Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Март
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Март

Лична година 7, 8, 9 месец Март

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Вашето желание да се изявите винаги е уравновесено от едно свежо чувство към живота, което е свързано с умението въпреки известната доза лична амбиция, да се радвате на всичко, включително и на най-малките, ежедневни радости. Вие сте философи по душа и печелите много от това, че успявате да се насладите на всеки отделен миг. Колкото до вашата амбиция, тя е свързана повече с вроденото ви желание да се изявите, да блеснете, да изпъкнете, да направите впечатление и да бъдете запомнени с нещо значимо и незабравимо. Така че в нея няма и отсянка на лоши и агресивни към останалите намерения и действия. И наистина вашата изява винаги е много оригинална, налагаща и запомняща се и различна от всеки предишен ваш опит и това е въпрос на престиж и себедоказване. Но заедно с това вие влагате много мярка във всяко свое действие. Трябва да се отбележи, че вашата изява никога не е самоцелна, а е свързана с една дълбока потребност за изразяване и налагане на личното мнение, като част от процеса на разкриване на собствената ви идентичност. Изглежда се опасявате да останете нечути и невидяни.

Разбира се, като се има предвид личните ви качества такава опасност не съществува, но вие вземате всички мерки и се доказвате постепенно, но сигурно. В стремителния ви път напред разчитате на помощта на много близки хора, но никога не забравяте, че лично завоюваната победа винаги се оказва най-сладката.

Ключова думаРавновесие – личните умения, свързани с запазване на баланса и равномерния ход на събитията.

Образ: Балансьор по въже пред публика.

Работа: Обичате да се съсредоточавате и да се отдавате изцяло на предмета на вашата дейност, но все пак търсите одобрението на екипа, без който съзнавате, че няма да получите очакваните аплодисменти.

Работата ви завладява и вие я вършите с радост и вътрешно отдаване, което поражда напрежение и творческа енергия. Към нея подхождате предпазливо, макар и да не показвате страх. Онова, което е свързано с вашите опасения е загубата на контрол над въображението, което държите изкъсо. Но трябва да внимавате да не го потиснете дотолкова, че да загубите една наистина значима за вас изява.

Любов: Макар и да потъвате надълбоко в собствените си чувства, успявате да се владеете и да не загубите трезвостта на разсъдъка си. Давате си сметка за криволиците на един изпуснат разум. Това ви спасява от дълбоките чувства, които изпитвате, а и спомага да се реализира желанието да властвате.

Препоръчително поведение: Не бъдете ненужно самонадеяни относно изводите си.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате се добре в кожата си и знаете кога и къде да започнете и спрете, което ви зарежда със добро самочувствие и увереност.

Неочаквано много изгодно пътуване в чужбина, което е свързано с вашето обучение.

Много добър шанс ще получите за личната си изява.

Пазете се да не погубите себе си, попадайки сред безцелни контакти и връзки.

Предстои ви далечно пътуване, свързано с много срещи и шанс за личностното ви развитие.

Предстои ви блестяща публична изява.

Ще почерпите много познания, спомагащи за личното ви развитие от ваши познати или съмишленици.

Предателство в личен план ще ви накара да се чувствате самотни.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Напористата ви природа може да бъде забелязана отдалече с устрема и желанието на постъпките ви. Вие привличате със силата си и с начина си на осмисляне на нещата, които са привлекли по един или друг начин вашия интерес. Винаги търсите възможност не само да осмислите онова, което вършите, но и да достигнете до съвършенство на изпълнение, която виртуозност ви дава шанса да постигнете лекота и задоволство. Сложната ви психическа нагласа е причината за загуба на почва под краката ви и вие бавно, но сигурно се отдалечавате от това удоволствие, като търсите задоволство във факта, че откривате несъвършенства в прекрасната подреденост и простор на конструкцията, която сте изградили. Разрушавате с мефистофелско удоволствие живота си и го правите неясен и несигурен, което подкопава силата и радостта ви. Така вие непрекъснато се люшкате от състояние на безупречно и безпроблемно постижение до разруха и депресивни състояния, родени от загуба на смисъла, отправната точка и липсата на достатъчно увереност.

Вие никога не изчерпвате един казус напълно и завинаги. Макар и със замах да ликвидирате всеки проблем, търсите пролука, от където могат да нахлуят враждебни сили, които да ви разрушат отвътре. Но тази враждебност е вашата собствена и това е породено от липсата на съизмеримост между големите ви цели и несигурността, че ще можете да ги постигнете. Въпреки личностната ви сила, вие осъзнавате по-силните от вас тенденции. Понякога обаче мисълта за тези сили може да ви съборят и да обезсмислят всичките ви победи досега, както и доброто стечение на обстоятелствата.

