PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Януари 2015

Личното число за 2015 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 8 (2+0+1+5=8).

Например числото за 2015г. на човек, роден на 19 януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 8 (2015 2+1+5=8). Следователно личното число за 2015 година на този човек е 1 (2+8=10; 1+0=1).

Числото за месец януари, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 1, прибавим числото на месец януари – 1; 1+1=2. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2015 година е под влияние на числото 1, а месец януари се намира под влияние на числото 2 и трябва да чете за лична година 1, месец януари.

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Вие сте безгранично сурови към себе си в стремежа си да постигнете своята максимална реализация, което може да бъде твърде болезнено на моменти. И все пак знаете, че това е истинският начин да достигате до търсената дълбочина на себеосъзнаването, към която единствено се стремите, а оттам и на самоусъвършенстването, което за вас е събирателната точка на всичките ви усилия и стремежи. В търсенията си владеете граничните състояния и затова често се усещате несигурни и болезнени. Под маската на увереност и добро самочувствие вие прикривате тази своя ранимост и неустойчивост. Не давате вид на човек, който се интересува от съдбата на хората около себе си, което съвсем не е така. Вие имате, макар и дълбоко скрито, милозливо и състрадателно сърце. Загрижени сте за състоянието и чувствата на близки и приятели, макар и да изпитвате голямо неудобство и липса на умение да показвате тази си грижа. Тя личи в конкретните стъпки, които правите в тяхна подкрепа и те не веднъж са се убедили, че могат напълно да ви се доверят и да разчитат на вас. Така че ако някой си направи труда да погледне под постоянно поддържаната представа за сила и непроницаемост, ще съзре ласкава, крехка и чувствена душа, която може да бъде също нежна и деликатна. Поради неудобството, което изпитвате към тази страна от себе си, тя си отмъщава, като ви издава в най-решителните за вас моменти, когато проявата на първична сила е неотложна за вас задача. И точно тогава с някоя своя постъпка вие давате знак за присъствието на различен, непознат за хората човек.

Много бързо се палите по някаква идея, решавате но в същия момент изпитвате неувереност, като започвате да притегляте “за” и “против”. Вие анализите ситуацията ръководени именно от онази, недоизказаната част от вас, която сте се опитвали всячески да забулите в сянка, да скриете от очите на света.

И все пак бързото взимане на решения не пречи аналитичната и “мислещата страна у вас да претегли всичката налична информация “на кантар” и да вземе в крайна сметка окончателното решение. Една такава стратегия допуска и възможността дори да се откажете от действие при липса на достатъчно убедителни за вас мотиви. Някои биха нарекли това нерешителност, но в крайна сметка у вас побеждава разумната природа, която обича да се подсигурява срещу евентуални усложнения. До стигането обаче до конкретни решения ви чака дълъг път, съпроводен от бурни душевни колизии, причинени от противоречиви чувства, които ви карат да изпадате в диви състояние на несигурност и депресия. Взимането на решение се оказва най-важно.

Затова гледайте да не изневерявате на големите си мечти и амбиции, защото ще се усещате като отстъпници и предатели на самите себе си. Приятелите ви са скъпи, но нищо не заслужава човек да изостави собствените си намерения и реализация, затова не бива да изпитвате угризения към тях и да снижавате своята сила.

Ключова дума: Разслоение – единната цялост намира своите възражения и колебания по отношение на своята хомогенност.

Образ: Страхливият лъв от Магьосникът от Оз на Лиман Франк Баум, който в крайна сметка сам се научава на това какво представлява истинската смелост и доблест, различна от първичната поза на физическата сила.

Работа: В работата си се проявявате като енергични инициатори на всякакви разнообразни форми и с това правите опит не само максимално да подобрите нивото на своята работа, но и да се подсигурите. Обичате да създавате усещането за стабилност, защото непрекъснато изпитвате екзестенциални тревоги относно стабилността на положението си.

И макар и да имате силно и властно присъствие, вие сте отстъпчиви и не стигате докрай в желанието да се наложите, като изслушвате и останалите си колеги и се съобразявате с тях.

Любов: Проявявате се като закрилници, защото винаги търсите начини да демонстрирате чувствата си, като създавате нещо като защитна стена около партньора си. Вие изпитвате много силна привързаност, която се изразява във факта, че не допускате много често възможността да сте далече от обекта на вашите чувства. Това понякога натежава, особено за по-свободолюбивите натури, но вие някак не можете да разберете техните възражения.

