PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2015

ИНДИВИДУАЛНА НУМЕРОЛОГО-ПСИХОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ

Личното число за 2015 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 8 (2+0+1+5=8).

Например числото за 2015г. на човек, роден на 19 януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 8 (2015 2+1+5=8). Следователно личното число за 2015 година на този човек е 1 (2+8=10; 1+0=1).

Числото за месец април, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 1, прибавим числото на месец април – 4; 1+4=5 Следователно за човек, роден на 19 януари, 2015 година е под влияние на числото 1, а месец април се намира под влияние на числото 5 и трябва да чете за лична година 1, месец април. 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Задълбоченият ви подход е посветен на мисълта да откриете своето уникално място във Вселената. Не се предоверявате на нищо и на никой преди да поемете риска. Знаете поговорката: “Три пъти мери, един път режи!” За вас рискът си заслужава, ако сте взели всички мерки, за да се обезпечите максимално. Когато сте напълно сигурни, че каквото е зависило от вас, сте го предвидили и направили, показвате другата си страна, която до момента сте потискали, а именно, непокорната, любопитната за живота и изненадващата личност. Но като цяло вие сте спокойни в  действията си, защото планът е в главата ви и имате чувство за сигурност,  посока, както и строго зададена цел.

Все пак внимавайте да не разпилеете всичко постигнато до момента с лека ръка, поради факта, че сте непрекъснато недоволни от нещо и от някой, включително и от себе си. Това ви демотивира и загубвайки интерес, вие се отказвате от своя труд и посвещение, което ви кара да се чувствате, че сте безцелни и объркани. Загубвайки притегателния за личността ви център сякаш живото ви въображение, което толкова ви е радвало до момента, се разпилява и вие оставате като сетни просяци, които молят за къшей хляб, останали без нищо и никой.

Радостното в случая е, че винаги имате, макар и малко на брой, но верни приятели, на които държите и се доверявате безрезервно, както и идея как да продължите занапред. Никога не оставате без цел и тя обикновено е оригинална. А останалите до вас, които не са ви приятели, са случайно или не, странници, пресекли пътя ви.

Ключова дума: Преобразуване– нещо ще се промени изцяло благодарение на вашите конкретни усилия в определена посока.

Образ: Става реорганизация в работата ви. Всичко сякаш променя местата си. Вашата роля е ключова, тъй като именно този момент на промяна е много подходящ да сформирате за себе си най-добрите условия, за да блеснете със заложби, които до момента са стояли скрити и незабелязани..

Работа: Трудно е да се намери подходящата за вас работа. Може дори и когато тя е прекрасна, вие да намирате вечно някакви несъвършенства и да препускате от работа на работа. Това, разбира се, има и своите добри страни, защото усвоявате много познания и умения, които ви ползват. Предприемчивостта ви е закономерна, ако, разбира се, успеете да докажете качествата си. Но ако това не се случи, тогава поредицата от напускания се превръщат в безсмислен ваш каприз, докато не се озовете там, където ще осъзнаете нелепостта на постъпките си.

В работата освен акуратни, вие сте начетени и предприемчиви. Обичате свободната инициатива, но, разбира се, подплатена със знания и конкретни, смислени и актуални предложения. Позволявате си рискове, но само онези, за които сте убедени, че са печеливши. Искате да се чувствате неограничавани, макар и да спазвате законите на институцията и йерархията, но в някаква допустима степен.

Любов: По принцип вие показвате привързаност към любимите хора, считайки това за напълно достатъчно. Оттам нататък не се чувствате задължени да живеете впримчени и да бъдете ограничавани. За вас любовта освен сигурност е и приятно изживяване, като всичко трябва да бъде в нормалните граници. Страстта ви е чужда и я смятате за излишна, за заробване на личността и опасно заиграване  с достойнството на човека.

Препоръчително поведение: Вие сте интелигентни и знаете какво ви е нужно в момента, както и начина, по който да го постигнете. За вас целта е всичко и тя оправдава средствата. Винаги ще намерите начина и ще успеете, стига да не се отпуснете накрая и да не започнете нещо различно.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате, че някаква примка, която не само ви е ограничавала, но и задушавала се е развързала и вие не можете да се нарадвате на усещането за свобода.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

Лъжи и клюки в дома или работата. Възможна е и кражба.

