PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Март 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Март
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Март

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

Числото за месец март, което ни интересува се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец март – 3. 9+3=12, 1+2=3. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец март се намира под влияние на числото 3 и трябва да чете за лична година 9, месец март.

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Вие кипите от позитивна енергия, която гледате да оползотворите изцяло и в най-подходящата посока. Не искате и съвсем малка част от нея да остане неизползвана и да бъде хвърлена на вятъра. Но така потискате големите си творчески валенции и превръщате изблиците на спонтанност в рутинни процедури.

Доброто на подобен подход е, че подходящите идеи ви идват в точното време и всичко сякаш се нарежда от само себе си, което не е съвсем така. Вие премисляте нещата основно. И макар и да го правите в движение, прегледът е обстоен и последователен. Имате набито око за детайла и изключително точна мисъл.

Широко скроени и ведри хора сте и умеете да проявявате своята сърдечност, раздавайки настроение без да прекалявате, като щадите себе си и силите си. Контактите ви не са случайни, а продължения на генералната линия и плод на вашата целеустременост. За вас многобройните ви връзки са също толкова смислени, колкото и работата и вие завъртате всичко около настоящия си проект. И дори за някои изблиците ви да изглеждат непредумишлени и непринудени, той напълно греши. Имитирайки спонтанност, вие предразполагате хората на отворено, приятелско отношение и те са в състояние да дадат всичко за вас. Полученото оползотворявате напълно, без да оставите и частичка за разкош. Въпреки това вие умеете да проявявате толерантност и жестове, но към малцината, които са спечелили вашето доверие. Трудно се отваряте за света, защото сте ръководени от една присъщата ви недоверчивост, която ви прави така прикрити и непредсказуеми.

Ключова дума: Оползотворяване – използване напълно на наличните ресурси, за да се постигне обилен краен резултата.

Образ: Вие сте ръководител-гара и разпределяте движението на влаковете. Мястото е оживено, през деня и нощта преминават много влакове и затова вашата задача е да ги направлявате в правилната посока, да дадете посока на всеки един от тях, за да достигнат до точното място.

Работа: Родени сте да бъдете организатори и да разпределяте задачите. Умеете да увличате хората в конкретна работа, да ги ръководите безпроблемно  Давате всичко за работата си и не си скъпите труда. Обичате да достигате до финала, дори и на най-грандиозните и невероятни проекти. Вие сте вдъхновени и решенията ви са смели, като не само отговорно заставате зад тях, но и с търпение и далновидност ги реализирате.

Понякога лишавате идеите си от първоначалния им блясък и оригиналност в името на сигурността, от което може и да загубите. Но така или иначе сте привърженици на умерените рискове в мащабните и значими проекти.

Любов:  В личен план макар да сте щедри и великодушни, твърде много се притеснявате да не бъдете използвани по някакъв начин. Не умеете да се отдавате докрай. Премервате жестовете си и спирате порива на чувствата дори насилствено, страхувайки се да не бъдете измамени. С това може доста да озадачите и дори да отблъснете партньора си, който едва ли е очаквал подобно изненадващо поведение и спиране на естествения поток на чувствата. Дори щедростта ви не може да компенсира това неочаквано охладняване.

Препоръчително поведение: Не губете своята спонтанност и жизненост. Никоя цел не заслужава тя да бъде подменяна и отбягвана, дори и най-значимата. Така губите естествените си привърженици по пътя към целта.

Възможни събития в близко бъдеще: Плашите се от стихията на чувствата и откритостта си. Правите пълна ревизия на поведението си и спирате свободния достъп на хора до вас.

Много добър шанс в работата. Ще получите позицията, за която отдавна сте мечтали и която много ви подхожда.

Спира възможността за свободна изява. Период на ограничаване.

Реализиране на проект под ваше ръководство, свързан с много хора.

Поява на препятствия за пътуване поради липса на гъвкавост от ваша страна.

Възможно е късметът ви да ви изневери за дълъг период от време.

