PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Май
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Май

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец май, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец май – 5. 9+5=14, 1+4=5. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец май се намира под влияние на числото 5 и трябва да чете за лична година 9, месец май.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Изтънчеността на сетивата ви са безспорен факт. Вие тревожно се оглеждате на всички страни, за да ги прочиствате ежедневно и да се хармонизирате с непрекъснато променящия се живот. Според вашите разбирания всичко в него трябва да е не само красиво, но и олекотено. Не обичате тежката и претенциозна хубост, а красотата на мига, която улавяте. Това е вашият отпечатък, който оставяте като следа там, откъдето минавате – ненабиващ се на очи знак за прекрасно свършена работа. Но все пак той е осезаем за всички с финеса, който носи и невидимото влияние, което е оставил върху всеки, докоснал се по един или друг начин до него.

Това съвсем не означава, че вие с лека ръка разхищавате вашата дарба да улавяте красотата в крачка, да правите всеки миг от живота си неповторим. Допуснатите до вашата сърцевина са малцина избраници, като останалите държите леко настрана, докато вие сте обвити в едва забележима сянка. Защото знаете, че животът е съдбоносен, а съдбата се намира във всеки детайл и за да усетиш удоволствието на подобна съдбовност, трябва да сте непрекъснато събудени и нащрек.

Подобен самоконтрол е леко издевателство над вас самите, лек мазохизъм. Но вие смятате, че единствено по този начин човек се усеща жив и в крачка с времето си – нито напред, нито назад.

Често от неустановени и случайни връзки е възможно да изникнат топли отношения на приятелство и взаимен интерес.

Ключова дума: Изтънченост – способността да се види разликата между акцентираните от вас обекти и тя да се изтъкне и открои.

Образ: Две красиви пеперуди с много различни шарки на крилата си, феерични и свободни, летят заедно. В един момент се разделят, но после отново се намират. Впечатляват не само с красотата си, но и със своята независима заедност.

Работа: Нуждаете се от работата, която да бъде за вас постоянен извор на нови познания, където ще се съобразяват с вашето специфично мнение, без да го наричат каприз. Защото изтънчеността на светоусещането ви ви прави неспокойни и вие непрекъснато доизкусурявате и оправяте нещо около вас. За себе си нямате покой, а същевременно търсите постоянния, съвършения и окончателния вариант, до който така и не достигате. Това е притеснително за хора с различен подход, но вие едва ли сте склонни да правите някакви промени в стратегията си. Това може да е причина за честата смяна на работата ви и няма да се успокоите, докато не намерите онова, което търсите.

Любов: Любовта може да се задържи при вас, ако не се отнема вашето право на лична свобода. В нея търсите и намирате своя идеал за красота и хармония между двама души, което далеч не означава плътна и затова непоносима прилепналост. За вас тя трябва да е свежа и непокътната и за целта вашата любов нуждае от повече лично пространство и инициатива.

Препоръчително поведение: Търсите съвършенството, но понякога твърде много затягате критериите и се обвързвате с удобството, а това ви отдалечава от съвършенството.

Възможни събития в близко бъдеще: Желанието ви да достигнете перфектния вариант затруднява достигането ви до финала.

Неочаквана и съдбовна любовна среща на път.

Пазете се от лъжа или кражба в дома ви.

Предприемате пътуване със семейството си или с любим човек.

Неочаквана промяна в личен план.

Някаква несериозна на пръв поглед връзка може да прерасне в брак.

Вие сте комбинативни и постигате стабилно положение благодарение на това си качество.

Много благоприятни за вас срещи на път или с чужденци.