Бързо и неочаквано разрешаване на трудна ситуация.

Възможни са благоприятни за вас служебни командировки или контакти с чужденци.

Неочаквани пари в работата или в дома ви.

Ще намерите много подходяща за вас работа.

Промяна на работата ви.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие имате нежна и любеща душа, но се притеснявате от този факт. Притесненията ви са по две причини: от една страна се страхувате, да не бъдете уязвени и манипулирани по някакъв начин, доверявайки емоциите си и правейки ги достояние на света; от друга, вие не умеете да показвате чувствата си, изпитвате неудобство да ги афиширате, не знаете какво да направите с тях и как да ги изразявате. Те ви карат да се усещате глупаво, поради което хората често ви смятат за недодялани и неумели в обноските си. Това е твърде несправедлива оценка и вие го осъзнавате ясно. Нежното ви сърце умее да регистрира и отразява всеки факт, всяко събитие, защото вие, подобно на антена, долавяте и най-слабата нотка на емоция и вълнение. Онова, което остава незабелязано за мнозина, за вас е очевиден факт. Поради специфичността на вашата чувствителност, на която ѝ липсва каквото и да е осъзнатост, вие сте предпазвани от възгордяване. Тя остава чиста и напълно достоверна, що се касае до доловените вибрации и факти. Лошото в случая обаче е фактът, че вие не изпитвате задоволство и удовлетворение от това, че реагирате на случващото се покрай вас, а сте обхванати от дълбока тревога и желание да закриете лицето си. Това, което искате от себе си, е да премахнете тази най-тънка струна на душата, която обърква плановете ви за един спокоен и равен живот, който се оказва невъзможен за вас. Затова трябва да се научите да приемате нещата такива, каквито са, независимо от болката, която ви носят понякога отделните факти в него.

Колкото до вашите приятели, те са неизменният кръг, който ви кара да се почувствате сигурни и закриляни. С тях за вас всичко е ясно и просто. И ако загубите някой по пътя си, изпадате в истинска душевна криза и отчаяние.

Ключова дума: Ограждане – нещо трябва да бъде предпазено или скрито от чужди погледи, трябва да се съхрани и затова то се огражда и спасява по този начин.

Образ: Вие сте прочути дегустатори на вино, защото имате онова тънко усещане за вкуса му, което отличава едно вино от друго. Вашите експертизи са абсолютно точни, неоспорими и категорични. Това се дължи и на факта, че по принцип сте въздържатели.

Работа: Вие сте изключително стриктни и навсякъде около вас цари ред и дисциплина. Смятате, че дисциплината трябва да възпита и творческата нагласа, и въображението. За да не тръгнат те в неправилна посока, трябва да бъдат обуздавани от време на време. Затова и винаги правите предварително план на действие, към който се придържате стриктно, тъй като не обичате да бъдете изненадвани или заварвани неподготвени. Работите с умерено темпо и се стремите към умерени и удовлетворителни за всички резултати, без да предизвикват те спорове, а още по-малко агресия и междуособици.

Не давате воля на своето въображение и артистична нагласа. Гледате да ги вкарате в руслото на видимата реалност и да ги скрепите с очевидното и вече изпробваното. Експериментите и новостите ви плашат и не смеете да отпуснете душата си. Това е основната причина да се придържате към реда и традицията.

Любов: Със строгото си излъчване вие прикривате романтичните си пориви и своята уязвимост, както и копнежа си да обичате и да бъдете обичани. Искате да намерите за себе си здрава опора и се борите срещу това чувства, от което се страхувате, защото усещате, че ако се отпуснете, няма да можете да го контролирате. Самата идея за липсата на контрол от ваша страна е ужасяваща и ви спира да изживеете прекрасната емоция, която ви е връхлетяла.

Препоръчително поведение: Предпазвате се от своята уязвимост, но по този начин не допускате да ви докоснат чувства, от които толкова силно се нуждаете. Сигурността не е всичко на този свят.