Трудно се съобразявате с чуждото мнение и нямате желание да се вслушвате в него. Това ще ви превърне в отчуждени и самотни хора.

Работа далече от дома. Ще се усещате реализирани, но самотни.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Вие сте широко отворени към живота, като се включвате в него с помощта на вашето въображение и активно участвате в онова, което ви се предлага. Радостта като настроение ви съпътства през по-голямата част на пътя ви, но вие осмисляте дълбоко философски причината за тази радост. Първоначалната ви реакция е на почуда и несигурност, затова се опитвате чрез разсъждението да поставите нещата по местата им, да ги осъзнаете в дълбочина и на спокойствие. Това са действията, които предшестват тази ваша прословута радост, която извира от дълбоките пластове на душата ви и действа стимулиращо не само на вас, но и на околните.

Вашата житейска философия е свързана първоначално с едно голямо съмнение и вървите към всичко в своя живот преодолявайки го непрекъснато и откривайки нови и нови решения, които за вас са също повод за радост. Изобщо вие сте хора, който може да открият радостта и насладата и в най-драматичното събитие. Подобен подход ви прави приятни за общуване. Вие сте заобиколени от много и различни приятели и познати, с които непрекъснато влизате във взаимоотношения на съдружие. Чрез тях обогатявате познанията си за света и разпръсквате заразителното си настроение на всички посоки.

Често ви е трудно да се установите върху определени интереси. Дори навиците ви са непостоянни. Вие сте твърде хаотични и ви липсва праволинейност, както и постоянни цели. Нещата бързо ви омръзват и искате непрекъснато да разнообразявате дейността си, заменяйки я с нова, което е непрактично и неудобно за всички.

Ключова дума: Уникалност – нещо, което е различно и няма друго като него. Оригиналност – умението да впечатлите с различното и интересно разбиране, както и решенията, които са нестандартни.

Образ: Уникален случай за концлагеристка преместена от Освиенцим в Дахау, при което тя възкликва: “Колко по-красив е залезът тук!” Красотата се намира навсякъде при всякакви обстоятелства за богатите душевно личности.

Работа: Вие сте много интелигентни и забавни, но липсата на устойчивост и съсредоточеност се оказват вашият препъни камък. Ако работата ви е свързана с пътувания и контакти, то тогава вие сте неотразими. Завладявате с чара и свободомислието си, като не ви липсва логика и изобретателност. Онова, което наистина ви е необходимо е вярата в себе си, че сте в състояние да застанете изцяло зад работата, на която сте се посветили в момента. Вие предпочитате да нахвърлите иначе забележителните си идеи в едри щрихи, като изборът и извършването оставяте за другите.

Любов: Привличате хората от другия пол с лиричната си нагласа, както и с оживление, което цари около вас. Въпреки че създавате впечатление на бохеми, вие все пак изпитвате необходимост да бъдете подкрепяни, както и обичани, за да се заредите с повече сигурност, кураж и вяра в себе си и собствените ви сили.

За съжаление ви липсва житейска хитрост и нагласата да се раздавате без остатък понякога е във ваша вреда.

Препоръчително поведение: Вие сте много находчиви, бързи в реакцията си и интересни, но ви е трудно да сте постоянни в усилията си, което е задължително условие за постигане на конкретни резултати.

Възможни събития в близко бъдеще: Намирате в себе си психически сили да излезете от несигурността и мрачните настроения и да се зарадвате истински на живота.

Предстоят ви много ползотворни контакти.

Конфликти, породени от клюки и лъжи.

Предстои ви пътуване, където може да срещнете любовта на живота си.

Ползотворни за вас срещи с чужденци.

Ще имате много убедителна изява пред публика.

В приятелска среда ще се породи някаква нова идея, която ще се реализира.

Помощ от жена във връзка с ваша изява.

Лесни и неочаквани пари в семейството.

Възможна е изневяра от страна на половинката ви.