Препоръчително поведение: Бъдете силни и закриляйте със своята сила по-слабите от вас. Не изпитвайте угризения по повод на вашата сила и стъпките за промяна, които трябва да предприемете.

Възможни събития в близко бъдеще: Имате непреклонно намерение да се осъществите и докажете, но се колебаете по отношение на начините и средствата да го направите.

Влизате в ожесточени конфликти, които стават все по-сложни и заплетени.

Предстои ви сложна, но истинска любов.

Попадате в епицентъра на конфликтите.

Изпълнени сте с конкретни идеи, въпросът за избора между тях е на преден план.

Много идеи и възможности, но ще изберете най-същественото.

Някакъв конфликт ще се реши във ваша полза.

Много възможности се отварят пред вас.

Силни скандали между два силни характера разтърсват ежедневието ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположениост: Вашата раздвоение по отношение на определена цел или идея ви затруднява временно. Вие се отпускате в дълбок и неспокоен размисъл, в който търсите смисъла и оптималния за вас вариант. Достигането до точното решение ви развеселява и ви кара да усещате, не само, че животът е прекрасен и има смисъл, но и да се отпуснете безгрижно за известно време до поставянето на новата ви дилема. Все пак вие стигате до извода, че човек има право на щастие и изразяване свободно на своята воля и мисъл.

Изглежда, че при вас всичко се свежда до момента на изплуване на конкретното решение, което да ви накара да се чувствате пълноценни и напълно доволни от себе си или от факта, че сте разпознали себе си някъде. За щастие осъзнавате не само, че светът е пълен с възможности, но това е повод за радост, защото имате възможност да блеснете по желания от вас начин и да се откроите, а не да потънете и да се обезличите. Това е вашият избор. Но до настъпването на този благословен за вас миг на отминаването на душевното ви сътресение обикновено ви предстои лутане и обърканост, които предшестват всяко откривателство. А вие сте откриватели по душа, защото сте неспокойни, амбициозни и освободени. Това обаче не може да ви спести  тревогата и нерешителността по отношение на началото и избора.

Вие знаете, че над вас бди щастлива звезда, която ви съпровожда по дългия път до достигането на облекчение. Достигане до състояние на удовлетворение и решаването на проблема е разковничето и ключът, който търсите.

Понякога изострената от интензивната тревога и търсене на решение за себе си и душа може да се втурнете без цел и посока и да загърби безотговорно всичко запланувано. Това не бива да се допуска и да се разбира порива отвътре като лично право на разюзданост.

Приятелите ви са вашият кръст и вашата радост. Вие сте привързани и лично отговорни пред старите си приятели, но в никакъв случай не се ограничавате само с тях, а търсите широка аудитория, която е добре да ви аплодира и подкрепя. Тази изостреност на светоусещането се тушира, но малцина, и то вашите най-доверени приятели са посветени в това. Останалите са много и различни характери и с тях е единствено приятно, без да е задушевно.

Ключова дума: Наслагване, съединяване – наслагват се различните части на едно цяло, което довежда до изграждане на пълната картина и настъпване на яснота, спокойствие и ведрина.

Образ: Вие сте състезател по маратонско бягане и нямате кой знае какви амбиции. Първоначалното ви желание е единствено да се доберете до финала. На старта не сте сигурни и по отношение на стратегията си, имате усещането, че останалите са по-опитни и по-добри от вас. Започвайки, вие лека полека се убеждавате, че сте много добре подготвени, добивате кураж и вяра в себе си и стратегията по отношения на състезанието изплува у вас спонтанно. Накрая завършвате трети, защото несигурността в началото ви коства отпадането от първото или второто място.

Работа: На старта обикновено започвате слабо, неумело, компенсирайки несигурността си с задълбочено проучване и натрупване на конкретни знания. Вие не тръгвате никога самоуверено, с големи амбиции или с предварителни цели, а желание да завършите и да се справите, очаквайки да ви се възложи задачата, която да изпълните. Впоследствие обаче освен изпълнителски качества, откривате в себе си и откривателя. Но поне в началото инициативата ви е чужда. Нарасналото ви с течение на времето самочувствие дава начало на осъзнаването на собственото ви заслужено място в екипа и тогава се наемате да дадете и конкретни идеи. Вашата дума се чува, а авторитетът ви расте, така че е време от периферията да се премествате към естествения център. На финала сте сред първите, но рядко пръв, поради това голямо закъснение на старта, което дава известна преднина на други, макар и незаслужено. Вас това не ви тревожи, тъй като щедро поделяте с колегите плодовете на труда си, когато докажете себе си.

