си и ограничавайки възможностите си, вие като че ли сами предизвиквате гнева на природата и цялата нейна смълчаност и притихналост не е ли симптом за буря. Вие ограничавате себе си и се възпирате от нормалното желание да сте сред своите приятели, обсипвайки ги с несправедливи подозрения. По същия начин ограничавате и тях да достигнат до вас, като спирате естествените им чувства с непроницаем и студен вид. Но дълбоко в себе си вие съзнавате, че имате и друго лице, приветливо и дружелюбно и няма нищо грешно да го покажете.

Ключова дума: Ограничаване, стесняване – Стесняване на възможностите поради страх и неумение за отпускане.

Образ: Смълчаната природа преди буря.

Очакване на зрелите круши да паднат от дървото. Берете ги, когато те са най-сладки.

Разглеждане на стари снимки в семейния албум, често тайно, когато цялата къща притихне.

Работа: В работата си подхождате внимателно и предпазливо, като смятате, че известна доза скептицизъм никога не е излишен. Разчитате на сигурното преди всичко и сте склонни да отхвърлите всяка идея за промяна и нововъведения, ако не сте сигурни, че няма да рискувате. Проявата на консерватизъм често е добре дошла, но понякога пречи да се извърши онзи завой, който е в основата на необходимата и градивна промяна. Желанието ви да се чувствате удобно и закриляни е свързано с желанието да сложите всичко на ред, така че да избегнете каквито и да е  усложнения, макар и да съзнавате колко невъзможно е това.

Любов: Вие сте умерени романтици и на любовта гледате като на средство да си осигурите сигурност и едно сравнително постоянно удобство. Затова и подхождате внимателно и знаете, че трудно може да се намери онзи партньор, който подобно на вас ще търси закрила и закътан пристан. Илюзиите си сте заключили дълбоко в себе си, но така нямате излъчване на хора, които са отворени за топлота и взаимност, а с мрачния си вид отблъсквате и плашите всеки, който се доближи до вас.

Препоръчително поведение: Проявата на консерватизъм често е добре дошла, но понякога пречи да се извърши онзи завой, който е в основата на необходимата и градивна промяна.

Възможни събития в близко бъдеще: Неочаквани съдебни спорове за недвижимо имущество.

Неумението да водите диалог е причина за стагнация в любовта.

Чувство на сигурност и яснота, прозрачност в работата ви.

Вашата сигурност по отношение на работата ви се пренася и върху колегите ви, които ви се доверяват.

Вашият инат и мнителност води до отчуждение в дома.

Служебна командировка зад граница е мястото, където ще срещнете вашия партньор.

Вашата ясна преценка на реалността води до стабилитет в дома и работата ви.

Пари в дома от ваши сполучливи идеи.

Закупуване на недвижим имот зад граница за семейството ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност Всичко вършите с желание и много жар, и накрая, когато се употребят вариантите ви, отивате в нова посока, защото тази напълно е изчерпала лимита си. Вие приключвате с шанса за развитие и открития, което за вас е основата на всичко следващо.

Строгостта по отношение на себе си и собствените ви постижения понякога могат да доведат до неочаквано добри резултати, но друг път до разпад на всичко съществуващо до момента. Вие знаете за наличната ви сила и смятате, че тя е всичко, което човек трябва да има, за да започне подобно начинание. Свръхочакванията са причината за напрежението и независимо от вярата и доброто предразположение, вътрешното ви равновесие се оказва силно заплашено, като съществува възможност да бъде разрушено при напора на подобни трусове. Но вие не загубвате присъствие на духа си, а само губите стабилната опора на сигурните параметри, върху които седите. Често извършвате това с лека ръка и се предоверявате на желанията си, наричайки ги интуиция или визия за бъдещето, но емоциите обикновено не се оказват добър съветник. При предприетия широкомащабен риск се случва да спечелите, и то не малко. И тогава разбирате, че шансът ви е споходил и вие сте били като откъсната от бурята лодка от брега, която отново е намерила добър пристан за пребиваване.

Желанието ви за много и различни приятелства ви откъсва от една разсъдъчност и разумна преценка, но страстта ви към новото се оказва по-силна от каквато и да предпазливост и осигуряване.

Ключова дума: Изстиване – нещо горещо започва да губи от топлината си и постепенно се охлажда.

Образ: Огромен огън, на който се пече сочно месо. Всички са около него и се веселят, радват се на живота и се смеят. Ядат вкусното ядене с удоволствие. Толкова е приятно да си около огъня. Но изведнъж завалява проливен дъжд, всички се изпокриват, огънят е изгасен. А от импровизираното огнище не остава и следа. След дъжда всичко трябва да започне отначало.

Или птицата Феникс, възродена от пепелта.