В тази обърканост не по-малко сложно е отношението ви към приятелите. Тях вие завихряте в опасна игра от комбинации и нелогични връзки, като накрая се чудите защо и откъде сте започнали, губейки логиката на собствената си мисъл. За съжаление може да се окаже, че когато имате най-голямата нужда от приятел, той да не е до вас.

Ключова думаРазчепкванен - не липсва енергия и желание да се раздели проблемът на съставните му части и прилежно да се осмисля част по част.

Образ: Наблюдавате огромен водопад и мислите за масата вода, която се излива в единство, което предизвиква страхопочитание и накрая се превръща в безброй малки и нежни капчици.

Работа: В работата си сте много добре приети заради размаха и аналитичната ви природа. Вие не само можете да раздавате команди и да организирате, но да запретнете ръкави наравно с всички останали.

Понякога ви липсва куража да изпълните най-смелите си мечти и да направите кардиналната промяна, аргументирайки се с оправданието, че времето за това не е настъпило. Но вие успявате да постигнете не малко и да отхвърлите голяма част от напрежението, което се е натрупало у вас.

Хората изпитват доверие и желание да сте до тях, но вие не можете да изпитате равностойно доверие, защото знаете, че вашите дълбоки страхове и неувереност ви пречат да дадете онази помощ и упование, от която те имат нужда.

Любов: Макар напористи и с налагащо се мнение, вие изпитвате дълбоко в себе си потребност от топлина. Имате чувството, че всеки търси от вас закрила, а ви се иска и вие а получите нежност и да се разбере, че не сте всесилни.

Препоръчително поведение: Не се предавайте и отпускайте в края. Шансът ви спохожда, но вашето недовериие може да го обезличи.

Възможни събития в близко бъдеще: Нещо непрекъснато ви пречи да изразите себе си по най-подобаващия за вас начин.

Дълбок конфликт между различни групировки в общността, където участвате и вие.

Шансове в работата да изразите способността си да мислите. Ще бъдете забелязани и оценени.

Неочаквана любов и дълбока страст.

Ще ви се даде възможност, трибуна да се изразите пред хора.

Пари от контакти или съвместна работа.

Ревността е причина за огромен конфликт.

Много възможности за лесно забогатяване, възможно е и с не съвсем легални средства.

Дълбока привързаност и помощ от приятели.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ МАРТ

Преразположеност: Вие имате прекрасни чувства и намерения към вашите приятели и искате да направите за тях всичко най-добро. Но приятелският ви кръг е толкова широк, че неминуемо ви отдалечава от целта. Разнопосочните тенденции естествено се появяват в подобно значително обединение и е възможно да възникнат разсейващи ви и различни от главното идеи. Тогава силата и ентусиазмът ви могат да се окажат недостатъчни и вие да се загубите сред приятната и разтоварваща ви отмора на необременителните връзки. Подобен сценарий може да се окаже доста измамен и затова опасен за цялостното ви развитие, като ви отдели от добрите ви намерения. Затова необходимостта от самоопределяне и назоваване на конкретните задачи е задължителна, за да не потънете сред объркващо множество от хора и тенденции.

Пазете се от склонността без определени и предварително зададени критерии да събирате всякакви личности в кръга около себе си и щедро и дори безотговорно да ги наричате ваши приятели. Лошото в случая е, че лесно ги допускате до себе си и правите всевъзможни и често неуместни добрини за всякаква пзява, което обезсмисля добрия и полезен елемент в жеста ви и променя съдържанието му.

Наивното при вас е, че игнорирате съществуването на злото изобщо и затова не сте научени да се предпазвате от него. Винаги тръгвате с добри намерения, а когато изпитате злото на гърба си, ви е трудно да му противостоите.

Ключова думаДръзновениевдъхновение - радостта, която се изпитва от живота, както и ентусиазмът нямат граници.

Образ: Сито с много големи дупки и не се пресяват по-едри и неподходящиелементи, които развалят качеството на съдържащото се.

Работа: В работата си имате големи идеи и те са свързани с екипния начин на мислене и действие. Вие сте обединителят, лидерът, който винаги намира точните думи за всеки, за да го насърчи, убеди и мотивира, така че около вас може да присъстват всякакви особи. Това се оказва колкото градивно, толкова и опасно за избухването на конфликти в по-далечна перспектива. Прилича малко на огромната и нежизнеустойчива империя.

Любов: Запалвате се бързо, защото намирате себе си силно увлечени. Това се оказва игра и забавление, като се притеснявате от това, което може да ограничи възможността за динамика на съществуването ви.

Препоръчително поведение: Не бъдете безотговорни по отношение на своите цели.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие обединявате около себе си значителна група от хора, които очакват от вас идеи и насока.

Предстои ви важно далечно пътуване с екип или група. Шеметно представяне.

Много срещи и контакти далече от вашата страна.

Някаква идея обединява неформален кръг от хора.

С убедителните си думи печелите доверие.

Пътувания на далече в името на някаква важна цел.

Очаква ви раздяла с приятели, може поради емиграция.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...