PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2015

ИНДИВИДУАЛНА НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Личното число за 2015 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 8 (2+0+1+5=8).

Например числото за 2015г. на човек, роден на 19 януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 8 (2015 2+1+5=8). Следователно личното число за 2015 година на този човек е 1 (2+8=10; 1+0=1).

Числото за месец февруари, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 1, прибавим числото на месец февруари – 2; 1+2=3. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2015 година е под влияние на числото 1, а месец февруари се намира под влияние на числото 3 и трябва да чете за лична година 1, месец февруари. 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположениост: Вашата раздвоение по отношение на определена цел или идея ви затруднява временно. Вие се отпускате в дълбок и неспокоен размисъл, в който търсите смисъла и оптималния за вас вариант. Достигането до точното решение ви развеселява и ви кара да усещате, не само, че животът е прекрасен и има смисъл, но и да се отпуснете безгрижно за известно време до поставянето на новата ви дилема. Все пак вие стигате до извода, че човек има право на щастие и изразяване свободно на своята воля и мисъл.

Изглежда, че при вас всичко се свежда до момента на изплуване на конкретното решение, което да ви накара да се чувствате пълноценни и напълно доволни от себе си или от факта, че сте разпознали себе си някъде. За щастие осъзнавате не само, че светът е пълен с възможности, но това е повод за радост, защото имате възможност да блеснете по желания от вас начин и да се откроите, а не да потънете и да се обезличите. Това е вашият избор. Но до настъпването на този благословен за вас миг на отминаването на душевното ви сътресение обикновено ви предстои лутане и обърканост, които предшестват всяко откривателство. А вие сте откриватели по душа, защото сте неспокойни, амбициозни и освободени. Това обаче не може да ви спести  тревогата и нерешителността по отношение на началото и избора.

Вие знаете, че над вас бди щастлива звезда, която ви съпровожда по дългия път до достигането на облекчение. Достигане до състояние на удовлетворение и решаването на проблема е разковничето и ключът, който търсите.

Понякога изострената от интензивната тревога и търсене на решение за себе си и душа може да се втурнете без цел и посока и да загърби безотговорно всичко запланувано. Това не бива да се допуска и да се разбира порива отвътре като лично право на разюзданост.

Приятелите ви са вашият кръст и вашата радост. Вие сте привързани и лично отговорни пред старите си приятели, но в никакъв случай не се ограничавате само с тях, а търсите широка аудитория, която е добре да ви аплодира и подкрепя. Тази изостреност на светоусещането се тушира, но малцина, и то вашите най-доверени приятели са посветени в това. Останалите са много и различни характери и с тях е единствено приятно, без да е задушевно.

Ключова дума: Наслагване, съединяване – наслагват се различните части на едно цяло, което довежда до изграждане на пълната картина и настъпване на яснота, спокойствие и ведрина.

Образ: Вие сте състезател по маратонско бягане и нямате кой знае какви амбиции. Първоначалното ви желание е единствено да се доберете до финала. На старта не сте сигурни и по отношение на стратегията си, имате усещането, че останалите са по-опитни и по-добри от вас. Започвайки, вие лека полека се убеждавате, че сте много добре подготвени, добивате кураж и вяра в себе си и стратегията по отношения на състезанието изплува у вас спонтанно. Накрая завършвате трети, защото несигурността в началото ви коства отпадането от първото или второто място.

Работа: На старта обикновено започвате слабо, неумело, компенсирайки несигурността си с задълбочено проучване и натрупване на конкретни знания. Вие не тръгвате никога самоуверено, с големи амбиции или с предварителни цели, а желание да завършите и да се справите, очаквайки да ви се възложи задачата, която да изпълните. Впоследствие обаче освен изпълнителски качества, откривате в себе си и откривателя. Но поне в началото инициативата ви е чужда. Нарасналото ви с течение на времето самочувствие дава начало на осъзнаването на собственото ви заслужено място в екипа и тогава се наемате да дадете и конкретни идеи. Вашата дума се чува, а авторитетът ви расте, така че е време от периферията да се премествате към естествения център. На финала сте сред първите, но рядко пръв, поради това голямо закъснение на старта, което дава известна преднина на други, макар и незаслужено. Вас това не ви тревожи, тъй като щедро поделяте с колегите плодовете на труда си, когато докажете себе си.

Любов: Вие сте нежни души с голяма широта и капацитет. Затова сте обичани и като партньори – заради топлината, която давате, силата, подкрепата, великодушието и умението да сте над нещата, да отстъпвате в името на връзката, като същевременно запазвате усещането за лично присъствие и достойнство.

