PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Април
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Април

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

Числото за месец април, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец април – 4. 9+4=13, 1+3=4. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец април се намира под влияние на числото 4 и трябва да чете за лична година 9, месец април.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие знаете какво искате. За съжаление това се оказва не така лесно за изпълнение, както изглежда. И макар и да умеете да отделяте важното от неважното и да оставяте за себе си само онова, което наистина ще ви е необходимо, вие искате то да е най-трудното за осъществяване, онова, което е на границата на възможното и невъзможното, онова, което е несигурно, че същества и че ще го бъде. Вие знаете как да подготвите всичко, за да се получи възможно най-удобната и подходяща атмосфера, набавяйки всичко необходимо за сбъдване на целта. Имате куража да жертвате всичко ценно до момента, за да направите трудната крачка и за да сте първи в поставяне на началото. Вие сте тези, които събарят всичко старо, именно с факта, че сте много добре запознати с неговите слабости и върху руините му построявате новата конструкция, като не само, че не се интересувате от чувствата на онези, които са против подобен риск, но и не изпитвате каквито и да е скрупули от етично и морално естество, както и вярност към поети в миналото ангажименти. 

Доказали сте, че сте личности и запретвате ръкави, за да покажете на какво сте способни и колко неповторими може да бъдете. Когато достигнете до момента, в който трябва да изразите своята уникалност, вие достигате от напълно стабилно състояние на духа до вътрешно напрежение и тревога. Тогава вие отпускате себе си, заличавайки всякакви ограничения, които са ви спирали до момента. Скъсвате с традицията, с останалия ви консерватизъм и загърбвате традицията. Това се случва едва когато сте построили една сигурна основа – била тя план на действие или материална обезпеченост. И тогава смело търсите новото решение.

Този процес е така насъщен, така изконен за вас, че вие забравяте за света, забравяте за всички и се сещате за тях едва когато ви е необходимо някакво допълнение по пътя към целта. Трудно се доверявате и на малкото останали до вас приятели, защото пестите време и енергия. Преустановявате връзката, когато започне да тегне на работата ви.

Понякога подобна стагнираност на ежедневието ви прави отегчени и губейки интерес, вие сте в състояние да изоставите всичко, постигнато с цената на такъв труд.

Така макар и да изглеждате консервативни, това е свързано със стремежа ви за реализация. Истината за вас е доста по-различна и така както вие си давате заслужена творческа свобода и почивка и не служите на каквито и да е догми, така и не поставяте ограничения пред другите. Вие не обичате ограниченията, а просто си вършите вашата работа с много голяма съсредоточеност, което обърква хората по отношение на вас. По принцип сте аскети, но у вас има много аристократизъм и достойнство, съдържащи се във факта, че никога не правите компромиси със собствените си разбирания.

Ключова дума: Неочакваност, ненадейност – винаги съществува възможността да се появи непредвидено обстоятелство, независимо от яснотата, която е властвала до момента.

Образ: Вие сте в пустинята и вървите с една камила. Много сте упорити и издръжливи в усилието си, но имате чувството, че вървите от цяла вечност. И тогава, когато съвсем сте загубили надежда, че ще се появи изход, виждате очаквания Оазис. Това вече е толкова неочаквано и затова още по-щастливо обстоятелство. Когато отивате там, виждате кладенец пълен с вода. Напивате се и се чувствате на Седмото небе. Решавате да построите там убежище за измъчени от жажда и от глад хора.

Работа: Привърженици сте на построяване на олекотени конструкции. Постигате максимални резултати с минимални средства и усилия. Знаете, че за да се достигне до такава печеливша формула, трябва да работите с пълна отдаденост и себезабрава.

Вие сте идеални за работата си, защото освен, че сте изрядни и надеждни, вие сте и много находчиви. Не сте просто изпълнители, макар и като такива да сте перфектни и много издръжливи. Вие притежавате стил и винаги проявявате умение да намерите уместен подход, за да бъде свършена работата по възможно най-добрия начин.

Създавайки впечатлението на човек, който изпълнява безропотно всичко, залъгвате началника си с истината за себе си. Не допускате да бъдете превърнати единствено в брънка от веригата – безлична и незабележима. И ако някой си позволи да ви третира като такива и да не си направи труда да прозре дълбоката ви същност, просто ви вижда гърба. Вие се оттегляте, напускате и никога вече няма да се върнете.

Любов: Държите на близките си хора, като ги дарявате със свобода и доверие. Макар и да сте мълчаливи и да не умеете да изразявате своите чувства, вие изпитвате дълбока страст и привързаност. Не обичате да бъдете пределно ограничавани. Ако нещата станат твърде сериозни, може да се отегчите и да се оттеглите.

Препоръчително поведение: Вие сте упорити, издръжливи и конкретни в усилията си, като правите най-необходимото. Резултатите са винаги на лице, ако не се отегчите от уморителната и продължителна работа и не я изоставите в последния момент.

