PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Февруари
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Февруари

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

Числото за месец февруари, което ни интересува се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец февруари – 2. 9+2=11, 1+1=2. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец февруари се намира под влияние на числото 2 и трябва да чете за лична година 9, месец февруари. 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие притежавате една доста смекчена сила на характера, свързана с вътрешния ви подтик да наблюдавате и анализирате за себе си. Онова, което виждате и още повече усещате е важно за вас, но ви разколебава в устрема ви напред. Понякога сте склонни към конфликти, настоявайки на своето, но в крайна сметка вие сте онези, които отстъпват великодушно в спора. Проявата на жестове не е очакваната реакция, още повече, че обикновената ви позиция е изчаквателната, следвана от известна настъпателност или по-точно доизясняване на детайлите. Това обаче не ви пречи да покажете колко сте благосклонни и толерантни. Тази многоликост на поведението ви е много градивна и съзидателна.

Вие сте щедри хора. без да сте прахосници, защото за вас всичко, включително и щедростта, трябва да има някакъв смисъл, цел и резултат. Всяко нещо само по себе си, без връзка с нещо друго, което му подхожда и следва от него, е жест, изхвърлен напосоки в пространството, а да си хабите силите по подобен безперспективен начин не е в стила на човек, който вижда връзките и следствията на нещата в света. Личните ви контакти по същия начин са дълбоки и свързани с вас като личност, с интересите и намеренията ви. Истина е, че имате голям брой приятели, но с тях ви свързва топлина. Всяка ваша връзка е с дълга предистория, от която се носи задушевност и истинска близост. Вие наистина можете да сте верни и щедри към своите приятели.

Но ако подобна топлина не се усеща в някакво ваше познанство, то никога няма да прерастне в приятелство, и нещо повече – то отшумява бързо. Познати много нямате, но имате много приятели. Безжизнеността на социалните контакти, обединени от някакъв общ интерес, ви смразява и отблъсква.

Вие имате доста на брой изисквания към хората около вас и въпреки всичко сте толерантни и отворени да ги изслушате, както и да чуете тяхното мнение. Имате реален авторитет във вашия свят, без това да е свързано с някаква форма на налагане на респект, а на благодарност към вас.

Сериозни сте, но не прекалено. Притежавате чувство за хумор и сте самокритични. Понякога сте повече мекушави, отколкото е необходимо и това ви пречи, когато трябва да направите остър завой, защото изпитвате колебания, вместо да разсечете изведнъж „гордиевия възел“.

Ключова дума: Постъпателност – устойчива и ритмична крачка, която предоставя достатъчно време за оглеждане подробно всичко по пътя към целта.

Образ: Когато си мисля за тази комбинация си спомням един филм. Там главният герой беше преуспял мъж, опора на семейство и приятели, със заслужената слава на силен човек, политик и богат бизнесмен. Този човек отиваше понякога след работа при постоянно платена от него проститутка, обличаше се като дете, а тя в ролята на майка го галеше, приласкаваше и утешаваше. В своя свят, където беше преуспял човек, не можеше да си признае простото желание да бъде обнадеждаван и окуражаван и това беше довело до натрупване и намиране на такъв заместител като пр0ституткта-майка.

Работа: Решителността ви е неоспорима, но тя никога не граничи с липсата на разсъдливост. Точно обратното – вие бързате бавно, като по пътя към целта премисляте трескаво всички възможни варианти, изслушвате всевъзможни мнения и не отхвърляте нищо преди да сте го разучили добре като възможност за евентуален успех. Вие сте толерантни, но се ръководите и в тази толерантност главно от собственото си виждане за нещата. Това едва ли е нещо, което да се набива на очи. То обикновено не се забелязва. Затова и сте добре приети от колектива като спокойни и сърдечни хора, готови да се отзоват на помощ във всеки момент, когато това е необходимо.