Препоръчително поведение: Бъдете по-спонтанни и решителни в началото и се доверете на добрите си предчувствия.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодоляване на вашата несигурност и натрупване на кураж и радост от живота.

Взимането на конкретно решение ще ви накара да се усетите щастливи.

Забравяйки за миналото и неговите поуки, вие се главозамайвате.

Много хубави мигове с любимия човек на дълъг път.

Раздяла с партньора поради намесата на трети човек.

Проблем, нерешен от дълго време ще се реши светкавично и то пълно във ваша полза.

Ще преодолеете някакви ваши колебания по отношение на личната ви изява.

Работата ви е много високо оценена, защото съчетавате задълбоченост, личен стил и новаторски подход.

Много добри дни за вас и любимия човек.

Вие сте меки и толерантни и печелите много приятели и съмишленици.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност:Вие сте раздвоени по отношение на света и на себе си, но това непрекъснато колебание не е повод за тревога от ваша страна, защото в крайна сметка ще достигнете до окончателното решение. Не приемате бунта като начин за достигане до някаква твърдина, а проникновеният анализ, който осветява сантиметър по сантиметър всеки участък. Смиреният подход към всичко идва от светоусещането ви и от отношението, което имате към самите себе си. Вие никога не завишавате самооценката си, а точно обратното - с вярното око на родени критици определяте слабостите си, което създава постоянно чувство на неудовлетвореност и усещането, че има възможност нещата “да се “пипнат” още и още. Окончателната оценка означава повече загуба на интерес към предмета, подложен на вашия анализ, отколкото поставяне на крайната добра оценка, уверение за постигане на добър резултат. Но все пак се стига до финала и той, ако не за вас, то поне за света е правдоподобен и естествен завършек на едно изнурително и мъчително търсене, изпълнено с отдаденост и посвещение. Времето е ваше, вие го запълвате със съдържание, защото не сте от галениците на съдбата, свикнали да го пилеят безотговорно.

Носите оная мекота на характера, която ви прави възприемчиви и мобилни. Склонни сте да правите завои и отскоци, когато това е необходимо, за да достигнете до някакво решение. Но това в никакъв случай не бива да се приема като склонност към компромиси от ваша страна. Вие имате свои принципи и правила и в техните рамки са вашите преобразувания и промени. Възможни са дори отстъпления и периоди на изчакване, но отново в границите на вашето собствено одобрение.

Вие осъзнавате многообразието от варианти, тъй като сте надарени с богато въображение, но осъзнавате и собствената си отговорност да направите за себе си окончателния избор, който е най-земен и ще ви осигури стабилност и яснота на възприятието.

Понякога сте твърде пасивни и дори отпуснати и апатични и губите куража да търсите Отправната си точка, но това са вашите кратки спирки, на които се отпускате, презареждате се с търпение и нова доза кураж преди да продължите търсенията си. 

Животът ви не е радостен, но е смислен. За вас това е по-добрият начин да го изживеете, като го запълните със съдържание и му се посветите. Вие умеете да се радвате на ежедневните “малките” неща, които за някои са твърде семпли, за да бъдат заредени с толкова внимание. Вашата скромност ви прави непретенциозни и благодарни като дете, така че радостта не ви е чужда като преживяване. Близкият кръг от хора – било приятели и роднини, запълва тази не твърде ведра картина и ви дарява опората, от която толкова се нуждаете. Затова и вие им се отблагодарявате с много привързаност и вярност.

Ключова дума: Стабилизиране – Период на стабилизация след продължителни колебания и несигурност.

Образ: Вие карате колата си по локален път. Навън се смрачава, студено е, а вие сте почти на предела на силите си. Карали сте цял ден и целта ви е не много ясна. Имате слаба представа къде трябва да спрете и да се отпуснете, съществуват колебания. Бензинът ви е на изчерпване. На всичкото отгоре стигате на кръстопът и не знаете кой път ще ви доведе до подходящото място. Тогава осъзнавате, че при сегашното състояние всяко населено място, където можете да заредите с бензин, да получите храна и хотелска стая е Вашето място. Без колебание избирате един от пътищата и поемате в мрака натам.

Работа: Предани сте на своята работа и привързани към колеги и началство. Трудно бихте се решили да я смените и факт е, че рядко го правите.

Вие сте изключително съвестни и отговорни. Позицията ви е скромна, но сте ценени за безукорната си работа. Не се натрапвате със заслугите си, но изпипвате до съвършенство и до най-малката подробност онова, което е ваше задължение. Вие се явявате оная бръмка в общия механизъм, която осигурява спойката на която се дължи устойчивостта.