Възможни събития в близко бъдеще: Страхувате се от прииждащите у вас чувства и гледате да ги заглушите и игнорирате от живота си.

Конфликти в дома или с любимия ви човек от липса на умение да се поставите на негово място и да осъзнаете чувствата му.

Уравновесяване на положението в работата ви. Преодоляване на някакъв конфликт.

Приключване с материалната нестабилност в семейството ви. Очаква ви сигурност и материална обезпеченост.

Липса на инициатива в дома ви води до парични проблеми.

Интересна ваша идея или предложение в работата ви ще с отрази добре и ще ви донесе допълнителни доходи.

Стабилна връзка.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Притежавате отмереност и точност на действията си. Успявате всичко да изчислите и насочите, като въпреки възможностите, които имате, никога няма преразход на енергия и материали. Винаги измервате точно възможностите си и избягвате опасностите, които смятате за излишни.

Вие имате качества на мислители, широта и полет на идеите си, но внимавате, за да не стигнете прекалено далеч. Първоначално предпочитате да изпитате себе си, поставяйки под дълбоко съмнение всяко собствено решение. Изглеждате така, сякаш участвате в напрегнат диалог с двама души, които представят двете противоположни страни на битието. Когато обаче вземете окончателно решение за действие, вие сякаш се отпушвате, отпускате и ставате съвсем различни хора. Въпреки това внимавате, защото смятате, че талантът е нищо, ако не се свърши конкретна работа по неговото реализиране. Затова запретвате ръкави и преди всичко решавате какво точно искате да получите. Когато този основен въпрос е изяснен, нещата си идват на мястото и тогава давате воля и изява на вашата артистичност. Възможно е понякога да запушвате гласа си съвсем съзнателно и той излиза приглушен, но вие сте първо предпазливи и след това активни. Стигате до подобна лична застраховка, защото познавате мащаба на активността си и се страхувате от своята самонадеяност. И въпреки, че дълбоко в себе си осъзнавате точно и отчетливо всяко действие и събитие, внимавате да не разрушите безотговорно постигнатото и онова, което предстои да постигнете.

Когато се отворите за света, това се усеща на всички нива, особено на ниво приятелства, като давате воля на потисканото желание да се срещате с много хора. Но колкото до създаване на истински приятелства, те трябва да отговарят на вашите душевни стандарти за привързаност и вярност, за постигането на които сте малко недоверчиви.

Ключова дума: Напипване, улучване, уцелване – умението да се мери търпеливо, внимателно и точно, за да улучите най-високата ви цел.

Образ: Вие сте майстор, производител на музикални инструменти и успявате да извадите най-доброто от инструмента благодарение на упоритата си работа, наблюдения и опита си. Никога не се самозабравяте от успехите си и търсите все по-добър глас на вашите инструменти.

Работа: Преди всичко набелязвате целта и си набирате екип от сътрудници. Правите го внимателно, като спестявате емоциите и симпатиите си. Убедителни сте и изисквате от себе си и другите енергична работа, сътрудничество и осъвременяване на познанията. Вие сте много прогресивни в разбиранията си, но за вас прогрес означава и постигане на реални резултати, като винаги изисквате и материална полза и облаги. Това ограничава и елиминира част от оригиналните идеи, които трябва да бъдат разработени, но поради липсата на конкретна перспектива за тях вие ги отхвърляте като неблагонадеждни.

Любов: Недоверчиви сте и не показвате чувствата си, ако такива съществуват. Съхранявате ги в себе си, страхувайки се да не бъдете здраво обвързани. Търсите приятелството в любовта, като избягвате динамиката на чувствата, която ви плаши. За вас любовта трябва да ви разтоварва и зарежда с радост и желание за работа.

Препоръчително поведение: Опитвайте се да вложите необходимите усилия за постигане на истински важните за вас желания. Иначе те ще си останат едни мечти.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от потенциала, който усещате в себе си, вие спазвате желязна дисциплина, за да извадите най-доброто от себе си.

Шанс за работа, която не само, че се доближава много близо до същността ви, но ви дава възможност за усъвършенстване.

