PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юни 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юни
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юни

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец юни, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец юни – 6. 9+6=15, 1+5=6. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец май се намира под влияние на числото 6 и трябва да чете за лична година 9, месец юни.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Покоят навсякъде около вас е онова, което се мъчите да поддържате, за да постигнете такава пълноценност на гледната си точка, която да ви извади от криволиците на личните ви пристрастия и чувства. Затова като през сито пресявате личните си контакти и влизате в сърдечни взаимоотношения с малцина, но го правите със сърце и желание. Но дори и така, вие не позволявате да бъдете обхванати от какъвто и да е сантимент или романтичната вълна, която да ви помете. С други думи вие се пазите от собствените си слабости, знаейки колко очаровани можете да бъдете от една изключителна според вас ситуация и затова и опасна. Усещате, че някъде дълбоко във вас напира една приятна хладина, която ви обещава бистрота на преценката и острота на виждането. Това ваше състояние е предпочитаното от вас и никакви сърдечни връзки не могат да заместят обективността на погледа ви. За вас истината е рядко срещана и още по-рядко търсена, но светът трябва да преобладава в мислите и погледа с реалните си тонове. Затова вие си спестявате често пълната подкрепа от приятели, като смятате, че това е единственият начин да си осигурите реално и смислено съществуване. Това, разбита се, ви прави често затворени за света. Понякога можете да бъдете доста надменни и изплъзващи се, но поддържате високо ниво на достоверност и това ви е достатъчно.

Благодарение на особения си характер обаче вие умеете да изграждате типична, и по-важното специална атмосфера, което означава постигане на недосегаемо място от вас, както и малък кръг от верни и подхождащи ви приятели, където цари истинска задушевност, взаимопомощ и същевременно независимост.

Ключова дума: Усамотение – необходимостта ви от тишина и простор, за да можете да подредите мислите си и да получите баланс и вдъхновение.

Образ: Вие сте на високопланинско място и в бърза и кристално чиста вода ловите пъстърва с голи ръце. Водите са изобилни с риба, но вниманието ви трябва да работи с пълен капацитет, за да уловите бързата и изплъзваща се пъстърва, което изисква от вас наистина специални умения.

Работа: Не обичате напрегната работа с усложнения, стресови ситуации и гъмжило от хора. Затова и бавно и внимателно подбирате къде и какво ще работите, за да изпитвате удовлетвореност и за да можете да ѝ се отдавате така, че да виждате ежедневно прогрес и личностно развитие. Без да сте амбициозни, вие сте разумни и упорити и спокойно търсите начин да подобрите схемата на работа и да покажете своя личен принос за това.

Въпреки всичко тези ви желания са лишени от каквото и да е тщеславие, защото вашата естественост е наистина неподправена.

И все пак с личните си качества и умения вие си спестявате по-голямото усилие в името на собственото си спокойствие и това е причината да не можете да извадите от себе си пълния капацитет на собствените си възможности.

Любов: Чакате и знаете какво чакате. Приемате това чувство за напълно завършено и неподвластно на каквато и да е обработка. То не понася компромиси и уговорки. Това е причината да го идеализирате и да очаквате на пътя си единствено голямата любов, която да наложи естествено и ненатрапчиво своите закони. За вас то не се нуждае от каквато и да е намеса, а с присъствието си ясно определя своите закони.

Тази ви житейска философия ви дава достатъчно търпение да чакате любовта да се появи в живота ви, като дългите моменти на самота не могат да ви отчаят и уплашат.

Препоръчително поведение: Очакването на идеала може да е като очакване на Годо. Всичко, което се доближи, губи съвършенството, което се налага, когато се гледа отдалече. Така че приемете света с неговите несъвършенства и ще се усетите наистина доволни.

Възможни събития в близко бъдеще: Усещате в себе си такова спокойствие, че напълно непринудено и трезво преценявате всяка ситуация.

Ще преживеете неповторима любов и ще се питате истина ли е било или не.

Спокойствието и ведрината около вас ще ви окуражат да предприемете истинско пътешествие към себе си.

Ще вземете решение за дълго пътуване, което ще ви откъсне от дома ви за дълго време.

Внимавайте от напрежение в дома, тъй като не желаете да споделяте мислите си.

