PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юли
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юли

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9. 

Числото за месец юли, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец юли – 7. 9+7=16, 1+6=7. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец юли се намира под влияние на числото 7 и трябва да чете за лична година 9, месец юли.

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположениост: Правите впечатление на хора, които поддържат една здравословна степен на строгост и ред, за да могат да реагират по подходящ начин, когато това е необходимо. Изпитвате желание не само да осъзнавате с пределна точност какво се случва около вас, но и да разбирате механизма, причината за ставащото. Смятате, че осъзнаването е начинът да владеете положението, което съвсем не е без значение за вас. Затова и никога не си спестявате цялата истина, независимо от сътресенията, които могат да ви разтърсят. Така вие постигате здравина и закалка на духа си, защото приемате без възражение факта, че в живота са възможни събития и превратности от всякакъв род. Знаете, че трябва да имате силата и устойчивостта да ги издържите и да ги обърнете в своя полза. Така вие достигате до независимо мнение и независимост и устойчивост на характера. Това, че не оставяте други да взимат решения в живота ви идва от яснотата, която извира издълбоко във вас. И това не е просто яснота, която да е свързана с видимия, явния свят. Вие сте наясно с процесите, които протичат под тази повърхност. Тези задълбочени и редки по рода си познания са ви осенили незнайно и за вас самите откъде, но онова, което знаете е, че храбрият човек, който е готов да погледне всякаква истина в очите и има куража да види и неща, които други може би отказват, е като надарен свише с по-особена интуиция. За вас всяка подобна информация е нова доза независимост на духа. По отношение на истината обаче не жалите и себе си, не жалите и онези, които са най-близо до вас. Знаете, че животът изисква решения и вие се учите да ги вземате без да давате изява на емоциите и пристрастията, които носите в сърцето си. Вие не сте студени, както изглеждате за мнозина, а въздържани. Това е цената на точността, с която се славите, макар да жертвате много близки и желани от вас връзки в името на онова, което смятате за наистина необходимо и по-глобално и значимо.

Ключова дума: Достоверност, правдивост – автентичността е безспорна добродетел в живота и за постигане на истинския успех.

Образ: Вие трябва да прокопаете дълъг път през една много висока планинска част, но опитът се е оказал неуспешен за мнозина. Действате сами, разучавате миналия опит и главно грешките. Успявате, като спестявате с новия тунел много време и усилия.

Работа: Не харесвате екипната работа. Смятате, че там нещата вървят бавно и са необходими отстъпки в името на постигането на общо съгласие. А безукорността е една от търсените ви цели. Затова и компромисите не ви устройват в никакви случаи.

Не сте зависими от никой и нищо. Вие сте мяра за истинност и на думата и резултатите ви може да се разчита. Едва ли някой изпитва каквото и да е съмнение по отношение на вас. Авторитетът ви е безспорен, а респектът е заслужен. Действате с много висока степен на организация, концентрация и решимост. Не оставяте да ви се налагат мнения и твърдо вярвате в онова, което предприемате, защото сте го разучили и сте проверили неговата надеждност. Нищо не е в състояние да ви спре. Вие сте укротили емоциите си и сте се превърнали в идеален и безстрастен инструмент за постигане на блестящи резултати.

Контролът обаче е така засилен, че е възможно при проява на някаква пукнатина да се объркате и загубите прословутото си самообладание. Още повече, че няма на кой да разчитате в изолацията си/

Любов: Скептични сте към любовта. За вас това е чувство на зависимостта, което е противоположността на желанието ви да действате необезпокоявани от никой и нищо. Чувствата ви са силни, но не им давате воля и се опитвате да ги задушите в себе си, като намерите друг отдушник. Това обаче ви прави да се чувствате вътрешно тъжни и самотни, но ви е трудно да проявявате чувства на нежност и желание към друг човек.

Препоръчително поведение: Концентрирайте се напълно върху собствената си личност и големите си цели, като останалото загърбите напълно.

Възможни събития в близко бъдеще: Разбиранията ви са изключително задълбочени. Прозрели сте много истини и имате чувство за ориентация по отношение на живота си.

Около вас има някаква недоизказаност и тайна, която ви измъчва.

Правите огромни прозрение за себе си.

Пари от ваше изобретение или идея.

Неочакван тежък удар от съперници.

Ще получите материална помощ за образование или усъвършенстване

Научавате не много ласкави истини за себе си, което ви хвърля в дълбока депресия.

Благодарение на познанията си и своята непреклонност постигате успехи в работата си.

Лидерска позиция благодарение на начетеността ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Вие сте много аналитични и прозорливи. Малко са нещата, които ви убягват. Умеете да разберете, да погледнете с блестящите си разсъждения на всеки обект. От две страни атакувате – с интуиция и с логика. Макар и емоционални, разсъдъчността ви е от най-висок порядък и ви помага да погледнете трезво и отвъд емоцията. А когато видите нещо, което не ви хареса, вие имате куража да го промените в името на истината. За вас тя е свята.