Понякога амбицията ви е твърде голяма, а колебливостта ви пречи да я реализирате и тогава ставате нервни и в някаква степен разюздани и безотговорни, но това е само защитна реакция от ваша страна. Вие обичате новаторските и провокативни идеи, но от друга страна се страхувате от реакциите на недоволство. Така подценявате собствените си способности да се отбранявате чрез аргументация, защото сте начетени доста над средното ниво.

Любов: Вие сте много сърдечни и топли партньори и реално давате много от себе си, за да се чувства добре човека до вас. Вие сте покровители и същевременно нежни и гальовни, но не показвате собствената си слабост и желание да бъдете подкрешяни и закриляни също. Скривате също от очите на света огромната си потребност от взаимност. Искате за партньора си да сте силни и хладнокръвни, но това, както става ясно, не е цялата истина за вас. И от факта, че прикривате нежността в себе си, наричайки я слабост само вие оставате неудовлетворени, удовлетворявайки другия.

Препоръчително поведение: Не се притеснявайте, че слабостта ви може да се види от света. В това няма нищо лошо. Не трябва на всяка цена да изглеждате неотразими.

Възможни събития в близко бъдеще: Разколебани се чувствате там, където до вчера сте се чувствали най-сигурни.

Конфликти и недоразумения разкъсват приятелска среда или екип от съмишленици.

Ще преодолеете някакви ваши колебания по отношение на личната ви изява.

Работата ви е много високо оценена, защото е свързана със задълбоченост, личен стил и новаторски подход.

Много добри дни за вас и любимия човек.

Далечно пътуване с половинката или семейството си.

Забравяйки за миналото и неговите поуки, вие се главозамайвате.

Проблем, нерешен от дълго време ще се реши светкавично.

Раздяла с партньора поради намесата на трети човек.

Вие сте меки и толерантни и печелите много приятели и съмишленици.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие сте раздвоени по отношение на света и на себе си, но това непрекъснато колебание не е повод за тревога от ваша страна, защото в крайна сметка ще достигнете до окончателното решение. Не приемате бунта като начин за достигане до някаква твърдина, а проникновеният анализ, който осветява сантиметър по сантиметър всеки участък. Смиреният подход към всичко идва от светоусещането ви и от отношението, което имате към самите себе си. Вие никога не завишавате самооценката си, а точно обратното - с вярното око на родени критици определяте слабостите си, което създава постоянно чувство на неудовлетвореност и усещането, че има възможност нещата “да се “пипнат” още и още. Окончателната оценка означава повече загуба на интерес към предмета, подложен на вашия анализ, отколкото поставяне на крайната добра оценка, уверение за постигане на добър резултат. Но все пак се стига до финала и той, ако не за вас, то поне за света е правдоподобен и естествен завършек на едно изнурително и мъчително търсене, изпълнено с отдаденост и посвещение. Времето е ваше, вие го запълвате със съдържание, защото не сте от галениците на съдбата, свикнали да го пилеят безотговорно.

Носите оная мекота на характера, която ви прави възприемчиви и мобилни. Склонни сте да правите завои и отскоци, когато това е необходимо, за да достигнете до някакво решение. Но това в никакъв случай не бива да се приема като склонност към компромиси от ваша страна. Вие имате свои принципи и правила и в техните рамки са вашите преобразувания и промени. Възможни са дори отстъпления и периоди на изчакване, но отново в границите на вашето собствено одобрение.

Вие осъзнавате многообразието от варианти, тъй като сте надарени с богато въображение, но осъзнавате и собствената си отговорност да направите за себе си окончателния избор, който е най-земен и ще ви осигури стабилност и яснота на възприятието.

Понякога сте твърде пасивни и дори отпуснати и апатични и губите куража да търсите Отправната си точка, но това са вашите кратки спирки, на които се отпускате, презареждате се с търпение и нова доза кураж преди да продължите търсенията си. 