Конфликти с приятели ще ви накарат да се затворите в себе си.

Неочаквани и оригинални идеи по отношение на работата ви. Ще спечелите популярност.

Вашата начетеност ви осигурява много хармонична и подходяща реализация.

Умело ще прокарате идеите си.

Вашето развитие като интелект ще ви предостави възможности и стабилитет.

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Упоритостта, както и търпението ви е безспорно. Вие живеете ежедневно с мисълта за неотложните неща, които за други изглеждат твърде обикновени, но успявате да вземете от тях най-доброто и печелившото. Чувствате себе си като вклинени в нещата, които желаете да постигнете, защото чувството ви за дълг е болезнено.

Настойчивостта, с която преследвате целите си е забележителна, като запазвате вътрешно мълчание, непроницаемост и непроникновеност. Затворени в себе си, вие настръхвате при всеки опит да се навлезе в територията ви и да се разчетат намеренията. Отблъсквате със сила всеки такъв опит и оставате недосегаеми. Аскетичната ви осанка и възпитание, наред със силата на характера ви дават възможността да центрирате своите действия и да игнорирате и изключите всичко останало. Вие сте издръжливи и не само, че оцелявате в този неприветлив и понякога враждебен свят, но успявате да постигнете своето с неочаквана от вас дълбочина и осмисляне на процеса. Вашата търпеливост израства значително в качествен смисъл, като механичното извършване на определени и предварително запланувани от вас действия се трансформира в осъзнаване и съживяване на света. Приемането на допълнителни елементи не само, че не ви стресира, но ви очовечава и превръща в активна и променяща се личност с решимост и собствено мнение. Преодолели емоциите, вие можете да съзрете мотивите за поведението на другите и имате особена чувствителност към всеки фалш и лъжа, така че е много трудно да бъдете заблудени.

Макар и да допускате трудно до себе си, ако някой все пак достигне вашето сърце и се нарече ваш приятел, това е за цял живот. Дълбочината и верността ви нямат подобни.

Ключова дума: Настойчивост – постоянството в усилията и упоритостта създават усещане за динамика и интензивност.

Образ: Разказите на А. Азимов – в един момент на развитие на роботите добиват правото да действат като хора. От машини се превръщат в почти хора.

Работа: За вас нещата имат определена стойност, когато притежават възможно най-конкретната реализация. Всичко, което е отвлечено, всяка абстракция и неприложима за момента идея за вас е не само лишена от смисъл, но и доста опасна.

Вие се явявате идеалният изпълнител – точен, акуратен, съвестен, изпълнителен и работещ със страст и жар. Но ако усетите някаква несправедливост и разминаване с вашите очаквания, вие притежавате голяма вътрешна сила и можете да преобърнете неочаквано за всички намеренията и посоката си и да извършите трансформация или преврат. И колкото и да изглеждате безобидни, вие сте опасни именно с тази непридвидимост на реакциите си, сила и издръжливост, както и способността да осъзнавате нещата в дълбочина, да съзирате корените и намеренията на хората. Можете да работите неуморно, но само при условие, че очаквате конкретни резултати и добро заплащане. За вас доброто заплащане е естествената реализация и възнаграждение на всеки труд. В противен случай той не би имал смисъл.

Любов: Изпитвате нужда от дълбока и силна страст, но ви е трудно да я осмислите, признаете и изразите. Ставате заядливи, затворени и своенравни, защото ви изгаря силен вътрешен огън, за който не говорите. Когато обаче напрежението избие и нещата си дойдат на мястото, вие сте солидни, търпеливи и активни любовници, изпълнени с желание

Препоръчително поведение: Тази мрачна и потискаща атмосфера плаши и отблъсква. Научете се да издържате на светлината и сложете повече колорит и ярки цветове в него.

Възможни събития в близко бъдеще: Опитвате се да изградите солидна и издръжлива основа за себе си, за да се включите в сложни и дори опасни дела и да се чувствате подсигурени.

Прилежната ви работа закономерно ви носи големи доходи и печалби.

Твърдо сте решени и ще доведете трудна задача докрай.