Любов: Вие сте нежни души с голяма широта и капацитет. Затова сте обичани и като партньори – заради топлината, която давате, силата, подкрепата, великодушието и умението да сте над нещата, да отстъпвате в името на връзката, като същевременно запазвате усещането за лично присъствие и достойнство.

Препоръчително поведение: Бъдете по-спонтанни и решителни в началото и се доверете на добрите си предчувствия.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодоляване на вашата несигурност и натрупване на кураж и радост от живота.

Взимането на конкретно решение ще ви накара да се усетите щастливи.

Забравяйки за миналото и неговите поуки, вие се главозамайвате.

Много хубави мигове с любимия човек на дълъг път.

Раздяла с партньора поради намесата на трети човек.

Проблем, нерешен от дълго време ще се реши светкавично и то пълно във ваша полза.

Ще преодолеете някакви ваши колебания по отношение на личната ви изява.

Работата ви е много високо оценена, защото съчетавате задълбоченост, личен стил и новаторски подход.

Много добри дни за вас и любимия човек.

Вие сте меки и толерантни и печелите много приятели и съмишленици.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Носите в себе си голяма доза жизнерадост и желание да постигнете онова, което ви е на сърцето. Притежавате оптимизъм  и вяра в себе си, че ще преодолеете всички трудности. И наистина е така. Макар и да изглеждате небрежни и безгрижни, вие съхранявате една специфична жилавост, която ви прави устойчиви в изпитанията, които ви разделят от целта. В такива моменти буквално се изтръгвате от обятията на своите многобройни приятели и познати, защото преценявате, че те могат само да ви пречат и разсейват излишно. За вас целта е всичко и допускате истински до себе си малцината, които са свързани с поставената цел. Вие живеете от цел до цел. Защото за вас животът си заслужава, ако постигнете онова, което би ви помогнало да оставите трайна диря след себе си и да се усещате реализирани. Само тогава изпитвате истинско задоволство.

На приятелите, въвлечени във вашата полутайна дейност вие доверявате сърцето си, а това означава за вас истинско приятелство. Но те наистина са малко. Останалите са случайни срещи осъществени преди и след поредната ви активност.

Нещата, които ви се случват произтичат от шанса ви, като правилната посока ви се задава от самия живот. Доброто е, че вие ги приемате присърце и следвате посоката на вятъра. И макар да ви считат за галеници на съдбата, вие знаете колко усилия ви костват вашите успехи и на колко самотни мигове обричате сами себе си.

Ключова дума: Сърцатост – във всичко, което се прави трябва да се вложи много любов и 100% отношение.

Образ: Правите сами околосветско пътешествие с яхта. На пристанището ви изпращат много от вашите приятели и познати. По пътя си умело използвате попътния вятър. Авантюрата ви завършва успешно и вие ставате известни със смелостта си.

Работа: В работата си предприемате често смели и рисковани ходове. В очите на колегите те могат да изглеждат несериозни и не добре обмислени и премерени, но вие знаете какво правите и гледате много сериозно на всяко ваше решение, колкото и спонтанно да е взето то. Вие доказвате своята далновидност, защото точната ви работа в избраната посока не само, че се увенчава с успех, но проправя пътя напред.

Не говорите с никой или с почти никой за решенията си. Сами поемате риска, изолирайки колегите си. Смятат ви за кариерист, който се възползва от всяка възможност, за да спечели похвалите за себе си. За вас обаче истината е малко по-различна – вие знаете, че подобни смели ходове трябва да са обвързани само с доверени хора, на които наистина може да се разчита, а вашето доверие не се печели лесно.

Любов: В личен план сте доста неориентирани и ви е трудно да реагирате бързо и спонтанно. Макар и да имате широк кръг от познати, сякаш се страхувате да бъдете емоционално обвързани, което може да поведе живота ви в неочаквана и нежелана от вас посока.

Препоръчително поведение: Имате много възможности, но ще изберете за себе си само онова, което е подходящо за момента.

Възможни събития в близко бъдеще: Разбирате, че безцелното пилеене не ви задоволява. Упорито търсите смисъл на живота си.