Животът ви не е радостен, но е смислен. За вас това е по-добрият начин да го изживеете, като го запълните със съдържание и му се посветите. Вие умеете да се радвате на ежедневните “малките” неща, които за някои са твърде семпли, за да бъдат заредени с толкова внимание. Вашата скромност ви прави непретенциозни и благодарни като дете, така че радостта не ви е чужда като преживяване. Близкият кръг от хора – било приятели и роднини, запълва тази не твърде ведра картина и ви дарява опората, от която толкова се нуждаете. Затова и вие им се отблагодарявате с много привързаност и вярност.

Ключова дума: СтабилизиранеПериод на стабилизация след продължителни колебания и несигурност.

Образ: Вие карате колата си по локален път. Навън се смрачава, студено е, а вие сте почти на предела на силите си. Карали сте цял ден и целта ви е не много ясна. Имате слаба представа къде трябва да спрете и да се отпуснете, съществуват колебания. Бензинът ви е на изчерпване. На всичкото отгоре стигате на кръстопът и не знаете кой път ще ви доведе до подходящото място. Тогава осъзнавате, че при сегашното състояние всяко населено място, където можете да заредите с бензин, да получите храна и хотелска стая е Вашето място. Без колебание избирате един от пътищата и поемате в мрака натам.

Работа: Предани сте на своята работа и привързани към колеги и началство. Трудно бихте се решили да я смените и факт е, че рядко го правите.

Вие сте изключително съвестни и отговорни. Позицията ви е скромна, но сте ценени за безукорната си работа. Не се натрапвате със заслугите си, но изпипвате до съвършенство и до най-малката подробност онова, което е ваше задължение. Вие се явявате оная бръмка в общия механизъм, която осигурява спойката на която се дължи устойчивостта.

Заслугите ви са големи като изпълнители, но претенциите ви са напълно ограничени, защото собствените ви изисквания за живота ви са скромни, свързани с ежедневния ви бит. Затова незаслужено не сте забелязвани. Вие не правите нищо за това, считайки го за нормално.

Любов: Изпитвате необходимост от постоянен партньор до себе си. Вие носите много нежност в сърцето си, заредени сте и с преданост. Спътникът до вас е утеха и спокойствие и ви дава онова усещане за уединение и задушевност, което прави така привлекателни ежедневните радости на живота.

Препоръчително поведение: Важното за вас е да проясните погледа си и да уточните своите планове, намерения и позиции. И не прекалявайте със скромността.

Възможни събития в близко бъдеще: Трудно вземате решения, защото се чувствате несигурни в избора си.

Период на стабилност след дълга и мъчителна несигурност.

Конфликти в дома и работата.

Много верни приятели.

Любов и взаимност, които ви създават усещането за сигурност.

Липса на отстъпчивост в личните ви взаимоотношения ги прави трудни.

Много идеи в работата ви. Вие сте генератора на конструктивни предложения. Ще получите адекватен материален еквивалент.

Потискате желанието си да говорите за чувствата си, от което страда връзката ви.

Много добър и правилен избор.

Предлагат ви се много възможности в работата и семейството.

Необходимо е да се научите да разговаряте с партньора си по наболели въпроси. Иначе ще се появят недоразумения.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Умеете да действате главно в мисловен план и да съобразявате светкавично за същността на ситуацията. Макар и да имате остър език и да знаете как да бъдете убедителни, вие рядко влизате в спорове. Правите го само когато се налага. Грубата атака, както и самоотбраната са ви чужди. Онова, което е близко до вас е ненатрапчиво и все пак уместното действие. Но това ви прави доста неубедителни в очите на другите и в известен смисъл пасивни, което не е в полза на вашата кауза. Затова и отварянето ви към света се оказва временно. То ви действа провокиращо и впечатлителна и наблюдателна натура като вас е буквално взривена от множество въпроси, най-важните от които се оказват онези, свързани с умението ви да извличате от всичко интересното и различното. Така желанието ви да комуникирате в най-голяма степен е продиктувано от потребността ви да набавяте все по-нови и нови впечатления за света и да го преоткривате отново и отново, опитвайки се да почувствате и осмислите множество позиции и гледни точки, като по този начин да избистрите и своята.