Пикантно любовно приключение на път.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ МАРТ

Предразположеност: Вие сте много обаятелни и винаги усмихнати хора. Светът за вас е дружелюбно място, където човек може спокойно да се чувства прекрасно, както се чувствате вие. За вас не представлява проблем да се ориентирате сред многолюдното гъмжило, в чиито център обикновено се намирате. Успявате да отсеете най-важното за вас и да изберете ония кръг от хора, които не само са вашите верни приятели, но ви правят щастливи. Те правят така, че да се усещате задушевно и приятно, като у дома си. Вие умеете да създавате такова усещане за уют, че да накарате дори непознати да се усетят обичани и желани. Създавате атмосфера и с умението да кажете на всеки най-подходящото, за да получи онази порция подкрепа, която да му даде сили да продължи напред. Вие карате хората да се усещат търсени и желани.

Лекотата, с която създавате истински връзки се дължи на лекия ви характер, както и на вашата добронамереност. Вие сте позитивни и притежавате таланта да улавяте доброто и градивното във въздуха и да го подкрепяте с всички сили. И въпреки че обичате веселата страна на живота, намирате начин да съхраните и увеличите това, което ви е дадено от Бога. Защото много хора ви считат за галеници на съдбата, но вие сте достатъчно пестеливи и отговорни, за да го използвате и умножите даровете.

Макар и да е трудно да бъде казано нещо неблагоприятно за вас, големият шанс, както и благодатният ви характер са причината да избягвате да се вглеждате в дълбочина в живота. Вие сте избирателни по отношение на трупане на житейски опит, като загърбвате грозната страна на живота, отричайки, че тя съществува. Така приличате на щрауси, заровили главата в пясъка. Познанията ви за живота остават ограничени и непълни, затворени в границата на благоприятното и лекото събитие.

Ключова дума: Приветливост, дружелюбие – умението да бъдете привлекателни за околните със своята отвореност, спонтанност и сърдечност.

Образ: Печелите голяма сума от лотарията и раздавате щедро на приятели и за благотворителност. Но все пак разумно оставяте за себе си голяма част, която влагате в бизнес и така успявате да умножите сумата и да се осигурите за дълъг период, както и всичките ви близки и семейството ви.

Работа: Работата ви върви като на шега, като създавате около себе си движение и настроение, за да протича тя леко и приятно. От това, разбира се, първи се възползвате вие, като улавяте енергията на общия подем и устрем и изваждате за себе си необходимото. Вие сте добри, без да сте блестящи. Искате да си осигурите тази атмосфера на работното си място, която по никакъв начин да не изключва водещата тенденция на живота ви, а именно – радост и лекота, както и удобство и удоволствието.

Имате пориви и енергия да направите нещо смело и значимо, но го ограничавате за собствено удобство в границите на умереното постижение. Вие избягвате да се главоболите и ангажирате с авангардни и съответно малко познати новости, като винаги ги подкрепяте, но като странични наблюдатели.

Любов: Обичате свободата любовта, в която да имате достатъчно територия и лично пространство. Вие самите винаги предоставяте на партньора свобода и правото на избор, но все в рамките на допустимото. Обичате любовта като наслада и подкрепа и смятате за неразумно да я отхвърляте от живота си и да сте нетолерантни в нея.

Препоръчително поведение: Имате пориви и енергия да направите нещо смело и значимо, но го ограничавате за собствено удобство в границите на умереното постижение. Вие избягвате да се главоболите и ангажирате с авангардни и съответно малко познати новости, като винаги ги подкрепяте, но като странични наблюдатели. Това ще ви помогне да си спестите екстремни ситуации, но ще направи живота ви по-обикновен, а вие сте твърде дръзки за такъв умерен резултат.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате в себе си много оптимизъм и вяра, както и удовлетворение и задоволство от живота си.

Изневяра ще постави връзката ви на изпитание.

Много шанс и късмет в дома ви.

Любов и щастливо семейство на дълъг път.

Конкретни облаги от някакви контакти, може и с чужденци.

Гости в дома ви.

Далечно пътуване с цялото семейство.

Внимавайте да не изпуснете своята любов, като подцените нейната значимост.

Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...