Ще получите голяма доза енергия, за да издържите докрай някаква изпитание в работа.

Някакво напрежение в дома или работата поради неизяснени обстоятелства.

Някаква тайна тегне и пречи за отвързването на възел.

Лидерската позиция, която получавате е с цената на много търпение, усилия и работа.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Макар и да имате в себе си всичко онова, което може да се нарече умение за изява на свободна воля, вие го държите в железен ред и дисциплина. Смятате, че ако тези тенденции не се наложат първоначално като основен акорд, настройка на тялото и духа, подобна нагласа може да бъде вредна в по-голяма степен, отколкото полезна. Възможността да виждате света през призмата на вътрешна освободеност не е ограничавана в никакъв случай, а дисциплинирана, за да се знае, че всяко нещо, дори и самата свобода, има граници на полезно действие, а след него идва вредата от липсата на ред и посока. Познавайки желязната дисциплина, вие култивирате в себе си умението да бъдете непосредствени свидетели на всичко, което е ново и прогресивно и да сте адекватни, без да изгубите ума си и да правите хаотични движения на всички посоки. По този начин, макар и да потискате предоставената ви щедро възможност да виждате и действате на воля, без ограничения, вие не изпадате под пагубното въздействие на необузданите импулси, каквото може да има само човек, който не познава спазването на определени граници.

Това се отнася в пълна сила и за вашите приятелства. Макар и да чувствате потребност от такива, които да ви дадат широта на възгледи, познания и перспективи, първоначално вие изучавате подробно всяка възможност и ѝ давате само такава насока, която да я отведе на най-благоприятното за постигане на нещо значимо и оригинално място. Приятелствата за вас сами по себе си не означават нищо. Те са свързани с реализацията на едно екипно мислене, където всеки е на своето място.

Понякога може да бъдете и консервативни. Интересувате се само от онова, което според вашето виждане има шанс да даде конкретни плодове и без да мислите отхвърляте с решителен жест будещото съмнение действие, но после то може да пусне корени без ваше участие. Затова и често пропускате големия си шанс, поради липсата на умение да рискувате всичко. Въздържате се и макар и да рискувате, поставяте и риска в предварително зададените ви граници.

Ключова дума: Разкрепостяване, отпушване – намиране на сили и достатъчно силна мотивация да се излезе от ограниченията и да се погледне света в различна от досегашната перспектива.

Отхвърляне – отхвърляне на усещането за тежест и обремененоост и освобождаване на приглушените пориви за по-добър живот.

Образ: Вие сте прочут писател в родната страна, изминал дълъг и сложен път, помъдрял и достигнал свобода и световна слава.

Каране на колело, почти сте се научили, но ви е страх да махнете помощните гуми, много мислите и имате чувството, че ще паднете и не смеете да се отпуснете. Това е последния страх, който трябва да преодолеете.

Работа: В работата макар и съвестни, вие имате динамиката и потребността да налагате стабилната основа на всичко ново, да поемете в свои ръце кормилото на промяната, като държите здраво и не го пускате при никакви обстоятелства. Вие сте солидни за такива процеси, когато се правят кардинални промени, а когато нещата са спрели или са в застой, вие или ги предизвиквате с революционните си и аргументирани доводи, или си търсите ново място. Не се страхувате от промяна на работата, защото за вас движението е всичко, а застоят е бавна смърт, а във вас има твърде много живот и динамика.

Любов: Изпитвате недоверие и се чувствате не на място от това тежко и сякаш полепнало по вас като лепило чувство. Усещате ръцете си вързани, а себе си ограничени. Смятате, че в този си вид това чувство е изживяло времето и ако човекът не ви е партньор преди всичко, не ви разбира и подкрепя в дейността ви по принцип, то е напълно излишно да се изживява с поробващата и ограничителната страст. Изглежда ви немислимо човек да се посвети само и единствено на една емоция, която да се изживява сама по себе си. Любовта ви привлича със сигурността и основата, която ви дава да се завръщате на едно сигурно място и да си отпочивате.