Желанието ви да достигнете перфектния вариант затруднява достигането ви до финала.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Вие сте начетени поради неспокойната и вечно търсещата си натура, която е жадна да научи още и още и поради вродената ви несигурност, която изпитвате и се опитвате да компенсирате. Има и не по-малко важна трета причина за любознателността ви, а тя е, че изпитвате необходимост да се освободите напълно от всичко, което е в състояние да ви ограничи, която свобода знаете, че може да се достигне чрез познанието. Винаги сте на гребена на вълната, трескаво търсещи отговори на многобройните въпроси, които ви вълнуват. Хващате нишката в крачка, не се бавите и за секунда, ориентирате се незабавно и напипвате златоносната жила. Макар и да сте първоначално хаотични и с липса на добра концентрация, вие имате дълбоко развита интуиция да следвате верния път. Чувствителността ви е наистина болезнена, но е преодоляна именно от този здрав усет за посока. Така надживявате тревогите и намирате опората за момента.

Връзките ви не са точно приятелства, а продължение на линията на живота ви, като обичате да сте в компания с будни хора и да разкодирате техните стратегии. За вас приятелствата ви са игри, в които участниците използват умели тактики и сложни сценарии. Вие смятате, че всички успехи в живота на човека се дължат на добре подбрани и верни стъпки отвъд диктата на чувствата и опасенията. Това обаче пресилва поведението и го прави малко неестествено, защото човешките качества и сърдечни отношения доста често липсват в търсене на смисъла, ограничавани от интелектуалните ви напъни.

Ключова дума: Своенравие, вироглавство – желанието да се действа спонтанно, да се вземат решения на своя глава.

Образ: Някъде високо в планината има чуден поток, водите му бълбукат на всички страни, а за водата се говори, че има вълшебни свойства. Който пие от нея получава сили и голямо познание. Научавайки за него бързо се решавате да поемете натам, за да пиете от водата му.

Работа: В работата си сте известни като извора на идеи, зад които обаче ви е трудно да застанете с отговорност и позиция. Поемането на такава грижа за конкретни ангажименти далеч не са сред любимите ви дейности. Вие се колебаете в самото начало, но изборът ви е спонтанен и често случаен, което е доста безотговорно поведение от ваша страна. Действате рисковано, но все  пак се опитвате да премерите риска си и да го ограничите в разумни граници. Страхът от последствията ви предпазва от присъщата ви неразумност. И макар да сте заобиколени от колеги, обичате понякога да оставате сами или сред нова обстановка и различни и непознати ви хора. По този начин се чувствате свободни, а подобно усещане ви ободрява и възвръща желанието ви за работа.

Любов: Поради крехката и деликатна природа на вашия характер се нуждаете от обич и подкрепа. Същевременно съзнателно бягате от това чувство, намирайки го за твърде обременяващо и дори смешно със своята приповдигнатост и патос. Приемате го само под формата на игра. Иначе ви плаши и не чувствате в себе си сили да му отговорите.

Препоръчително поведение: Пазете се от липсата на устойчивост.

Възможни събития в близко бъдеще: Несигурността ви е временна. Благодарение на вашата находчивост бързо се решавате на конкретни действия.

Добро представяне на ваши идеи ще ви предостави различни възможности за избор.

Предстои ви вълнуваща среща на път.

Поради интриги и лъжи са възможни скандали с любим човек, последвани от период на охлаждане на взаимоотношенията и самота.

Няма да се колебаете дълго. Спонтанно ще вземете решение за едно далечно пътуване, което ще обогати вашия светоглед.

Колебанията ще изострят сетивата ви и ще ви научат освен интелектуално, да се ориентирате в посоката със сетивата си.

Липсата на ясна визия ще ви направи опърничави и свадливи, а оттам и самотни и отчуждени.

Първоначално ще изпитате недоверие към едно кратко пътуване, което обаче ще ви помогне да избистрите обърканите си позиции.

Вашите лични идеи ще бъдат оценени високо и ще получите възможност за публична изява и популярност.

Проблемите ви в контактуването с хората няма да се разреши като ги избягвате.