Заслугите ви са големи като изпълнители, но претенциите ви са напълно ограничени, защото собствените ви изисквания за живота ви са скромни, свързани с ежедневния ви бит. Затова незаслужено не сте забелязвани. Вие не правите нищо за това, считайки го за нормално.

Любов:Изпитвате необходимост от постоянен партньор до себе си. Вие носите много нежност в сърцето си, заредени сте и с преданост. Спътникът до вас е утеха и спокойствие и ви дава онова усещане за уединение и задушевност, което прави така привлекателни ежедневните радости на живота.

Препоръчително поведение: Важното за вас е да проясните погледа си и да уточните своите планове, намерения и позиции. И не прекалявайте със скромността.

Възможни събития в близко бъдеще: Трудно вземате решения, защото се чувствате несигурни в избора си.

Период на стабилност след дълга и мъчителна несигурност.

Конфликти в дома и работата.

Много верни приятели.

Любов и взаимност, които ви създават усещането за сигурност.

Липса на отстъпчивост в личните ви взаимоотношения ги прави трудни.

Много идеи в работата ви. Вие сте генератора на конструктивни предложения. Ще получите адекватен материален еквивалент.

Потискате желанието си да говорите за чувствата си, от което страда връзката ви.

Много добър и правилен избор.

Предлагат ви се много възможности в работата и семейството.

Необходимо е да се научите да разговаряте с партньора си по наболели въпроси. Иначе ще се появят недоразумения.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие сте широко отворени към живота, като се включвате в него с помощта на вашето въображение и активно участвате в онова, което ви се предлага. Радостта като настроение ви съпътства през по-голямата част на пътя ви, но вие осмисляте дълбоко философски причината за тази радост. Първоначалната ви реакция е на почуда и несигурност, затова се опитвате чрез разсъждението да поставите нещата по местата им, да ги осъзнаете в дълбочина и на спокойствие. Това са действията, които предшестват тази ваша прословута радост, която извира от дълбоките пластове на душата ви и действа стимулиращо не само на вас, но и на околните.

Вашата житейска философия е свързана първоначално с едно голямо съмнение и вървите към всичко в своя живот преодолявайки го непрекъснато и откривайки нови и нови решения, които за вас са също повод за радост. Изобщо вие сте хора, който може да открият радостта и насладата и в най-драматичното събитие. Подобен подход ви прави приятни за общуване. Вие сте заобиколени от много и различни приятели и познати, с които непрекъснато влизате във взаимоотношения на съдружие. Чрез тях обогатявате познанията си за света и разпръсквате заразителното си настроение на всички посоки.

Често ви е трудно да се установите върху определени интереси. Дори навиците ви са непостоянни. Вие сте твърде хаотични и ви липсва праволинейност, както и постоянни цели. Нещата бързо ви омръзват и искате непрекъснато да разнообразявате дейността си, заменяйки я с нова, което е непрактично и неудобно за всички.

Ключова дума: Уникалност – нещо, което е различно и няма друго като него. Оригиналност – умението да впечатлите с различното и интересно разбиране, както и решенията, които са нестандартни.

Образ: Когато една концлагеристка я преместват от Освиенцим в Дахау, тя възкликва щастливо: “Колко по-красив е залезът тук!” Красотата се намира навсякъде при всякакви обстоятелства.

Работа: Вие сте много интелигентни и забавни, но липсата на устойчивост и съсредоточеност се оказват вашият препъни камък. Ако работата ви е свързана с пътувания и контакти, то тогава вие сте неотразими. Завладявате с чара и свободомислието си, като не ви липсва логика и изобретателност. Онова, което наистина ви е необходимо е вярата в себе си, че сте в състояние да застанете изцяло зад работата, на която сте се посветили в момента. Вие предпочитате да нахвърлите иначе забележителните си идеи в едри щрихи, като изборът и извършването оставяте за другите.

Любов: Привличате хората от другия пол с лиричната си нагласа, както и с оживление, което цари около вас. Въпреки че създавате впечатление на бохеми, вие все пак изпитвате необходимост да бъдете подкрепяни, както и обичани, за да се заредите с повече сигурност, кураж и вяра в себе си и собствените ви сили.

За съжаление ви липсва житейска хитрост и нагласата да се раздавате без остатък понякога е във ваша вреда.

Препоръчително поведение: Вие сте много находчиви, бързи в реакцията си и интересни, но ви е трудно да сте постоянни в усилията си, което е задължително условие за постигане на конкретни резултати.