Препоръчително поведение: Опитайте се да разберете кое ви е най-необходимото за момента, независимо от силата на порива ви за свобода и нестандартна реализация. Бъдете необикновени в обикновеното и обикновени в разтърсващите моменти.

Възможни събития в близко бъдеще: След като смятате, че сте предвидили и планирани всичко, смятате, че може да се отпуснете и да действате на воля.

Драматични скандали заради лъжа.

Далечни и близки пътувания и много конкретни резултати.

Точното ви око и хапливият ви език ви създават врагове.

Реализация на ваши проекти, които са били трудни за изпълнение, защото досега не са прокопани пътеките за тях.

Динамични и светкавични промени. Отпушване.

Неумението да се изясните след някакво недоразумение или лъжа води до край на близки отношения.

Сериозни и изненадващи предложения за пътуване далеч .

Важна промяна събира голям екип в едно.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие обичате за себе си установените неща. Те ви носят не само сигурност и спокойствие, но и увереността, че сте значителни и важни. Чувството за собствено достойнство е така необходимо за вас, че ви е трудно да излезете от рутината, за да не развалите усещането си за своята висока стойност. Не обичате риска в нови начинания, където жертвате себе си да се видите в светлина, която ще отнеме част от създадения до момента ореол. Затова пък във всичко познато и предвидимо влагате много любов и постоянство, така че резултатите са с безспорни достойнства.

Колкото до света на вашите приятелства и той е също така познат и прозрачен. Там вие сте важна, ключова фигура и винаги сте готови да дадете това, което се очаква от вас. Само че при едно условие, а то е да можете да произнасяте последната и решаваща дума, като финален акорд. Иначе всяко отдаване се обезсмисля, защото трябва да сте забелязани с жестовете си и със силата на приятелското си чувство.

Ключова дума: Осигуреност - непробиваемата ви защита се дължи на осигуряването на безупречна охрана.

Образ: Вие пътувате с влак по добре познат маршрут. Чувствате се удобно и комфортно, защото познавате всеки детайл на пътя, кондуктори, персонал. Предложенията да ползвате друг транспорт, особено самолет, не ви интересуват, защото промяната и неизвестността ви коства много. Дори бързината на полета не може да ви съблазни, да ви изкуши да рискувате.

Работа: В работата си сте изключително добросъвестни и енергични. Макар и да не търсите различните решения, искате да бъдете забелязани и то с високото качество на труда си, което е безспорно. Вие сте синоним на безпогрешността, като показвате надеждността на изпитания и усъвършенствания в практиката подход. За съжаление обаче ви липсват крила да прелетите отвъд тази сигурност и да я заложите на карта.

Любов: В любовта сте човекът, който приземява връзката, прави я сигурна и удобна. Макар и по незабележим начин, но поставяте своята цена за осигуряването на подобна безметежност и тя е да бъдат във ваши ръце конците, каито дърпате и да насочвате връзката в една или друга посока.

Препоръчително поведение: Не бъдете ненужни консервативни в подхода си и желанието да се наложите, защото така ще отблъснете хората от себе си.

Възможни събития в близко бъдеще: Държите да наложите себе си по някакъв начин, който със своята стандартност не ви дава много шанс да изпъкнете.

Предстои ви силна и стабилна връзка.

Липсата на отстъпчивост довежда до охлаждане на отношенията в любовта или в семейството.

Силни дни на материална независимост в дома ви.

Предстои ви смяна на жилището и влизане в ново жилище.

Вие сте излишно своенравни и неотстъпчиви и губите така естествените си съюзници.

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Обичате да изграждате вашия свят със солиден материал и аргументи. Това действа като защитна стена срещу нахлуващите непрекъснато съмнения и колебания, които го рушат бавно, но с едно упорито постоянство. Разяждането отвътре създава необходимостта да цените най-вече сигурността в света, като не сте от хората, които биха я рискували заради мъгляви и несигурни според вас перспективи. За вас прогресът е доста спорно предприятие и вие отбягвате да се ангажирате с дейности в негово име. По-скоро търсите онези опорни точки, които да ви подсигурят максимално срещу собствените ви слабости. В това число влизат тесен кръг от добре проверени и изпитани приятели, на които смятате, че можете напълно да разчитате.