Работа: Влагате много любов, жар и енергия. Увличат ви най-вече новаторските проекти и във всеки нов такъв влагате много отношение, емоции и желание. Не обичате да бъдете спирани или спъвани по какъвто и да е начин и смятате, че любовта и отдадеността са достатъчни да бъдете оставяни да работите по своите критерии, което обаче не винаги се оказва възможно. Трудно е съжителството и партньорството с вас в този смисъл, защото е трудно да се разчита на вас напълно. Спазвате обещанията си, но до определен момент Не се обвързвате с тях напълно, нито пък се идентифицирате с онова, което до вчера е било в центъра на вниманието ви.

Любов: Вие се хвърляте без никакви задръжки и резерви към обекта на любовта с чувството, че това ще трае за вечно, което обаче се оказва голяма заблуда. Възможно е за съвсем кратък срок, неочаквано дори и за вас, всичко да приключи.

Препоръчително поведение: Не бъдете безотговорни към сърдечните си проблеми, а се опитайте да ги разрешите в дълбочина.

Възможни събития в близко бъдеще: Строгостта по отношение на себе си и собствените ви постижения понякога могат да доведат до неочаквано добри резултати, но друг път до разпад на всичко съществуващо до момента.

Взрив в личен план, неочаквана раздяла.

Добро материално състояние в дома от сделки и рисковани операции.

Неочаквана промяна на дома.

Закупуване на нов дом.

Семейство и работа зад граница.

Неочаквана силна и съдбовна любов на път.

Добро материално положение, стабилитет и обезпеченост в работата.

Смелостта да рискувате ще ви донесе така очакваната сигурност.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Вие сте изпълнени с решимост и самочувствие, смятайки че заслужавате най-доброто. Вярата ви е спокойна и трезва. Може би затова естествено и лесно достигате до целта, като намирате плода добре узрял и готов за употреба.

В живота си имате и много добри приятели, като от тяхната преданост и любов черпите сили и удоволствие. Вие самите никога не отказвате помощта и услугите си и постигате едно отлично разбирателство и мир с обкръжаващия ви свят. С лекота създавате трайни и искрени приятелства. И където и да се обърнете, където и да потропате, вие имате много сърдечни и искрени помощници и партньори. Лекият ви характер, вашата сговорчивост, решителност и готовност ви правят универсални и удобни за всякакви ситуации.

Умението да се раздадете на обичните ви хора ви прави да се чувствате пълноценни. Наистина сред тях има някои самозванци, които познавайки добротата ви, се възползват от нея.

Ключова дума: Доизграждане, довършване, доикусъряване – завършване на нещо в детайли, което е вече започнато.

Образ: Заредени сте догоре с гориво и колата ви препуска, сякаш ще излети. Доволни сте от качеството и на колата, и на мотора, и на горивото, благодарение на които успявате да свършите в срок вашата работа..

Работа: Към всичко, което сте избрали да представлява вашата работа, вие изпитвате сантиментални чувства на силна привързаност. Затова уреждате работното си място като свой дом – с лукса и уюта, който искате да притежава всеки истински дом. Привързани сте и към колегите, като част от вашето семейство и се чувствате задължени да се влеете в потока на екипната задруга и да подпомогнете със сила и енергия, но без излишно налагане, процеса на достигане до конкретни резултати. Ако това изисква промени, вие сте склонни и на тях, въпреки че залагате на сигурността и удобството, които ви зареждат със сили и увереност.

Любов: В любовта започвате със спонтанни и светкавични чувства, а оттам вие се чувствате задължени да сте непрекъснато до любимия си човек. За вас любовта е дълг и затова улеснявате човека до вас.

Препоръчително поведение: Не обръщайте значимостта на вашия идеал единствено в удобство.

Възможни събития в близко бъдеще: Имате намерение да получите най-доброто, което ще ви донесе психически комфорт и естетическа наслада, без обаче да се затруднявате от това.

Смяна на жилище за друго по-добро.

Гости отдалеч.

Раздяла с близки хора.

Дълбока, искрена и споделена любов.

Далечно пътуване със семейството ви.

Любов на далечен път.

Ползотворни семейни приятелства.

Рейтинг:

Отзиви

Ани Ххаджиева
Да, числото за тази година е 16, а след като се редуцира 1+6 се получава числото 7. Следователно от рождения ви ден вие влизате във влиянието на числото 7, а за юни четете лично число 7, месец юни.
Калинка
Здравейте! Аз съм родена на 30.06, което до колкото разбирам, числото е 16, но не намирам за това число нищо. Моля да ме поправите ако греша.
01.06.2014
Благодаря Ви, за точните хороскопи! Дано хубавите неща наистина бъдат реалност.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...