🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Март
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Март

Лична година 4, 5, 6 месец Март

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Притежавате отмереност и точност на действията си. Успявате всичко да изчислите и насочите, като въпреки възможностите, които имате, никога няма преразход на енергия и материали. Винаги измервате точно възможностите си и избягвате опасностите, които смятате за излишни.

Вие имате качества на мислители, широта и полет на идеите си, но внимавате, за да не стигнете прекалено далеч. Първоначално предпочитате да изпитате себе си, поставяйки под дълбоко съмнение всяко собствено решение. Изглеждате така, сякаш участвате в напрегнат диалог с двама души, които представят двете противоположни страни на битието. Когато обаче вземете окончателно решение за действие, вие сякаш се отпушвате, отпускате и ставате съвсем различни хора. Въпреки това внимавате, защото смятате, че талантът е нищо, ако не се свърши конкретна работа по неговото реализиране. Затова запретвате ръкави и преди всичко решавате какво точно искате да получите. Когато този основен въпрос е изяснен, нещата си идват на мястото и тогава давате воля и изява на вашата артистичност. Възможно е понякога да запушвате гласа си съвсем съзнателно и той излиза приглушен, но вие сте първо предпазливи и след това активни. Стигате до подобна лична застраховка, защото познавате мащаба на активността си и се страхувате от своята самонадеяност. И въпреки, че дълбоко в себе си осъзнавате точно и отчетливо всяко действие и събитие, внимавате да не разрушите безотговорно постигнатото и онова, което предстои да постигнете.

Когато се отворите за света, това се усеща на всички нива, особено на ниво приятелства, като давате воля на потисканото желание да се срещате с много хора. Но колкото до създаване на истински приятелства, те трябва да отговарят на вашите душевни стандарти за привързаност и вярност, за постигането на които сте малко недоверчиви.

Ключова думаНапипване, улучване, уцелване – умението да се мери търпеливо, внимателно и точно, за да улучите най-високата ви цел.

Образ: Вие сте майстор, производител на музикални инструменти и успявате да извадите най-доброто от инструмента благодарение на упоритата си работа, наблюдения и опита си. Никога не се самозабравяте от успехите си и търсите все по-добър глас на вашите инструменти.

Работа: Преди всичко набелязвате целта и си набирате екип от сътрудници. Правите го внимателно, като спестявате емоциите и симпатиите си. Убедителни сте и изисквате от себе си и другите енергична работа, сътрудничество и осъвременяване на познанията. Вие сте много прогресивни в разбиранията си, но за вас прогрес означава и постигане на реални резултати, като винаги изисквате и материална полза и облаги. Това ограничава и елиминира част от оригиналните идеи, които трябва да бъдат разработени, но поради липсата на конкретна перспектива за тях вие ги отхвърляте като неблагонадеждни.

Любов: Недоверчиви сте и не показвате чувствата си, ако такива съществуват. Съхранявате ги в себе си, страхувайки се да не бъдете здраво обвързани. Търсите приятелството в любовта, като избягвате динамиката на чувствата, която ви плаши. За вас любовта трябва да ви разтоварва и зарежда с радост и желание за работа.

Препоръчително поведение: Опитвайте се да вложите необходимите усилия за постигане на истински важните за вас желания. Иначе те ще си останат едни мечти.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от потенциала, който усещате в себе си, вие спазвате желязна дисциплина, за да извадите най-доброто от себе си.

Шанс за работа, която не само, че се доближава много близо до същността ви, но ви дава възможност за усъвършенстване.

Конфликти с приятели ще ви накарат да се затворите в себе си.

Неочаквани и оригинални идеи по отношение на работата ви. Ще спечелите популярност.

Вашата начетеност ви осигурява много хармонична и подходяща реализация.

Умело ще прокарате идеите си.

Вашето развитие като интелект ще ви предостави възможности и стабилитет.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Вашата артистична природа печели овации и възторзи. Вие сте интересни, забавни, заразителни и с налагащо се и силно присъствие. Фактът, че винаги имате какво да кажете и да изненадате всякакъв тип хора е от огромно значение. Търсени сте, за да обедините и оглавите някаква произволна на пръв поглед група от хора под името на ваша новаторска идея. За вас те могат да се реализират само когато има възможност за налагането ви, както и шанса да спечелите популярност. Суетата ви е градивна и вие давате мило и драго да завладеете широка аудитория и да спечелите престиж. Престижът и славата са от голямо значение, а търсенето на всякакви начини да покорите публиката често се превръща в основна и обикновено натрапчива идея в живота ви. Острите завои, които правите са опасни и носят сътресения, но и шумен успех, понякога гарниран с пикантни и забавни скандали.

Умението ви да се възползвате от обожанието и интереса на многобройните почитатели е удивително. Вие намирате в тяхно лице поддръжници, от чието присъствие се нуждаете и много често използвате за лична облага.