Като личности изпитвате копнеж да разтворите душата си за света и да му отправите много въпроси, за да осъществите диалог. Въпреки това запазвате мълчание, очаквайки за себе си най-достойното. Осъзнавате ясно отговорите на много проблеми, които изглеждат неясни, спорни и несигурни и си поставяте трудната задача да донесете яснота на много по-висока степен и за широк кръг от хора. Нямате претенцията да бъдете мисионери, а сте ръководени единствено от добри намерения. Вие самите постигате подобна обширна панорама на своето виждане благодарение на усиления мисловен процес, който съпътства всяко ваше впечатление. Знаете също, че ако се появи претенцията в живота ви незабавно се губи тази чудна дарба, с която сте надарени. В този смисъл вие не си позволявате да се глезите и отпуснете на вълната на течението и не давате воля за изява на личните си привързаности и пристрастия. Целите се по-високо и се опитвате да обедините малко на брой хора, които разбират, че могат да получат нещо от вас. Но вътрешната болка и копнежът ви по топлота често остават неудовлетворени, а и хората ви считат за надути и студени поради недостъпната стена, с която се заобикаляте.

Ключова дума: Доказателство, доказване – намиране на начин за обосновка и при най-неблагоприятните обстоятелства.

Образ: Моментът на откривателство след дълга изолация и колебания.

Работа: В работата не познавате граници на търпението да се ровите и откривате най-доброто, да търсите подходящото, без да му лепвате етикети предварително. За вас подходящото е важното. И макар да изглеждате свити и неинициативни, със силата на ума вие се налагате ненатрапчиво.

И все пак често други се кичат с доспехите ви. Прекалената скромност не ви е нужна.

Любов: Вие сте сантиментални, романтични и буйни, но диви и често необщителни. Страхувате се да разкриете напълно емоцията си, а показвате любовта зле прикрита под вашата липса на последователност и обърканост. Не обичате да парадирате с чувствата си, за да не бъдете уловени с тях. Колкото и да копнеете за топлота, спазвате дистанция. С вас човек трябва да действа доста внимателно.

Препоръчително поведение: Не губете точността на решенията си при никакви обстоятелства, колкото и да са значими те. Не си позволявайте колебанията и стремежите да ви извадят от вашата обективност.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и да показвате неувереност в началото, вие успявате да мобилизирате целия умствен потенциал, за да постигнете и невъзможното.

Постигате високо ниво на познание.

Яснота по отношение на ваши приятели.

Представяте блестящи идеи пред аудитория, защитени по подобаващ начин.

Вашето високомерие поражда недоволство и бурни скандали.

Голям шанс за вашето усъвършенстване, което ще е не само необходимо, но и подходящо.

Самота и липса на разбирателство. Раздяла.

Усъвършенстването е най-доброто за вас.

Брак на далече.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Вие сте блестящи, защото знаете кога точно да започнете някакво действие и къде и кога да спрете. Уцелвате мига за най-доброто начало и край. Така съумявате да се превърнете в точния център на внимание, още повече, че личната ви популярност и влияние съвсем не ви са безразлични. Улавяте вниманието и с това, че сте непредвидими и неочаквани, знаейки, че загадките около вас са приковавали погледите. Вие се оказвате твърде умели в завоюване на слава и успехи, а защо не и манипулирането на общественото мнение, защото имате всички качества за това – чар и обаяние, остър ум и предвидливост, както и налагащо се присъствие и отлична стратегия. Затова и нямате трудности да създадете много познанства, като приятели от тях стават единствено онези, които ви оценяват по достойнство и ви се подчинят, без каквото и да е насилие от ваша страна. Смятайки се за твърде умни, вие смятате умни и ония, които ще ви последват.

Ключова дума: Придобиване - умението да се възползвате от добрия си шанс и да обогатите себе си максимално.

Образ: Макиавели печели с хитрост и отлична стратегия. Той е ловък и много гъвкав.

Работа: Умеете с лекота да дадете най-доброто от себе си, без да натрапвате личните си амбиции на никой, което не означава, че ги нямате. Отдавате се изцяло на предмета на своята работата, като търсите самостоятелен и различен подход за справяне. Революционните решения не са ви безразлични, но внимавате да не прекрачите границата между фантазията и новаторството, която знаете, че е много тънка. Едва ли сте склонни обаче да пожертвате и малка част от личните си завоевания и идеи, за да се вслушате и съобразите с онова, което идва отвън.

Любов: Не обичате да се обвързвате много, но попаднете ли в капана на страстта, ставате подвластни и властни едновременно. Не ви е лесно да показвате и изразявате чувствата си, като обичате да налагате своя стил. Често съществува опасност да се получи една доста объркана и за двете страни сплав от емоции, за което усложнение носите лична вина. И докато не се научите, че няма нищо страшно да кажете на някой открито, че го обичате, ще тежи във въздуха нещо недоизказано и ще ви гнетят объркани чувства.

Препоръчително поведение: Не използвайте своята бърза и точна мисъл единствено за лична изгода и налагане. Дайте от силата си и на другите.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие сте много хармонични и оттам идва дълбоката увереност, която се усеща във вас.

Неочаквано много изгодно пътуване в чужбина, което е свързано с вашето обучение.

Много добър шанс ще получите за личната си изява.

Предстои ви далечно пътуване, свързано с много срещи и шанс за личностното ви развитие.

Ще се чувствате сами дори сред много хора.

Ще почерпите много познания, спомагащи за личното ви развитие от ваши познати или съмишленици.

Предателство в личен план ще ви накара да се чувствате самотни.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Ани Хаджиева
Правилно сте пресметнали 5+1+7 (от 2014 - 2+0+1+4=7) =13. Личната година за 2014 е 4. Сега четете лична година 4, месец юли.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...