Възможни събития в близко бъдеще: Намирате в себе си психически сили да излезете от несигурността и мрачните настроения и да се зарадвате истински на живота.

Предстоят ви много ползотворни контакти.

Конфликти, породени от клюки и лъжи.

Предстои ви пътуване, където може да срещнете любовта на живота си.

Ползотворни за вас срещи с чужденци.

Ще имате много убедителна изява пред публика.

В приятелска среда ще се породи някаква нова идея, която ще се реализира.

Помощ от жена във връзка с ваша изява.

Лесни и неочаквани пари в семейството.

Възможна е изневяра от страна на половинката ви.

Пикантно любовно приключение на път.

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие сте наясно по отношение на своя живот, както и желаните и нежеланите събития в него. Въпреки че винаги, когато сте поставени пред нова ситуация с неизвестен край, изпитвате известни колебания кой път да поемете, вие получавате за себе си просветление в момента, в който добиете яснота по отношение на традиционно използваните методи. За вас те са най-правилният път да бъдете отведени там, където искате, а именно на сигурно и спокойно място без изненади и сътресения.

Това е причината да търсите опора в живота си, като не обичате да променяте фигурите в него, онова, което е неизменно възприето. Преминаващите пред очите ви и повтарящи се картини не ви тревожат с липсата на тръпка и вълнуващи моменти, поради доброто познаване на събитията и реакциите на неизменните действащи лица. За вас всичко, което ви изкара от кожата и ви разчувства, крие в себе си потенциална опасност. Срещу тази своя чувственост и подвластност на емоциите се борите. Опитвате се да укротите надигащото се вълнение  у вас, защото се страхувате да не бъде разрушена изградената с толкова воля и усърдие сигурност. Но да се борите сами със себе си е не само ненужно, а и вредно. Да прикривате и приглушавате чувствата си и да се правите на спокойни, когато тези чувства напират с цялата си тревога, е опасно. Това е сигурен начин те да се обърнат срещу вас и с насъбраната енергия да ви разруша отвътре. Затова от време на време изпускайте насъбралата се у вас пара и неспокойствие.

Но като цяло вие сте уравновесени и създавате усещане за спокойствие. Затова и откривате красотата в симетричните и опростени форми, в топлите цветове, които не се набиват на очи, но привличат именно с мекото и ненатрапчиво излъчване.

Колкото до вашите приятели, вие държите на тях и те са неизбежна част от живота ви. Макар и да се сприятелявате трудно, вие имате близки хора на които да разчитате и които могат да се радват на вашата пълна и безкористна подкрепа.

Ключова дума: Предпазливост – навикът да се осигурявате във всякакви ситуации, за да бъдете винаги максимално предпазени и да се чувствате сигурни.

Образ: Вие знаете, че семейната ви къща е исторически паметник, съхранена от много години и красива именно с автентичността си и съхранената традиция на старите майстори. Но съществува една опасност - покрай нея протича река и когато завалят дъждовете, реката приижда и може да наводни къщата. Заедно със своето семейство построявате подпорни стени и диги, за да защитите уникалния си дом, на който толкова държите.

Работа: Обичате работата си и сте привързани към своите колеги, като не бихте ги сменили, ако това зависи от вас. Доброто познаване на естеството на работата и добиването на рутина ви създава усещане за сигурност, а оттам за пълноценно отдаване. Не искате толкова да бъдете повишавани и да растете в йерархията, а да бъдете необезпокоявани със стресови и ненужни нововъведения и реформи. Понякога в нежеланието си да се промените, вие сте доста ретроградни и неотстъпчиви, с което може да настроите против себе си инициативните и предприемчиви колеги.

Иначе в действията си влагате завидно усърдие и търпение да довършите работата, която сте започнали, без пропуски и грешки. Аналитични сте и никога не предприемате нещо, което смятате за несигурно и слабо познато. Славата ви на безупречни изпълнители ви осигурява сигурна позиция и благосклонността на вашето началство, което положение ви устройва прекрасно.

Любов: Макар и недоверчиви и подозрителни, вие допускате в крайна сметка онзи, който отговаря на вашите очаквания за вярност и проява на абсолютна честност. Търсите ясни отношения с прозрачни партньори, защото за вас любовта е простота и пълно улесняване на живота заедно с любимия човек. Изпитвате дълбоки чувства, които обаче съзнателно потискате, за да не се превърнете в играчка, проявявайки тази “слабост”, любовта. Тази тревога никога не отшумява и вие независимо от степента на близост, продължавате да предпазвате гърба си от евентуални изненади.

Препоръчително поведение: Ненужно предпазливи сте. Това не е необходимо, защото ви пречи да видите ясно радостта в живота си.