Трудно задържате личните си връзки за дълго време.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Вашата непокорност и артистичната ви природа намират начини да се наложат, да дадете волеизява и гласност на идеите си. Оригиналността ви във всичко е плод на вашата енергичност и непринуденост. Но въпреки тези си качества вие не оставате само при бунта и желанието да видите света днес различен от вчера и утре различен от днес, но и търсите начин да удовлетворите и постигнете нещо, което е значимо и постоянно. Очакването да бъдете непостоянни и хаотични в търсенията си е несправедливо и вие доказвате това, като намирате сили и кураж да преобърнете света и да демонстрирате новата конфигурация с настойчивост и властен тон. Вие сте революционери и печелите популярност, извършвате голямата и бърза трансформация, която ви причинява огромна, но бързо отминаваща болка. Така правите света по-лек, подвижен, разнообразен и същевременно стабилен. Не смятате, че богатството на идеи е за сметка на сигурността. Подобна мисъл ви се струва нелогична, защото за вас по-закономерно и естествено е несигурността да е съпроводена повече със закостенялост на мисленето и желанието за промяна.

Що се касае до вашите връзки, те едва ли биха могли да се нарекат задушевни, а още по-малко задушаващи приятелства. За вас контактите трябва да обогатяват и разнообразяват живота във всеки един момент. Именно подобни мисли за изгода ви тласкат да търсите и намирате все нови източници на възможности за отваряне към света и неговото постоянно преоткриване.

Ключова дума: Впръскване, разпространяване – наличието на много възможности и изобилието им дава възможност и за порива да се разпространят те в по-широк мащаб.

Образ: Вие сте моделиери - авангардисти, като успявате да наложите идеите си и да получите много пари от това..

Работа: В работата сте интересни, завладяващи, налагащи се с чара и с поведението си. Хората се стъписват пред куража ви да бъдете различни и ви намират за забавни. Вие постигате блестящи резултати и с помощта на дейността на другите. Може от Великия комбинатор да се превърнете във Великия манипулатор.

Имате силата да вземате различни, новаторски и авангардни решения, но е факт, че въпреки предизвикателното ви поведение вие успявате да се наложите и да спечелите, защото сте убедени в това, което правите, както и в себе си и собствените си възможности и сили. От друга страна печалбата не ви е безразлична, така че комерсиализирате впоследствие идеите си и правите от тях златоносна мина за лично облагодетелстване. Онова, което налагате е революционно и с присъщата ви убеденост и безцеремонност нехаете за оставеното зад себе си. Присъщо за вас е, че сте смели и едва ли сте изпитвали страх и несигурност. Подобна нагласа е заразителна и действа много окуражаващо на колегите ви, така че кипящата творческа атмосфера се налага и предава. Онова, което не можете да правите обаче е да се подчинявате, което ви навлича доста беди при цялата ви интелигентност и оригиналност.

Любов: Тя ви привлича страстно поради авантюристичния ви дух. В нея търсите източник на разнообразие и затова ви е трудно да се задържите за дълго при един човек. Макар и с дълбоки чувства, нещата ви омръзват бързо и тогава вие тръгвате другаде да търсите късмета си. На никаква цена не можете да останете там, където навява скука и еднообразие. Подобна атмосфера ви взривява и отблъсква.

Препоръчително поведение: Не бъдете така предизвикателни, защото потискате хората около вас и събуждате техния гняв, а това не е нужно на никой.

Възможни събития в близко бъдеще: Идеите ви са блестящи и макар и много нестандартни и разтърсващи, вие не се отказвате да ги реализирате, без да се съобразявате с протестите на останалите.

Неочаквано добро стечение на обстоятелствата ще ви донесе лесни пари.

Лъжи за много пари от приятели и добри познати.

Блестящо представяне на ваши идеи сред подбрана аудитория.

Шанс за добре платена работа извън граница.

Пари от среща и изява пред хора.

Неочаквани пари от изкуство и спекулации.

Ще намерите нова работа при много добро заплащане и възможност за свобода на действие и лично творчество.

Изпитвате дълбока ревност от съмнения за лъжа и изневяра.

Сделки на далече.

Лесни пари от не съвсем честни сделки.

Неочаквани пътувания от работата.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Амин , дай Боже !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...