Имате шанс да блеснете в работата си в много добра светлина.

Клюки в работата ще ви накарат да се затворите в себе си и да загубите напълно доверието си.

Работа на далече от дома. Ще се усещате реализирани, но самотни.

Ще се появи нещо ново и благоприятно събитие в професионален план, възможно е да е свързано с чужденец и чужбина.

Поява на препятствия за пътуване поради липса на гъвкавост от ваша страна.

Възможно е късметът ви да ви изневери за дълъг период от време.

Трудно се съобразявате с чуждото мнение и нямате желание да се вслушвате в него. Това ще ви превърне в отчуждени и самотни хора.

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Задълбоченият ви подход е посветен на мисълта да откриете своето уникално място във Вселената. Не се предоверявате на нищо и на никой преди да поемете риска. Знаете поговорката: “Три пъти мери, един път режи!” За вас рискът си заслужава, ако сте взели всички мерки, за да се обезпечите максимално. Когато сте напълно сигурни, че каквото е зависило от вас, сте го предвидили и направили, показвате другата си страна, която до момента сте потискали, а именно, непокорната, любопитната за живота и изненадващата личност. Но като цяло вие сте спокойни в  действията си, защото планът е в главата ви и имате чувство за сигурност,  посока, както и строго зададена цел.

Все пак внимавайте да не разпилеете всичко постигнато до момента с лека ръка, поради факта, че сте непрекъснато недоволни от нещо и от някой, включително и от себе си. Това ви демотивира и загубвайки интерес, вие се отказвате от своя труд и посвещение, което ви кара да се чувствате, че сте безцелни и объркани. Загубвайки притегателния за личността ви център сякаш живото ви въображение, което толкова ви е радвало до момента, се разпилява и вие оставате като сетни просяци, които молят за къшей хляб, останали без нищо и никой.

Радостното в случая е, че винаги имате, макар и малко на брой, но верни приятели, на които държите и се доверявате безрезервно, както и идея как да продължите занапред. Никога не оставате без цел и тя обикновено е оригинална. А останалите до вас, които не са ви приятели, са случайно или не, странници, пресекли пътя ви.

Ключова дума: Преобразуване– нещо ще се промени изцяло благодарение на вашите конкретни усилия в определена посока.

Образ: Става реорганизация в работата ви. Всичко сякаш променя местата си. Вашата роля е ключова, тъй като именно този момент на промяна е много подходящ да сформирате за себе си най-добрите условия, за да блеснете със заложби, които до момента са стояли скрити и незабелязани..

Работа: Трудно е да се намери подходящата за вас работа. Може дори и когато тя е прекрасна, вие да намирате вечно някакви несъвършенства и да препускате от работа на работа. Това, разбира се, има и своите добри страни, защото усвоявате много познания и умения, които ви ползват. Предприемчивостта ви е закономерна, ако, разбира се, успеете да докажете качествата си. Но ако това не се случи, тогава поредицата от напускания се превръщат в безсмислен ваш каприз, докато не се озовете там, където ще осъзнаете нелепостта на постъпките си.

В работата освен акуратни, вие сте начетени и предприемчиви. Обичате свободната инициатива, но, разбира се, подплатена със знания и конкретни, смислени и актуални предложения. Позволявате си рискове, но само онези, за които сте убедени, че са печеливши. Искате да се чувствате неограничавани, макар и да спазвате законите на институцията и йерархията, но в някаква допустима степен.

Любов: По принцип вие показвате привързаност към любимите хора, считайки това за напълно достатъчно. Оттам нататък не се чувствате задължени да живеете впримчени и да бъдете ограничавани. За вас любовта освен сигурност е и приятно изживяване, като всичко трябва да бъде в нормалните граници. Страстта ви е чужда и я смятате за излишна, за заробване на личността и опасно заиграване  с достойнството на човека.

Препоръчително поведение: Вие сте интелигентни и знаете какво ви е нужно в момента, както и начина, по който да го постигнете. За вас целта е всичко и тя оправдава средствата. Винаги ще намерите начина и ще успеете, стига да не се отпуснете накрая и да не започнете нещо различно.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате, че някаква примка, която не само ви е ограничавала, но и задушавала се е развързала и вие не можете да се нарадвате на усещането за свобода.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

Лъжи и клюки в дома или работата. Възможна е и кражба.