Ключова дума: Предпазване – непрекъснатото усещане, че някой иска да напакости създава и постоянен рефлекс на защита.

Образ: Строене на път през мочурлива местност.

Завивате непрекъснато детето си, защото се страхувате да не се разболее.

Работа: Вашето трудолюбие, сериозното ви отношение и начетеността ви са основните фундаменти, върху които изграждате собствената си позиция и авторитет. Идеите идват едва след това и то плахо, защото изпитвате подозрение към всичко ново, което не е преминало изпитанието на времето, Вашите познания са конкретни, пряко свързани с основната ви дейност. Вие избягвате разточителната и ненужна информация, която може да ви отклони от набелязания път и подведе. Само в такава строга дисциплина и контрол смятате, че може да сте полезни на себе си и на другите, като обаче съзнателно ограничавате и отклонявате голяма част от интересни идеи.

Любов: Вашата недоверчивост и копнеж към усамотението ви прави трудни партньори. Наистина се изисква много любов и търпение, за да се спечели доверието ви. Това винаги е временна победа, защото периодично намирате за какво да се съмнявате.

Препоръчително поведение: Вашата сигурност, която изграждате е периодично разколебавана. Приемете това като знак за промяна на курса и се успокойте, че нищо лошо не ви предстои.

Възможни събития в близко бъдеще: Преодолявате собствената си несигурност с желязна дисциплина и пълен контрол на изникващите импулси, което може да се окаже опасно.

Неочакван шанс за работа и развитие в нея. Трудно ще вземете решение и ще се решите на промяната.

Вашата мълчаливост и липсата на доверие ще ви създадат конфликти в работата ви.

Служебна командировка зад граница ще е повода да срещнете половинката си.

Конфликти в личен план ще ви отдръпнат от партньора ви.

Нещо, което е свързано с вашето самоусъвършенстване и е било забавено и срещало спънки ще се разреши неочаквано бърза.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие сте много организирани, но желанието ви да въведете ред навсякъде около себе е свързано с вътрешната строгост и стремеж към успех. Опитвате се преди всичко да планирате и да предвидите възможното развитие на събитията, преди да се включите в голямата игра. Защото за вас редът сам по себе си не представлява нищо, ако не бъде използван за цели, които са значими и ще ви дадат шанса да блеснете сред много хора и да се издигнете, след като бъдете приет с оглушителни овации. Вие искате да се наложите, но по такъв неусетен начин, че накрая да излезе така, сякаш това решение е дошло извън вас. За целта не си позволявате да издадете плановете си, а използвате умението да се снишавате първоначално до ниво на незабележимост, за да не събудите конкуренцията предварително, за да приспите “врага”. И след това атакувате неочаквано, съхранили силата и енергията си.

За щастие за вас това е игра, която е част от живота. И тъй като е игра, вие не си позволявате да бъдете крайно жестоки в преследване на целите си. Още повече, че вашата цел е да спечелите съюзници на базата на общите интереси, което не означава приятели. Защото според вас всичко в този живот е интерес, но пък и разтоварване след тежките отговорности. Когато видите, че победата ви принадлежи, вие се отпускате и показвате светлата страна от себе си, като демонстрирате широта и великодушие.

Ключова дума: Съзидателност – умението да се създават блага от всичко, да се съживяват и окуражават творческите сили, като се подбуждат за живот и обновление.

Образ: Вие ръководите голямо и опасно сражение. Предварително проучвате всичко за конкурентната фирма и след това атакувате смело. Въпреки това не сте жестоки и неотстъпчиви докрай и печелите схватката, като печелите и много съюзници и голямо обединение, което оглавявате напълно заслужено.

Работа: Умеете  да впрегнете най-печелившото и съзидателното, за да постигнете успехи. Вашата организираност е пословична. В крайна сметка рогът на изобилието се излизва върху вас, но знаете прекрасно, че всичко сте постигнали с много труд, самоотверженост и желязна дисциплина, участвайки в тежки и яростни битки за печелене на позиции и облаги.

