PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Декември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Декември 2014
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Декември 2014

Лична година 7, 8, 9 месец Декември 2014

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ДЕКЕВРИ

Предразположеност: Вие сте блестящи, защото знаете кога точно да започнете някакво действие и къде и кога да спрете. Уцелвате мига за най-доброто начало и край. Така съумявате да се превърнете в точния център на внимание, още повече, че личната ви популярност и влияние съвсем не ви са безразлични. Улавяте вниманието и с това, че сте непредвидими и неочаквани, знаейки, че загадките около вас са приковавали погледите. Вие се оказвате твърде умели в завоюване на слава и успехи, а защо не и манипулирането на общественото мнение, защото имате всички качества за това – чар и обаяние, остър ум и предвидливост, както и налагащо се присъствие и отлична стратегия. Затова и нямате трудности да създадете много познанства, като приятели от тях стават единствено онези, които ви оценяват по достойнство и ви се подчинят, без каквото и да е насилие от ваша страна. Смятайки се за твърде умни, вие смятате умни и ония, които ще ви последват.

Ключова дума: Придобиване - умението да се възползвате от добрия си шанс и да обогатите себе си максимално.

Образ: Макиавели печели с хитрост и отлична стратегия. Той е ловък и много гъвкав.

Работа: Умеете с лекота да дадете най-доброто от себе си, без да натрапвате личните си амбиции на никой, което не означава, че ги нямате. Отдавате се изцяло на предмета на своята работата, като търсите самостоятелен и различен подход за справяне. Революционните решения не са ви безразлични, но внимавате да не прекрачите границата между фантазията и новаторството, която знаете, че е много тънка. Едва ли сте склонни обаче да пожертвате и малка част от личните си завоевания и идеи, за да се вслушате и съобразите с онова, което идва отвън.

Любов: Не обичате да се обвързвате много, но попаднете ли в капана на страстта, ставате подвластни и властни едновременно. Не ви е лесно да показвате и изразявате чувствата си, като обичате да налагате своя стил. Често съществува опасност да се получи една доста объркана и за двете страни сплав от емоции, за което усложнение носите лична вина. И докато не се научите, че няма нищо страшно да кажете на някой открито, че го обичате, ще тежи във въздуха нещо недоизказано и ще ви гнетят объркани чувства.

Препоръчително поведение: Не използвайте своята бърза и точна мисъл единствено за лична изгода и налагане. Дайте от силата си и на другите.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие сте много хармонични и оттам идва дълбоката увереност, която се усеща във вас.

Неочаквано много изгодно пътуване в чужбина, което е свързано с вашето обучение.

Много добър шанс ще получите за личната си изява.

Предстои ви далечно пътуване, свързано с много срещи и шанс за личностното ви развитие.

Ще се чувствате сами дори сред много хора.

Ще почерпите много познания, спомагащи за личното ви развитие от ваши познати или съмишленици.

Предателство в личен план ще ви накара да се чувствате самотни.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Вие имате лека ръка и проявявате силата си непринудено. Макар че победите ви следват една след друга, без дори да осъзнавате това, не си давате сметка за сложността на собствения си характер и при по-големи препятствия вие рухвате. Макар и весели по характер и силни, наред с това сте чувствителни и тази чувствителност е, която трябва да се кали, вместо да ви разруши и провали вашите планове. Вие може да научите много от опита си, защото сте наблюдателни и възприемчиви и долавяте света и събитията още преди да са се породили, но трябва да осъзнаете в дълбочина крехката сила, която носите..

В себе си носите и много силен устрем и енергия, за да успеете да постигнете много и забележителни постижения. Искате да угодите на себе си. Желанията са онези, които ви ръководят през цялото време, но за вас представлява трудност да се спрете на определена част от тях и да съсредоточите вниманието и силите си. В последния момент се оказвате несигурни на какво от всичко да се спрете, защото в главата и в душата ви избуяват с определена сила желания, връхлитат ви минали спомени и тогава се оказвате във вихъра на шеметна буря, която ви завлича в неопределена посока, независимо от намеренията и плановете ви. В такива моменти вие изпитвате необходимост от приятелски съвет и подкрепа, които да ви върнат на главния път и да ви напомнят, че не можете да имате всичко на света. Подобни намерения са лишени от смисъл и от логика и ви лишават от главното, а то е да сбъднете не какво да е, а смелите си мечти.

Ключова дума: Неведение, неяснота, обърканост – объркаността на ситуацията води до неосведоменост и загуба сред различните обстоятелства.

Образ: Качвате се на върха на Виенското колело в лунапарк, защото толкова ви се иска, но после, когато се оказвате горе съжалявате за това.

Работа: Вашата увереност и напорист устрем е свързана с чувството ви да получите всичко онова, което се смята за значимо и донася усещане за престиж и състоятелност. Но вярата в собствената ви значителност е слаба и това подкопава шансовете ви, макар и те да съществуват. Подтискате своята увереност и спирате смелите и предизвикателни действия против собствената ви воля, а новото ви желание да се поснишите не ви носи нито удовлетворение, нито спокойствие.