Вие сте неспокойни натури и винаги вашите разговори са наситени с много съдържание. С дълбоката си чувствителност и умение да реагирате на мига отличавате многобройни нюанси в цветовата гама на човешките взаимоотношения и природа, така че впечатленията ви след подобни срещи са богати и разнообразни. Затова и първоначално не ограничавате контактите си, като не изглеждате придирчиви. И все пак за себе си в края стеснявате кръга максимално, извличайки всичко, което може да привлече вашия интерес. Подобен подход изглежда не много честен за хората, които се чувстват употребени от вас, но като се има предвид, че сте доста докачливи и подозрителни, вие можете да бъдете донякъде оправдани и разбрани за вашето отношение. Още повече, че вие започвате вече да усещате тежестта и ограничаващата сила на множеството върху личната свобода.

Наред с това вие сте сантиментални и имате постоянни приятелства, с които ви свързват сърдечни спомени през годините.

Ключова дума: Разместване – образът, който трябва да бъде точен и ясен не е фокусиран добре и представата за него е малко неясна.

Образ: Вие сте на парти, което не е обикновено. На него всеки от поканените  трябва да опише по свой начин видяното, чутото и доловеното, като след това ще има филм и обсъждане на написаното, ще се дискутира кой разказ е най-достоверен и кой е най-наблюдателен и обективен.

Вие печелите голямата награда и сте безспорен победител. Описвате всичко в детайли, с големи подробности и точни наблюдения и забележки относно обстановката, гостите, храната, тоалетите, размяна на тайни погледи, изобщо всичко. Оказва се, че сте доловили атмосферата и сте възпроизвели и онова, което е задкулисно и прикрито действие.

Работа: Умеете да поддържате контакти, от които да извличате максимална полза. Предприемчиви сте, макар и да не сте напористи и агресивни. Вие знаете кое е най-доброто решение за момента, като постепенно вървите към обновление на процеса.

Знаете как да се сработвате с колегите си и да чуете и оцените онова, което си заслужава да бъде чуто. Умеете да дърпате задкулисно конците и да постигате целта си повече с ловкост, отколкото с труд. Вие сте стратези и считате, че нещата могат да се постигнат с прозорливост и дипломация, като оставате упорития труд за “глупаците”.

Любов: Любовта ви сякаш е на колела, всичко се случва в крачка, между многобройните ви срещи. Това би било много подтискащо за хора, които се различават съществено в начина на виждане на света. За вас любовта е сигурността, мястото за отдих и разтоварване, спокойствието, което ви е необходимо, за да подредите мислите си.

Препоръчително поведение: Онова, което е близко до вас е ненатрапчиво и все пак уместното действие. Но това ви прави доста неубедителни в очите на другите и в известен смисъл пасивни, което не е в полза на вашата кауза.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие усещате, че сте натрупали твърде много впечатления и трябва да ги подредите, като ненужното захвърлите, за да не се презадръстите.

Конфликти в семейството или с любимия човек поради клюка, изневяра или някаква лъжа.

Неочаквани и лесни пари в дома ви. Благополучие за семейството.

Пътуване зад граница и отлична ваша изява. Ще бъдете забелязани.

Ползотворни срещи с чужденци.

Ще бъде предотвратена кражба в дома ви.

Пикантно любовно приключение на път.

Предстои ви много успешна публична изява.

Ваши идеи ще бъдат не само незабавно, но и радушно приети.

Предстоят ви пътувания със семейството.

Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Pepa
haresvam...
ani colova
haresva mi komentara
ani colova
haresva mi koentara
Виж още отзиви
Коментирай
loading...