Лидерската позиция ви подхожда, защото умеете да бъдете заразителният пример за истинска трудоспособност, търпеливост и замах. Умеете да се включвате и да показвате на практика каква отдаденост и самоотверженост са необходими, за да се достигне до значимия успех. Започвате внимателно, обмисляйки и преценявайки наличното преди да се решите да атакувате. Но вземете ли решение, вие нямате равни и човек трудно може да ви удържи.

Любов: Трудно ви е да се отпуснете. Изпитвате недоверие и не се поддавате на тая страст незабавно. Когато обаче се отпуснете показвате пламенната си същност и огнена природа и не се скъпите да дадете всичко от себе си без ограничения.

Но дори и в най-сериозна връзка не сте твърде сериозни, макар и да давате вид на такива.

Препоръчително поведение: Внимавайте и действайте в границите на предварително начертания план и не рискувайте всичко, когато става въпрос за промяна.

Възможни събития в близко бъдеще: Тежък период приключва и дважди ще бъдете възнаградени за ограниченията и неизвестността, на която сте били подложени.

Неочакван шанс за лидерска позиция в добре платена работа.

Край на стагнацията. Някаква тайна ще се разбере и ще се отвори късмета ви.

Вие сте гневни и притеснени от изневяра.

Много добър шанс за намиране на високоплатена работа.

Много полза за вас от неформална група хора.

Добре платена работа далече зад граница.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие подчинявате всичко в живота си на идеален ред, дисциплина и точност. Не можете и не отстъпвате от позицията си и запазвате чувството си за справедливост непокътнато. Именно вярата, че служите на истината ви държи цели в трудните моменти, в които попадате. Но вие сте корави и издръжливи, а наличието на идеал, на който сте се посветили и служите, ви зарежда непрекъснато с нова порция сила и енергия. Понякога този ваш идеализъм може да стане ненужно краен, а вие да загубите всякакви човешки чувства и милост. Не забравяйте обаче, че не сте машини, а хора и на никаква цена не бива да губите човешкия си облик, колкото и твърдо да вярвате в онова, към което сте се устремили.

Вие сте от хората, които споделят мнението на Платон, че поетите трябва да бъдат изгонени от Държавата. И все пак във всяко творчество има доза илюзия, но тя е красива и необходима.

Очевидно е, че справедливостта и истината във всичките им форми ви привличат неудържимо. За вас това е кауза, на която си заслужава да посветиш целия си живот. Сами за себе си вие имате вътрешна сила, както и липса на суета. По природа сте смели и умеете  погледнете истината в очите, без да бъдете изпепелени, защото сте подтиснали максимално собствената личност. Ролята на голямата саможертва ви привлича, както и образа на героя, но не е ли и това, макар и прикрита, форма на суета.

Ключова дума: Законност - важното е животът да се подчини на закони и идеален ред, което подпомага неговото безпроблемно протичане.

Образ: Бомба, която разрушава и срива из основи стара сграда, за да се издигне нова на нейно място.

Работа: Вие сте изключително отговорни. С енергичност и чувство на дълг гоните задачите си, като извършеното от вас се отличава с най-високо качество.

Трудно ви е с такива високи изисквания да се сработвате, защото не умеете да се примирявате и прощавате хорските слабости.

Любов: Според вас влюбеният не вижда истински живота. За вас няма любов, а взаимопомощ, а любовта не само, че не е съзидателна, но и разрушителна.

Препоръчително поведение: Нищо, дори и най-висшият идеал не заслужава да загубите своята човещина и доброта.

Възможни събития в близко бъдеще: Използвате цялата си психическа и физическа сила, за да подредите живота си и сложите нещата на мястото им.

Екип от съмишленици в работата ви.

Полагате огромни усилия за приключването на нещо значително.

Ще се приземите.

Трудности около приключването на проект.

Командировка надалеч.

Ще реализирате много сложна идея, макар и с големи перипетии.

Неочаквани, но заслужени пари в работата.

Имате да свършите много работа до финала.

Бурен скандал в работата ви. Може дори да я напуснете.

Много добър шанс за работа надалеч.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...