Бързо и неочаквано разрешаване на трудна ситуация.

Възможни са благоприятни за вас служебни командировки или контакти с чужденци.

Неочаквани пари в работата или в дома ви.

Ще намерите много подходяща за вас работа.

Промяна на работата ви.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Критериите ви към външния свят са твърде завишени и затова често при най-добро постигнато от вас качество, оставате неудовлетворени. Вие винаги препускате напред, страхувате се да не се забавите, да не изпуснете точния момент. За вас разковничето е в това да уцелите времето за действие. Смятате, че правилно намереното време за действие е наполовина свършена работа. Знаете, че за всяка задача, било сложна и заплетена, има подходящо време, което много улеснява нейното свършване.

Развитото ви усещане за красивото върви при вас ръка за ръка с актуалното. Имате усет за настъпване на мига и неговото точно предназначение. Неизменните промени на времето, в което живеете, за вас са нещо положително и правите всичко възможно да подпомогнете тази промяна с каквото можете. Макар и рядко, но се случва да сте твърде настоятелни и ви липсва търпение да изчакате да дойде точното време. Тогава вие не само, че не закъснявате, но избързвате, загубвайки от нетърпение своя шанс и възможността да сте адекватни на времето и точни като часовник, както би ви се искало. Не забравяйте, обаче, че часовникът не само може да закъснява, но и да избързва.

Прекалено сте капризни към най-близките си хора и много трудно удостоявате някой с честта да бъде ваш приятел. Смятате приятелството за много рядко и трудно осъществимо и затова чакате и търсите дълго, за да намерите един или двама, много рядко малко повече, истински приятели, които да са издържали на всичките ви високи изисквания.

Ключова дума: Предвестник, предтеча – нещо дава знак, че предстои някакво събитие. Умението да се улови този знак и да се използва актуалната информация.

Образ: Работите като куриери в много важно ведомство и знаете, че от вашата точност на пренасяне на писмата от едно място на друго зависи понякога съдбата на държавата. Точността и отговорността ви са безспорни и за това до този момент не е имало провал.

Работа: Обичате да ви се гласува доверие и да ви се даде свобода на действие, защото знаете какво правите, стига да не минете на прекалено бързи обороти на действие. Тогава ще занемарите качеството поради липсата на реално време, което за вас е недопустимо. Така влизате във вътрешен конфликт със себе си.

В състояние сте да превърнете в уникат всичко, до което се докоснете. Самият ви подход в работата е уникален. Вие сте извънредно прецизни и никога не повтаряте начините си на действие. Може да има малко, но реално подобрение, което да отличава вчерашния от днешния ден. Това е много интригуващо и внася разнообразие, стига да не се превърне в самоцел и да стане промяна заради самата промяна.

Любов: Считате че тя е необходима само тогава, когато съдбата ви срещне с подходящия човек. Когато не усещате силата на подобно привличане, вие сте несериозни и твърде капризни, за да просъществува по-дълго във времето една подобна връзка. Наличието на определени чувства, които ви тласкат силно към някой, за вас са единственият знак, че е дошъл мигът на Срещата с подходящия човек. Тогава се предоверявате на чувствата си и когато останете разочаровани по някакъв начин, ви е по-трудно да излезете от подобна криза.

Препоръчително поведение: Внимавайте в изискванията си към света и реагирайте бързо на промените, които ви се налагат, за да постигнете вътрешен комфорт и баланс.

Възможни събития в близко бъдеще: Проявявате високи изисквания и искате да постигнете с бързи действия възможно най-добрия резултат.

Желанието ви да достигнете перфектния вариант затруднява достигането ви до финала.

Неочаквана и съдбовна любовна среща на път.

Пазете се от лъжa или кражба в дома ви.

Предприемате пътуване със семейството си или с любим човек.

Неочаквана промяна в личен план.

Някаква несериозна на пръв поглед връзка може да прерасне в брак.

Вие сте комбинативни и постигате стабилно положение благодарение на това си качество.