Възможни събития в близко бъдеще: Искате да сте спокойни и се страхувате да не ви се случи нещо, което не сте предвидили и не влиза в сметките ви.

Конфликти в дома или с любимия ви човек от липса на умение да се поставите на негово място и да осъзнаете чувствата му.

Уравновесяване на положението в работата ви. Преодоляване на някакъв конфликт.

Приключване с материалната нестабилност в семейството ви. Очаква ви сигурност и материална обезпеченост.

Интересна ваша идея или предложение в работата ви ще се отрази добре и ще ви донесе допълнителни доходи.

Стабилна връзка.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие сте начетени поради неспокойната и вечно търсещата си натура, която е жадна да научи още и още и поради вродената ви несигурност, която изпитвате и се опитвате да компенсирате. Има и не по-малко важна трета причина за любознателността ви, а тя е, че изпитвате необходимост да се освободите напълно от всичко, което е в състояние да ви ограничи, която свобода знаете, че може да се достигне чрез познанието. Винаги сте на гребена на вълната, трескаво търсещи отговори на многобройните въпроси, които ви вълнуват. Хващате нишката в крачка, не се бавите и за секунда, ориентирате се незабавно и напипвате златоносната жила. Макар и да сте първоначално хаотични и с липса на добра концентрация, вие имате дълбоко развита интуиция да следвате верния път. Чувствителността ви е наистина болезнена, но е преодоляна именно от този здрав усет за посока. Така надживявате тревогите и намирате опората за момента.

Връзките ви не са точно приятелства, а продължение на линията на живота ви, като обичате да сте в компания с будни хора и да разкодирате техните стратегии. За вас приятелствата ви са игри, в които участниците използват умели тактики и сложни сценарии. Вие смятате, че всички успехи в живота на човека се дължат на добре подбрани и верни стъпки отвъд диктата на чувствата и опасенията. Това обаче пресилва поведението и го прави малко неестествено, защото човешките качества и сърдечни отношения доста често липсват в търсене на смисъла, ограничавани от интелектуалните ви напъни.

Ключова дума: Своенравие, вироглавство – желанието да се действа спонтанно, да се вземат решения на своя глава.

Образ: Някъде високо в планината има чуден поток, водите му бълбукат на всички страни, а за водата се говори, че има вълшебни свойства. Който пие от нея получава сили и голямо познание. Научавайки за него бързо се решавате да поемете натам, за да пиете от водата му.

Работа: В работата си сте известни като извора на идеи, зад които обаче ви е трудно да застанете с отговорност и позиция. Поемането на такава грижа за конкретни ангажименти далеч не са сред любимите ви дейности. Вие се колебаете в самото начало, но изборът ви е спонтанен и често случаен, което е доста безотговорно поведение от ваша страна. Действате рисковано, но все  пак се опитвате да премерите риска си и да го ограничите в разумни граници. Страхът от последствията ви предпазва от присъщата ви неразумност. И макар да сте заобиколени от колеги, обичате понякога да оставате сами или сред нова обстановка и различни и непознати ви хора. По този начин се чувствате свободни, а подобно усещане ви ободрява и възвръща желанието ви за работа.

Любов: Поради крехката и деликатна природа на вашия характер се нуждаете от обич и подкрепа. Същевременно съзнателно бягате от това чувство, намирайки го за твърде обременяващо и дори смешно със своята приповдигнатост и патос. Приемате го само под формата на игра. Иначе ви плаши и не чувствате в себе си сили да му отговорите.

Препоръчително поведение: Пазете се от липсата на устойчивост.

Възможни събития в близко бъдеще: Несигурността ви е временна. Благодарение на вашата находчивост бързо се решавате на конкретни действия.

Добро представяне на ваши идеи ще ви предостави различни възможности за избор.

Предстои ви вълнуваща среща на път.

Поради интриги и лъжи са възможни скандали с любим човек, последвани от период на охлаждане на взаимоотношенията и самота.

Няма да се колебаете дълго. Спонтанно ще вземете решение за едно далечно пътуване, което ще обогати вашия светоглед.

Колебанията ще изострят сетивата ви и ще ви научат освен интелектуално, да се ориентирате в посоката със сетивата си.

Липсата на ясна визия ще ви направи опърничави и свадливи, а оттам и самотни и отчуждени.

Първоначално ще изпитате недоверие към едно кратко пътуване, което обаче ще ви помогне да избистрите обърканите си позиции.

Вашите лични идеи ще бъдат оценени високо и ще получите възможност за публична изява и популярност.