Ключова думаРеализиране – умението да се превръща в реалност всяка идея.

Образ: Веселяк, сърдечен и безгрижен, но привлича около себе си много хора с шегите и идеите си. Това му е необходимо и се възползва от хората, които буквално е завербувал с чара си.

Работа: В работата сте сърцето и душата, изпълнени с идеи и ентусиазъм. Предприемате разнообразни инициативи и смело взимате конкретни решения. Вие налагате духа и атмосферата, като без вас никога не може да бъде същото. Присъствието ви е запомнящо и неговата липса навява скука и пустота. Вие запълвате пространството с избликващите като гейзер идеи и вашата предприемчивост е заразителна, но може да бъде и уморителна. Независимо от това знаете как да печелите и да залагате на печеливша карта. Обичате да печелите по най-лесния начин. Не се страхувате от риска, но преценявате първо дали си струва, защото независимо от това, че сте весели и забавни, вие държите на конкретната полза и изгодата от нея.

Любов: Трудно ви е да удържате вниманието на едно единствено място. Със силното си присъствие и обаяние сте център на внимание, като се възползвате максимално, за да разнообразите живота си. В любовта страстно ви увлича играта на котка и мишка, както и неочакваните моменти, които разнообразяват живота ви.

Препоръчително поведение: Не бъдете некоректни към хората, защото те искрено ви харесват и ви се възхищават. Не подлагайте шанса си на безсмислени рискове, а конкретизирайте значителни и новаторски цели и с последователност и постоянство ги постигнете.

Възможни събития в близко бъдеще: Вашата неочакваност и спонтанността на решенията ви не ви пречи да ги изпълнявате безупречно.

Неочаквано добро стечение на обстоятелствата ще ви донесе лесни пари.

Лъжи за много пари от приятели и добри познати.

Блестящо представяне на ваши идеи сред подбрана аудитория.

Шанс за добре платена работа извън граница.

Пари от среща и изява пред хора.

Неочаквани пари от изкуство и спекулации.

Ще намерите нова работа при много добро заплащане и възможност за свобода на действие и лично творчество.

Изпитвате дълбока ревност от съмнения за лъжа и изневяра.

Сделки надалеч.

Лесни пари от не съвсем честни сделки.

Неочаквани пътувания от работата.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Умело прикривате нрава си на завоеватели. Демонстрирате явно своята сърдечност, като мислите за много хора едновременно, как да помогнете. Затова и сте заобиколени от верни подръжници и приятели, които умело ръководите, без да изявявате открито амбициите си. Вие обичате да бъдете забелязвани, но внимавате да не подразните някого със суетата си. Въпреки че сте силни по природа, вие сте и много дипломатични и предпочитате да омекотите всеки изблик на сила, така че да не бъде разтълкуван погрешни. Смятате, че човек преди да се спусне в действия, трябва да прояви много разсъдък и разум и вие го правите. Това ви дава самочувствието и правото да отпуснете неудържимата си мощ и да достигнете като победители до финала, така че едва ли някой да може да оспори вашата победа.

Стремежите ви са високи, целите се надалече, но не ги преследвате припряно и настойчиво. Вие притежавате блага сила и умерена страст. Осъзнавате, че страстта сама по себе си е твърде дива, за да си позволите да я показвате в некултивиран вид. И все пак губите шанса за постигане на нещо изключително, защото истинските шедьоври произтичат от неконтролирана сила и енергия.

Ключова дума: Отскубване – възможността за измъкване от ограниченията и да се почувства свободата..

Образ: Буйни коне, отскубнали се от юздите си.

Работа: В работата знаете как точно да дозирате действията, което съвсем не означава, че се пестите. Внимавате да не излезете от контрол, като работите прекрасно с хора. Вие сте моторът и двигателят, рискувате със смели идеи, но предприемате умерени рискове, защото не мислите само за себе си, а и за хората, които не искате да нараните. Освен това сте много предприемчиви, находчиви и неуморни в действията си и наистина умеете да се раздавате.

Любов: В любовта сте безрезервни, великодушни и изпитвате силна страст и плам, без да сте невъздържани. Дори и в бурните ви чувства доминира една балансирана преценка на ситуацията и въздържане от крайности.

Препоръчително поведение: Научете се да постигате баланс дори и в най-импулсивните ваши желания и намерения.

Възможни събития в близко бъдеще: Първоначално успявате да си наложите една умерена преценка и трезвост, което ви дава увереността за енергични действия.

Пътуване и много весели моменти с любим човек.

Благоприятно за среща със социално значими хора и ползотворни контакти.

Неочаквани и драматични промени в личен план поради намеса на трето лице.

Екзотично пътуване и любов.

Много динамика в дома ви и гости отдалече.

Може да пътувате със семейството.

Навлизате във висше общество. Чувствате се добре и намирате подходящия начин, за да блеснете.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...