Много благоприятни за вас срещи на път или с чужденци.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Балансираното ви отношение към всичко, което ви заобикаля в настоящия момент намира отзвук, проявяващ се като благодарност и своеобразно прераждане. Вие сте разчистили напълно своя живот от онова, което преценявате за излишно и смятате, че ще ви тежи. В живота си търсите простота и уют, които ще ви доведат до състояние на естествена наслада, а простотата ще ви изправи очи в очи пред реалното положение на нещата, което според вас е най-доброто. Осъзнаването на действителността такава, каквато е най-голямото умение и нищо не може да ви достави по-голямо и пълно задоволство. Това ви дава естествени способности да навлизате в самата същност на проблемите и да ги разрешавате с лекота, поради факта, че не се слисвате пред реалностите. Вие по-добре от всеки друг умеете да ги приемате хладнокръвно, без да им оказвате отпор. Затова и всичко върви гладко, но мнението, че това става без каквито и да е усилия от ваша страна е твърде пресилено. Като залог вие оставяте навика си да разпускате и да се веселите безгрижно с любимите си хора. Вие сте като добре опъната, но не и пренапрегната струна, която е в най-доброто си състояние всеки миг, за да извади прекрасен звук, а затова се изисква истинска вътрешна работа и внимание.

По начина, по който откривате своя вътрешен свят и го съхранявате, със същата точност вие намирате близки за себе си хора, които не предавате за нищо на света. Мълчаливо отправяте знаци на обич към тях, като с точното си око едва ли можете да бъдете подведени за качествата им на истински приятели.

Ключова дума: Отсяване – премахването на всичко, което е излишно, оставяйки само онова, което е истински необходимо.

Образ: Бързоструйна река, която минава до вашия двор на семейната ви къща. Направили сте каналчета за поливане и градината ви е прекрасна и винаги свежа, дори и в най-големите жеги.

Работа: Макар и да умеете да поемате пълна отговорност, това не бива да се свързва с наличието на някакви лидерски качества, които за вас са твърде ограничаващи и изземващи енергия, внимание и време. По скоро отговорността за вас е свързана с начина на налагане на собствен подход, като не търсите силови методи и конфликти. За съжаление обаче ви е трудно да се оправите в една конфликта ситуация, защото тя по никакъв начин не е свързана със светоусещането и собствения ви мир. Една по-завързана и сложна ситуация ви връзва ръцете и ви прави отчуждени и самотни.

Любов Любовта е онова чувство, което ви помага да намерите сили да се огледате и да навлезете в себе си. То ви дава спокойствието и равновесието, което спомага за безпристрастна оценка на действителността. Изживявате я в мълчание, като не обичате да се шуми около дома ви и обекта на любовта ви.

Препоръчително поведение: Използвайте своето усещане за нещата, защото то ще ви доведе до най-подходящото за вас място.

Възможни събития в близко бъдеще: Опитът ви да достигате до същността на нещата, които ви вълнуват ще ви направят уравновесени и доволни от себе си.

Ще преживеете неповторима любов и ще се питате истина ли е било или не.

Прекаленото вглеждане в себе си може да ви отчужди от семейството ви или любимия ви човек.

Спокойствието и ведрината около вас ще ви окуражат да предприемете истинско пътешествие към себе си.

Ще вземете решение за дълго пътуване, което ще ви откъсне от дома ви за дълго време.

Внимавайте от напрежение в дома, тъй като не желаете да споделяте мислите си.

Ще срещнете взаимност в чувствата там, където учите.

Опитвате се да наложите своя стил в дома си, граничещ с елитарност, като не допускате каквото и да е било чуждо мнение.

Домът ви е тихо у спокойно място, където получавате вдъхновение.

Нов просторен дом, в който всички членове ще имат своето кътче.

Предстои ви изненадващо далечно пътуване на цялото семейство.

Съдбоносна връзка по време на дълъг път.

Високите ви изисквания са причината за вашата дълга и насилствена самота.

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Познавайки собствената си енергичност и желание за успех, вие сте наясно, че сте склонни да допускате грешки. Знаете, че всяко страстно желание замъглява разума и води до липса на контрол, организация и яснота. Затова първоначално се опитвате да се абстрахирате дори и от самите себе си и да вземете точното решение. Не загърбвате обаче целите си, а се мъчите да откриете най-правилния начин на действие, както и най-точния път. Опитвате се да използвате собствената си решимост, да направите най-доброто от живота си, да бъдете безстрастни, за да си спестите всяка груба грешка. Силата на характера е в унисон с това ваше решение, но винаги е предхождано от вашата трезва оценка на реалността. За вас е нормално собственият ви живот да е в собствените ви ръце, но вие се опитвате да го поглеждате от време на време отстрани, за да отхвърлите напълно субективния елемент и предубедения поглед. Това означава, че върху вас пада удвоената отговорност за случващото се, защото не смятате, че то е производно на странични и случайни фактори или е отломка в ръцете на вятъра. Напротив, ако има чувство за фаталност при вас, то е по отношение на собствената ви отговорност, на която понякога надценявате ролята. Съществува опасност обаче да си навлечете тежко чувство за вина, защото независимо от вашата сила и трезвост, странични фактори съществуват и понякога те са трудни за преодоляване дори за хора с вашия твърд характер.