Проблемите ви в контактуването с хората няма да се разреши като ги избягвате.

Трудно задържате личните си връзки за дълго време.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Подхождате към всичко с първоначален такт и внимание. Стараете се да достигнете онази степен на защитеност, която ще ви позволи да атакувате далеч по-конкретни и трудни цели. Опитвате се да преодолеете стартовата нестабилност и колебливост и да си осигурите победата посредством умението да бъдете внимателни и учтиви. Вие знаете как да разбирате и подпомагате нуждаещите се, като техните проблеми стават и ваши. Помагате им с конкретни стъпки и им вдъхвате кураж и сила от собствената си сила. Енергията, която получавате с добиването на увереност по непосредствен начин се влива и в онези, които са важна част от живота ви и са допуснати до него като скъпи за вас приятели. Вие не забравяте ничия помощ в началото на пътя и търсите начин да покажете и да се отблагодарите за нея. Не оставате без да вземете и своя дял, който ви прави не само осигурени и защитени, но и реализирани и доказали най-доброто в себе си.

Така че вашата деликатност и нежност не бива да заблуждава никой, че ви липсва личностна сила и издръжливост. Напротив, тя е от най-висока проба, защото е преминала през един наистина прецизен период на обмисляне, което е създало у вас баланс и увереността, че това е правият път. Когато искате нещо, знаете със сигурност, че това е точното ваше желание, загърбвайки колебанията и неяснотата. Вътрешните ви сили са устойчиви, защото нищо за вас не е на всяка цена и имате разума, който да преодолее личната емоция и да се справи с неразумни капризи и стихийни и кратковременни искания. Вие обичате и залагате на сигурното, което ви осигурява впоследствие мъдрост и сила.

Привързвате се силно към вашите неща. Поради факта, че бавно узряват решенията ви, ви е трудно да се отдръпнете от тях и да минете на друга вълна. Това може да създаде усещане за монотонност и тромавост.

Ключова дума: Осигуреност, обезпечаване, гарантираност – умението за осигуряване срещу евентуален неуспех.

Закаляване – постепенно, но с твърда решимост се добива издръжливост и сила на характера.

Образ: Вие управлявате платноходка и сте предприели дълго пътешествие по познат вече маршрут, като сте се погрижили предварително с информация за посоката и силата на вятъра, за да се възползвате от помощта на попътния вятър по време на вашето пътуване.

Работа: Макар и да спазвате разумност в поведението, както и умереност в темпото и стъпките си, която някои биха нарекли плахост, вие обмисляте всеки процес преди да узрее решението за конкретни действия.. Никога не се втурвате бясно и през глава, защото искате да достигнете до реална сила и увереност, че сте прави и да не можете да бъдете разколебавани от опонентите си. В трудни моменти разчитате на хората от екипа и тяхната помощ така, както и те разчитат на вас, когато можете да им бъдете полезни. Подобна обвързаност в постигане на крайната цел за вас е истински градивна и необходима.

Понякога ви е много трудно да вземете решение и да се решите да рискувате, но когато това се налага, вие дълго обмисляте своите действия, преди да настъпи решаващия за вас момент. Макар и дълго да отлагате, в крайна сметка вие правите решаваща и смела стъпка.

Любов: Тя сякаш е създадена за вас. Вие цените това чувство, отдавате му се, но не го експлоатирате докрай, когато това не е необходимо. Търсите начин да получите удовлетвореност и да проявите силата на своите чувства, като ги щадите от изхабяване.

Препоръчително поведение: Намерете точното време да атакувате целта. От това зависи добрият изход. Не се забавяйте твърде много, но внимавайте и да не избързате. Умереното темпо е най-вярното в случая.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодолявате своята несигурност и намирате за себе си онази опора, която да ви направи доволни и силни.

Неочаквано избухва огромен скандал в дома, който има дълбоки корени и предистория.

Потъвате в дълбоки чувства, но изпитвате страх да не бъдете излъгани.

Пари в дома от няколко източника.

Страстни чувства и създаване на семейство.

Източници на средства , сигурност и защитеност за дома ви.

Силни и споделени любовни чувства.

Изпитвате много трайно привличане с хората около себе си и можете да разчитате на тях.

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие сте много аналитични и прозорливи. Малко са нещата, които ви убягват. Умеете да разберете, да погледнете с блестящите си разсъждения на всеки обект. От две страни атакувате – с интуиция и с логика. Макар и емоционални, разсъдъчността ви е от най-висок порядък и ви помага да погледнете трезво и отвъд емоцията. А когато видите нещо, което не ви хареса, вие имате куража да го промените в името на истината. За вас тя е свята.