Ще срещнете взаимност в чувствата там, където учите.

Опитвате се да наложите своя стил в дома си, граничещ с елитарност, като не допускате каквото и да е било чуждо мнение.

Домът ви е тихо у спокойно място, където получавате вдъхновение.

Нов просторен дом, в който всички членове ще имат своето кътче.

Предстои ви изненадващо далечно пътуване на цялото семейство.

Съдбоносна връзка по време на дълъг път.

Високите ви изисквания са причината за вашата дълга и насилствена самота.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Подхождате към всичко с първоначален такт и внимание. Стараете се да достигнете онази степен на защитеност, която ще ви позволи да атакувате далеч по-конкретни и трудни цели. Опитвате се да преодолеете стартовата нестабилност и колебливост и да си осигурите победата посредством умението да бъдете внимателни и учтиви. Вие знаете как да разбирате и подпомагате нуждаещите се, като техните проблеми стават и ваши. Помагате им с конкретни стъпки и им вдъхвате кураж и сила от собствената си сила. Енергията, която получавате с добиването на увереност по непосредствен начин се влива и в онези, които са важна част от живота ви и са допуснати до него като скъпи за вас приятели. Вие не забравяте ничия помощ в началото на пътя и търсите начин да покажете и да се отблагодарите за нея. Не оставате без да вземете и своя дял, който ви прави не само осигурени и защитени, но и реализирани и доказали най-доброто в себе си.

Така че вашата деликатност и нежност не бива да заблуждава никой, че ви липсва личностна сила и издръжливост. Напротив, тя е от най-висока проба, защото е преминала през един наистина прецизен период на обмисляне, което е създало у вас баланс и увереността, че това е правият път. Когато искате нещо, знаете със сигурност, че това е точното ваше желание, загърбвайки колебанията и неяснотата. Вътрешните ви сили са устойчиви, защото нищо за вас не е на всяка цена и имате разума, който да преодолее личната емоция и да се справи с неразумни капризи и стихийни и кратковременни искания. Вие обичате и залагате на сигурното, което ви осигурява впоследствие мъдрост и сила.

Привързвате се силно към вашите неща. Поради факта, че бавно узряват решенията ви, ви е трудно да се отдръпнете от тях и да минете на друга вълна. Това може да създаде усещане за монотонност и тромавост.

Ключова дума: Осигуреност, обезпечаване, гарантираност – умението за осигуряване срещу евентуален неуспех.

Закаляване – постепенно, но с твърда решимост се добива издръжливост и сила на характера.

Образ: Вие управлявате платноходка и сте предприели дълго пътешествие по познат вече маршрут, като сте се погрижили предварително с информация за посоката и силата на вятъра, за да се възползвате от помощта на попътния вятър по време на вашето пътуване.

Работа: Макар и да спазвате разумност в поведението, както и умереност в темпото и стъпките си, която някои биха нарекли плахост, вие обмисляте всеки процес преди да узрее решението за конкретни действия.. Никога не се втурвате бясно и през глава, защото искате да достигнете до реална сила и увереност, че сте прави и да не можете да бъдете разколебавани от опонентите си. В трудни моменти разчитате на хората от екипа и тяхната помощ така, както и те разчитат на вас, когато можете да им бъдете полезни. Подобна обвързаност в постигане на крайната цел за вас е истински градивна и необходима.

Понякога ви е много трудно да вземете решение и да се решите да рискувате, но когато това се налага, вие дълго обмисляте своите действия, преди да настъпи решаващия за вас момент. Макар и дълго да отлагате, в крайна сметка вие правите решаваща и смела стъпка.

Любов: Тя сякаш е създадена за вас. Вие цените това чувство, отдавате му се, но не го експлоатирате докрай, когато това не е необходимо. Търсите начин да получите удовлетвореност и да проявите силата на своите чувства, като ги щадите от изхабяване.

Препоръчително поведение: Намерете точното време да атакувате целта. От това зависи добрият изход. Не се забавяйте твърде много, но внимавайте и да не избързате. Умереното темпо е най-вярното в случая.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодолявате своята несигурност и намирате за себе си онази опора, която да ви направи доволни и силни.

Неочаквано избухва огромен скандал в дома, който има дълбоки корени и предистория.