В подобна напълно контролирана обстановка няма място много за приятели и обвързвания, които биха отвлекли вашето внимание от основното. Вие сте свикнали да разчитате на себе си и не се съюзявате. Изпитвате обаче чувство на уважение към други хора, показали подобна на вашата непоколебимост и сила, от които да черпите вдъхновение и да се зареждате с твърдост.

Ключова дума: Самосъхранение – умението сами да съзирате дебнещите ви опасности и да се предпазвате.

Образ: Вие живеете на малка улица в централен район. Там има недостиг на осветление, а много възлови сгради се намират на нея, защото е близко до самия център. Вие успявате да се наложите след енергично ходене по инстанциите и да докажете необходимостта от повече лампи.

Работа: В работата си сте безукорни и мълчаливо проявявате характера и качествата си. Вдъхвате респект и без излишни приказки и убеждения налагате волята си. Умеете да пестите времето си, защото се ориентирате бързо и точно в обстановката, като действате енергично и с решимост. Вашата непогрешимост се дължи на познанията ви и желанието да се усъвършенствате непрекъснато. От друга страна вие проявявате затвореност и недоверчивост към своите колеги, защото завишавате твърде много изискванията и се страхувате от грешки и компромиси, които се налагат в екипната работа. Подобно отстъпление от самите себе си ви е чуждо и вие го приемате болезнено, но бягайки от екипа, настройвате против себе си много хора и може да се окажете сами в твърде враждебна среда.

Любов: Обичате много силно и всеотдайно, но не можете да изразите тази своя привързаност. Не изпитвате и желание да я показвате, което отнема голяма част от блясъка и колорита на чувствата ви.

 Това е много мъчително както за вас, така и за партньора ви, защото липсва яснота и често ви е трудно спонтанно да изживеете връзката си и да се усетите щастливи.

Препоръчително поведение: Внимавайте с контрола върху личната си сила, защото е възможно да го изпуснете и да излезете извън предначертаното. Но и новата ситуация е търсена от вас и по-подходяща за размера на силата ви, както и за вашия размах.

Възможни събития в близко бъдеще: Разбиранията ви са изключително задълбочени. Прозрели сте много истини и имате чувство за ориентация по отношение на живота си.

Около вас има някаква недоизказаност и тайна, която ви измъчва.

Правите огромни прозрение за себе си.

Пари от ваше изобретение или идея.

Неочакван тежък удар от съперници.

Ще получите материална помощ за образование или усъвършенстване

Научавате не много ласкави истини за себе си, което ви хвърля в дълбока депресия.

Благодарение на познанията си и своята непреклонност постигате успехи в работата си.

Лидерска позиция благодарение на начетеността ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Амбицията в живота или във всичко в него ви е огромна. Вие умеете да отдавате необходимото, за да бъдете победители. За вас е важно да се определи курса и посоката и оттам нямате граници в действието си. Мощта на личната ви амбиция подкрепя вярата и волята ви за победа. Не се спирате, а и не можете да се спрете пред нищо, защото сте неудържими в стихията, която се отприщва. Вие сте бойци и целта ви възбужда сетивата, държи ви бдителни и в непрекъснато състояние на готовност. За вас животът е сражение и битките са основната му дейност. Вие се учите от тях, наблюдавате, правите дълбоки и същностни заключения, като израствате и подобрявате уменията и стратегиите си ежедневно. В тези непрекъснати битки за вас истински приятели са онези, които са участвали в тях на ваша страна. За вас именно в тях се създава нещо истинско и вечно, защото е изпитано в борбите, които са на живот и смърт.

В буйството си към успеха нямате прегради и това е доста опасно.

Ключова дума: Разтърсване – когато нещата са значими, те неминуемо водят до силни и дори опустошителни сътресения.

Образ: Всичко да се върши с пълно отдаване.