Като личности изпитвате копнеж да разтворите душата си за света и да му отправите много въпроси, за да осъществите диалог. Въпреки това запазвате мълчание, очаквайки за себе си най-достойното. Осъзнавате ясно отговорите на много проблеми, които изглеждат неясни, спорни и несигурни и си поставяте трудната задача да донесете яснота на много по-висока степен и за широк кръг от хора. Нямате претенцията да бъдете мисионери, а сте ръководени единствено от добри намерения. Вие самите постигате подобна обширна панорама на своето виждане благодарение на усиления мисловен процес, който съпътства всяко ваше впечатление. Знаете също, че ако се появи претенцията в живота ви незабавно се губи тази чудна дарба, с която сте надарени. В този смисъл вие не си позволявате да се глезите и отпуснете на вълната на течението и не давате воля за изява на личните си привързаности и пристрастия. Целите се по-високо и се опитвате да обедините малко на брой хора, които разбират, че могат да получат нещо от вас. Но вътрешната болка и копнежът ви по топлота често остават неудовлетворени, а и хората ви считат за надути и студени поради недостъпната стена, с която се заобикаляте.

Ключова дума: Доказателство, доказване – намиране на начин за обосновка и при най-неблагоприятните обстоятелства.

Образ: Моментът на откривателство след дълга изолация и колебания.

Работа: В работата не познавате граници на търпението да се ровите и откривате най-доброто, да търсите подходящото, без да му лепвате етикети предварително. За вас подходящото е важното. И макар да изглеждате свити и неинициативни, със силата на ума вие се налагате ненатрапчиво.

И все пак често други се кичат с доспехите ви. Прекалената скромност не ви е нужна.

Любов: Вие сте сантиментални, романтични и буйни, но диви и често необщителни. Страхувате се да разкриете напълно емоцията си, а показвате любовта зле прикрита под вашата липса на последователност и обърканост. Не обичате да парадирате с чувствата си, за да не бъдете уловени с тях. Колкото и да копнеете за топлота, спазвате дистанция. С вас човек трябва да действа доста внимателно.

Препоръчително поведение: Не губете точността на решенията си при никакви обстоятелства, колкото и да са значими те. Не си позволявайте колебанията и стремежите да ви извадят от вашата обективност.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и да показвате неувереност в началото, вие успявате да мобилизирате целия умствен потенциал, за да постигнете и невъзможното.

Постигате високо ниво на познание.

Яснота по отношение на ваши приятели.

Представяте блестящи идеи пред аудитория, защитени по подобаващ начин.

Вашето високомерие поражда недоволство и бурни скандали.

Голям шанс за вашето усъвършенстване, което ще е не само необходимо, но и подходящо.

Самота и липса на разбирателство. Раздяла.

Усъвършенстването е най-доброто за вас.

Брак на далече.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност:Вашата наблюдателност и дълбочината на съжденията е по-скоро в резултат на усещанията ви, които точно отразяват света, отколкото на заключения, базиращи се на здрава логика. Вашата емоционалност не представлява проблем за взимане на решения, но когато сте поставени пред избор, на преден план изпъква изтънчеността и дълбочината на гледната ви точка. Това ви помага не само да се осъществите и докажете собствената си стойност, но и да се усетите значими и забележителни като хора, отдавна надскочили средното ниво. Разбирането ви е проникновено, както и осветляването на душевните процеси, които протичат у вас са многоизмерни и дават усещане за цялостност. Нямате желание да прикривате каквото и да е от вътрешния си взор, за да съхраните вярата в собствената си стойност и самомнение. И независимо, че самият вие държите да бъдете безукорни, не искате, пък и не можете да допуснете това да се случи за сметка на прикриването на истината, пък била и не ласкава за вас. Знаете, че независимо от чувствеността сте устойчиви на всякакви удари и затова не си ги спестявате, когато това е необходимо, а след процесите на осветляване вашата сила се увеличава, както и присъствието ви, което се забелязва.

Приятелствата ви са трайни и много сърдечни, а преценките за хората до вас прозорливи и точни. Въпреки това се опитвате да налагате своите възгледи и желания, смятайки макар и несъзнателно, че сте най-далновидни и добре запознати с живота.

Ключова дума: Осъзнаване, осветяване, озаряване – постигане на яснота по отношение на самите себе си след период на интензивни чувства и бурни преживявания.

Образ: Спускане в дълбока пещера. Само вие имате смелостта от екипа да стигнете дъното на тази пещера, рискувайки живота си. Славата ви е заслужена, защото имате принос в изследователските постижения.