Вие работите много, търсейки оптималния вариант, който да ви осигури. Обичате да рискувате, но после съжалявате, защото чакайки за резултата ви е трудно да издържате на напрежението.

Умеете да увличате спонтанно хората след себе си не само, защото сте убедителни и създавате илюзията за сила, но и защото изпитвате определена необходимост от това да ви дадат помощта си в моменти на колебания и зацикляне. Затова и ролята на лидери не ви е по вкуса, защото не ви достига замах и сила. Независимо, че я имате, вие се обърквате в хода си напред по отношение на стратегията си и се забавяте от размишления по подробностите, които често се оказват ненужни.

Любов: Хлътвате неочаквано и дълбоко и това ви носи страхове, опасения и съмнения. Психиката ви поддава пред неочакваността и силата на вашите чувства и вие търсите помощ и опора, като се чудите накъде да поемете и какво да направите. Изпитвате впоследствие привързаност и несигурност. Въпреки това атакувате обекта на чувствата си с плам и страст, защото не виждате друг шанс да продължите играта.

Препоръчително поведение: Не се разколебавайте накрая на приключението, което сте предприели.

Възможни събития в близко бъдеще: Нещо не ви достига да получите пълна увереност за сбъдване на най-големите ви желания. Сякаш изпитвате подозрения по отношение на собствената ви издръжливост.

Дълбок конфликт между различни групировки в общността, където участвате и вие.

Шансове в работата да изразите способността си да мислите. Ще бъдете забелязани и оценени.

Неочаквана любов и дълбока страст.

Ще ви се даде възможност, трибуна да се изразите пред хора.

Пари от контакти или съвместна работа.

Ревността е причина за огромен конфликт.

Много възможности за лесно забогатяване, възможно е и с не съвсем легални средства.

Дълбока привързаност и помощ от приятели.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Предразположеност: Вашата отвореност към света и хората в него е подкрепена винаги от някаква хуманна идея. Хуманизмът е спойващата брънка между вас и хората. Вие имате много широк кръг от познати и общото е идеята, на която служите. Можете леко и ненатрапчиво да им внушите тази идея, да ги обедините около нея. Така или иначе всичко се върти около нея, а не около вас самите като личности. А кой сте вие и познавате ли се изобщо? Може ли вашата личност да бъде заменена от идеята, която представлявате, колкото и човешка да е тя.

Така че вие сте човекът за голяма група от хора, който трябва да се нагърби с отговорността да зададете насоката и определи целта. Желанието ви да живеете безгрижно и необезпокоявани от каквито и да е било отговорности влиза в противоречие с вродения ви идеализъм. От вас просто се изисква да придадете форма и посока на идеите, за да помогнете не само на себе си, но и на други ваши познати и приятели. И макар и щастливо, живеенето ви би могло да се нарече неорганизирана безпътица, ако не поставяхте себе си в служба. А вие не сте от хората, които биха допуснали подобна липса на отправна точка и конкретна отговорност не толкова за себе си, а за живота изобщо. Не допускате безцелно съществуване, защото сте наясно какви възможности имате, както и че сте родени да бъдете водачи и обединители. Затова успявате да мобилизирате огромната си съзидателна енергия и да извършите големия и важен скок отвъд времето и пространството.

Ключова дума: Сплотяване – създаване на усещане за общност и чувството за взаимопомощ.

Образ: Митинг, на който вие успявате да спечелите сърцата на всички.

Работа: В работата сте лидерът, който мотивира хората да работят с радост. Вие сте дружелюбни и либерални в отношенията си. Наистина вярвате на каузата, която ви прави едно с работата ви и ѝ служите вярно. Но ако се окаже, че сте грешили, всичко ще се срути с гръм и трясък и къде ще сте тогава, самите вие не знаете. За целта трябва да определите точното си място и да не смятате за дребнаво да покажете личния си принос.

Любов: Вие сте пламенна натура, но обичате любовта да протича динамично, някак сред многобройните ви контакти, без да се нарушава тяхната цялост, както и задъхания ритъм на живота ви. И тъй като така е трудно да се поддържа интимността, за вас остава обикновено илюзията за нея. Оказва се, че вие самите се боите да се задълбочите истински и тази симбиоза между приятелство и любов ви е достатъчно.

Препоръчително поведение: Осъзнайте кои сте вие и не смятайте за дребнаво да изтъкнете личния си принос, защото неговото съдържание ще ви ориентира къде да се намерите.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие обединявате около себе си значителна група от хора, които очакват от вас идеи и насока.

Предстои ви важно далечно пътуване с екип или група. Шеметно представяне.

Много срещи и контакти далеч от вашата страна.

Някаква идея обединява неформален кръг от хора.

С убедителните си думи печелите доверие.

Пътувания надалеч в името на някаква важна цел.

Очаква ви раздяла с приятели, може поради емиграция.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Много приказки а нищо конкретно. Писал ги е някой, който се е чудил как да ги изсмуче от пръстите си.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...