Работа: Вие сте работохолици, като влагате енергия, въображение и лично творчество. В работата си сте истински и не познавате прегради по пътя към успеха. Умеете да го достигате, независимо от живота, защото не можете да си представите ролята на победени. Това би ви съкрушило и предпочитате да преодолеете всички опасности. Рискът за вас не представлява проблем и доброто е, че умеете да се изправяте след главоломно падание и да продължите напред. За вас няма друга реалност освен шумния успех.

Притежавате лидерски качества. Умеете да запалите колектива по своите цели и да се раздавате безрезервно.

Любов: Страстта идва първа и запалва пожара у вас. Вие сте толкова спонтанни в желанието си, че буквално повличате партньора си след себе си.

Препоръчително поведение: Необходимо е да знаете къде да спрете, за да не загубите точката на възможно и невъзможно, на реално и нереално.

Възможни събития в близко бъдеще: Знаете много добре каква е посоката, която трябва да следвате и че трябва да заложите всичко в нея, като в последна битка.

Неочаквано ви връхлита грандиозен успех и то с материален еквивалент.

Предстои ви работа в чужбина.

Неочаквана и драматична развръзка в работата и напускане след бурен скандал.

Дълбоки чувства ви лишават от реализъм. Вие давате всичко от себе си, но страстта ви е плашеща.

Лидерско място в работата.

Много добро представяне в работата по важен проект.

Печалба от работа или лотария. Много пари.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Имате дръзки мечти и налагате себе си по уникален начин. Служите на нещо голямо и смятате, че вие като личности можете да се занимавате само с големи идеи и мащабни проекти. Всичко останало е отвъд полезрението ви. Искате да се раздавате, но в никакъв случай това да не остане незабелязано. Мислите за подвизи, но под тях да се откроява ясно и отчетливо вашето име. Безименните геройства не са ви по вкуса, но те съществуват, както съществуват и обикновените дела на обикновения делник. Откриването на изключителното в ежедневието се превръща в твърде пресилено занимание, да намирате начини да блестите с уникалност всеки ден. Обичате да правите добро, но то отново е вашето разбиране за добро. Избягвате конкретни съюзи и приятелства. Обичате да ръководите сдружения и да обединявате хора в името на някаква конкретна цел, която отново е вашата цел.

Ключова дума: Разширяване – пространството, на което се помещава всичко се оказва твърде тясно. Предстои работа да се намери начин за по-широко поле за лична реализация.

Образ: За първи път летите с парашут и завинаги оставате влюбени в това да се реете във висините и да се чувствате част от всеобятния космос. Чувството ви дава усещане за неповторимост и изключителност.

Работа: В работата си давате всичко от себе си, като търсите начини да се изявите максимално. Тази натрапчива показност често е в ущърб на самата ви дейност. Вие сте готови на подвизи, за да се чува за вас, но понякога те не са толкова прагматични, не вършат толкова работа, не дават такива бляскави резултати, каквито би ви се искало. Това, което трябва да правят е да създават вятър около името ви. Затова вие трябва се научите да сте повече в конкретността на ежедневието, защото иначе се губи смисълът и всичко се върти около вас и вашата лидерска амбиция.

Любов: Зад намерението ви да я превърнете в единствена, божествена и почти нетленна прозира често собственият ви почерк. В крайна сметка вие налагате възгледите си, които са доста трудни за изпълнение. Обичате силно, но някак уморително и е възможно да сте досадни с натрапената си добродетелност.

Препоръчително поведение: Недейте да изпълвате с егоизъм и желание за личностно представяне светлата идея, от която е започнало всичко.

Възможни събития в близко бъдеще: Умело ще се възползвате от нещо неочаквано, което ще ви помогне да заблестите с пълния си блясък.

Много добре ще приключите нещо и излизате на чиста улица.

Чистотата на идеалите ви и вярата ви създават у вас ореола на изключителност.

Предстои ви нещо наистина вълнуващо.

Най-доброто за вас е да смените местоживеенето и да емигрирате далеч. Авантюрата няма да ви навреди.

След блестящо свършена задача ви се дава отново шанс да се проявите.

Предстои ви духовно издигане. Ще осмислите духовните принципи на вярата и смисъла да се помага.

Предстои ви дълъг път за да достигнете до цялостната реализация на ваш проект и всичко зависи и е единствено във вашите ръце. Трябва да се доверите на себе си.

Ще блеснете пред света с някаква уникална идея.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...