Работа: Вие не само, че притежавате задълбочен изследователски подход, но имате и силно чувство за лично присъствие. Умеете да налагате своите решения и да поемате отговорност за делата си, като думата ви тежи и се слуша. Не се примирявате на никаква цена с онова, което противоречи на възгледите и вижданията ви, като влизате в сложни конфликти и водите дълги битки. Успявате да докажете своята теза, макар и да навлизате в твърде много подробности и детайли. Понякога сте излишно дребнави, неотстъпчиви и подозрителни, което пречи за добрата атмосфера в работата ви.

Любов: За вас любовта е много дълбоко чувство. Вие му се отдавате, но сте доста своенравни и обичате да диктувате и да налагате собствените си правила и виждания, което може да ви коства самата връзка. Тогава се затваряте насаме със себе си и страдате дълбоко, без обаче да виждате причината в собствената си неотстъпчивост.

Препоръчително поведение: Постарайте се да комбинирате добре плахото начало и големите очаквания и амбиции. Подобни амплитуди могат да бъдат унищожителни.

Възможни събития в близко бъдеще: Дълги колебания и дълбок размисъл предшестват взимането на важни решения.

Откривате дълбоко в себе си огромен мощен запас на енергия, сили и възможности.

Край на раздвоение и конфликт. Ще успеете да наложите вашето становище.

Умението ви за анализ ще ви наложи в работата ви.

Благодарение на вашето въображение, изобретателност  и предприемчивост вие ще спечелите голяма сума пари.

Конфликтът в работата ви се задълбочава.

Силни и неподатливи на контрол чувства.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие постигате някакво вътрешно единство и единомислие благодарение на високите цели, които си поставяте и които ви държат будни и нащрек във всеки момент. И независимо, че често губите кураж и вяра в благополучния край, това усещане за посока успява да ви съхрани и да помогне да не се поддадете на тези деструктивни тенденции.

Задавате си твърде много въпроси, защото бихте желали да разберете онази, другата, по-възвишената истина за всяко едно обстоятелство или личност. И макар и да не се решавате лесно на конкретни стъпки, правите всичко възможно, за да подобрите живота си. В момента, когато постигнете подобно подобрение и видите светлинката в тунела, вие започвате да изпитвате носталгия по изминалите времена на лутане и търсене на удачното решение. Спасява ви фактът, че никога не загубвате вярата, че неговото откриване ви предстои и че най-доброто е въпрос на предстоящо бъдеще.

Знаете, че за целта трябва да имате не само верни и изпитани приятели, но и приятели-единомишленици. Но трябва да помните и че прекалените въпроси размътват вашата обективност по отношение на живота. За големите неща е необходим повече кураж, спонтанност, предприемчивост и конкретни действия.

Ключова дума: Обезопасяване – намиране на начини за действие, които гарантират безопасност.

Образ: Тръгвате на експедиция в планината и преди това обикаляте библиотеките, купувате последни и най-сигурни съоръжения. Но от противоречивата информация за върха се обърквате много преди да тръгнете.

Работа: Вие сте абсолютно прикрепени към разучаване на всяка подробност. Работите в екип добре и давате всичко в името на голям проект, като често значителната ви роля е недооценена, защото вие самите съзнателно се подценявате и потискате своя принос.

Любов: Изпитвате огромна необходимост от взаимност и искрено себераздаване и себеотдаване, но това понякога се оказва илюзия, която ви вкарва в допълнителни страдания и разочарования. Непрекъснатото очакване ви изнервя и не можете да разберете, че животът изисква по-малко мислене и снижаване на изискванията до делника, за да сте щастливи.

Препоръчително поведение: Не подтискайте в съмнения голямата си мечта и желание да се извисите над дребничкото.

Възможни събития в близко бъдеще: Анализирате добре и достигате блестящи резултати. Вашата несигурност ви обърква често относно целите ви в живота.

Неяснота в интимните взаимоотношения. Всичко е като в мъгла.

Проявявате голяма загриженост и нежност към нуждаещи се. За вас се казва, че имате прекрасно сърце.

Споделени чувства далеч зад граница.

Приятели ще ви се притекат на помощ в най-необходимия момент.

След раздяла с ваш партньор любовта се възражда и вие се събирате отново.

Скандал избухва сред ваши съмишленици, липса на единомислие и разбирателство.

Проявявате наивност и не можете да разберете една любов.

Труден избор. Забавяте окончателното приключване.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Супер ми е всичко,което предсказва хороскопа.Нека да се сбъдне.Напълно се покр
Виж още отзиви
Коментирай
loading...