Потъвате в дълбоки чувства, но изпитвате страх да не бъдете излъгани.

Пари в дома от няколко източника.

Страстни чувства и създаване на семейство.

Източници на средства , сигурност и защитеност за дома ви.

Силни и споделени любовни чувства.

Изпитвате много трайно привличане с хората около себе си и можете да разчитате на тях.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ЮНИ

Предразположеност: Обичате всичко да ви е наред, като имате много високи изисквания за това. Животът ви е изпълнен с възможности и на вас не ви остава нищо друго, освен да им се наслаждавате. Обичате да прескачате от време на време отвъд безопасната за действие зона, но винаги знаете докъде да стигнете, къде да спрете и как да не се увлечете в непредсказуема посока. Това ви осигурява безметежност и обстоятелства, които да не ви застрашават. Но вие не обичате скуката на безпроблемието, както и липсата на емоции, така че се опитвате да балансирате между сигурността и екзотичните преживявания.

По такъв начин се движите на гребена на вълната, която ви милва, осигурявайки ви безгрижие и настроението, свързано с приятните компании. Колкото до смисъла на живота ви, вие не проявявате строгост, защото знаете, че и без нея имате подкрепата на съдбата да сте доволни. Действително, че не се заблуждавате в това, защото нещата ви се решават лесно, от само себе си и финалът идва постепенно, нито бързо, нито бавно, за да не изпитате липсата на баланс и почва под краката си. И въпреки че бягате от еснафското задоволство и благополучие, вие не смеете да нарушите сигурния ритъм на живота си и да загубите тази закрила, за да потърсите нещо по-различно. Знаете, че ако го направите, може да загубите подкрепата и смятате, че това ще преобърне усещането ви за блаженство. Затова не достигате до значимостта на постиженията, на която сте способни.

Вие имате много и верни приятели. Готови сте да предприемете щедри стъпки в тяхно име и знаете, че винаги може да разчитате на тях. Доверявате им се и не страдате, ако се опитат да ви измамят. Минавате и отминавате, без да се чувствате особено наранени.

Ключова дум: Жизнерадост – навсякъде е приятно и пълно с настроение и усещане за осъществени желания.

Образ: Пазите равновесие на въже над пропаст, балансирайки с дълъг прът в ръце пред публика, но сте обезопасени с въже на кръста.

Работа: Увличате след себе си, като умеете да ѝ придадете значимост. Работата ви не носи със себе си усещане за опасност, не дразни и не провокира. Вие сте миролюбиви и умеете да заглаждате всякакви конфликти. Довеждате мащабни задачи до финала, като закономерно разпределяте задачите. Намирате лесни и приятни начини за работа и никога не се чувствате изчерпани или уморени.

Вие сте емоционално свързани със своите колеги и правите много за тях, но и получавате тяхното доверие и разбиране. Когато е необходима промяна, не се колебаете и свършвате всичко без сътресения и без да се налага да сте крайни.

Любов: В любовта търсите наслада и приятелство, но и сила на изживяването, защото се нуждаете понякога от разтърсващи събития, с които обаче не прекалявате.

Препоръчително поведение: Научете се да постигате съвършения баланс за себе си.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате се прекрасно и не се нуждаете от подканяне. Вие знаете, че каквото и да предприемете, то ще бъде успешно.

Пътуване и много весели моменти с любим човек.

Благоприятно за среща със социално значими хора и ползотворни контакти.

Неочаквани и драматични промени в личен план поради намеса на трето лице.

Екзотично пътуване и любов.

Много динамика в дома ви и гости отдалече,

Може да пътувате със семейството.

Навлизате във висше общество. Чувствате се добре и намирате подходящия начин, за да блеснете.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Ани Ххаджиева
Да, числото за тази година е 16, а след като се редуцира 1+6 се получава числото 7. Следователно от рождения ви ден вие влизате във влиянието на числото 7, а за юни четете лично число 7, месец юни.
Калинка
Здравейте! Аз съм родена на 30.06, което до колкото разбирам, числото е 16, но не намирам за това число нищо. Моля да ме поправите ако греша.
01.06.2014
Благодаря Ви, за точните хороскопи! Дано хубавите неща наистина бъдат реалност.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...