Възможни събития в близко бъдеще: Смятате, че сте достигнали до ръба на някакво посвещаване, на саможертва и вече цялата работа ви отегчава. Отхвърляте я като бреме и се приготвяте за живот.

Разрешаване изненадващо бързо на заплетена от дълъг период ситуация.

Лъжа в семейството ви, която ще разруши сигурността, както и рутината, властвала в продължение на години.

Предстои ви служебно пътуване или среща с чужденци в работата.

Ще защитите някакво свое мнение.

Ще получите пари за труда си.

Неочаквана смяна на работа, може да заемете лидерска позиция.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

Неочаквани пари в работата или в дома ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие сте наясно по отношение на своя живот, както и желаните и нежеланите събития в него. Въпреки че винаги, когато сте поставени пред нова ситуация с неизвестен край, изпитвате известни колебания кой път да поемете, вие получавате за себе си просветление в момента, в който добиете яснота по отношение на традиционно използваните методи. За вас те са най-правилният път да бъдете отведени там, където искате, а именно на сигурно и спокойно място без изненади и сътресения.

Това е причината да търсите опора в живота си, като не обичате да променяте фигурите в него, онова, което е неизменно възприето. Преминаващите пред очите ви и повтарящи се картини не ви тревожат с липсата на тръпка и вълнуващи моменти, поради доброто познаване на събитията и реакциите на неизменните действащи лица. За вас всичко, което ви изкара от кожата и ви разчувства, крие в себе си потенциална опасност. Срещу тази своя чувственост и подвластност на емоциите се борите. Опитвате се да укротите надигащото се вълнение  у вас, защото се страхувате да не бъде разрушена изградената с толкова воля и усърдие сигурност. Но да се борите сами със себе си е не само ненужно, а и вредно. Да прикривате и приглушавате чувствата си и да се правите на спокойни, когато тези чувства напират с цялата си тревога, е опасно. Това е сигурен начин те да се обърнат срещу вас и с насъбраната енергия да ви разруша отвътре. Затова от време на време изпускайте насъбралата се у вас пара и неспокойствие.

Но като цяло вие сте уравновесени и създавате усещане за спокойствие. Затова и откривате красотата в симетричните и опростени форми, в топлите цветове, които не се набиват на очи, но привличат именно с мекото и ненатрапчиво излъчване.

Колкото до вашите приятели, вие държите на тях и те са неизбежна част от живота ви. Макар и да се сприятелявате трудно, вие имате близки хора на които да разчитате и които могат да се радват на вашата пълна и безкористна подкрепа.

Ключова дума: Предпазливост – навикът да се осигурявате във всякакви ситуации, за да бъдете винаги максимално предпазени и да се чувствате сигурни.

Образ: Вие знаете, че семейната ви къща е исторически паметник, съхранена от много години и красива именно с автентичността си и съхранената традиция на старите майстори. Но съществува една опасност - покрай нея протича река и когато завалят дъждовете, реката приижда и може да наводни къщата. Заедно със своето семейство построявате подпорни стени и диги, за да защитите уникалния си дом, на който толкова държите.

Работа: Обичате работата си и сте привързани към своите колеги, като не бихте ги сменили, ако това зависи от вас. Доброто познаване на естеството на работата и добиването на рутина ви създава усещане за сигурност, а оттам за пълноценно отдаване. Не искате толкова да бъдете повишавани и да растете в йерархията, а да бъдете необезпокоявани със стресови и ненужни нововъведения и реформи. Понякога в нежеланието си да се промените, вие сте доста ретроградни и неотстъпчиви, с което може да настроите против себе си инициативните и предприемчиви колеги.

Иначе в действията си влагате завидно усърдие и търпение да довършите работата, която сте започнали, без пропуски и грешки. Аналитични сте и никога не предприемате нещо, което смятате за несигурно и слабо познато. Славата ви на безупречни изпълнители ви осигурява сигурна позиция и благосклонността на вашето началство, което положение ви устройва прекрасно.

Любов: Макар и недоверчиви и подозрителни, вие допускате в крайна сметка онзи, който отговаря на вашите очаквания за вярност и проява на абсолютна честност. Търсите ясни отношения с прозрачни партньори, защото за вас любовта е простота и пълно улесняване на живота заедно с любимия човек. Изпитвате дълбоки чувства, които обаче съзнателно потискате, за да не се превърнете в играчка, проявявайки тази “слабост”, любовта. Тази тревога никога не отшумява и вие независимо от степента на близост, продължавате да предпазвате гърба си от евентуални изненади.

Препоръчително поведение: Ненужно предпазливи сте. Това не е необходимо, защото ви пречи да видите ясно радостта в живота си.

Възможни събития в близко бъдеще: Искате да сте спокойни и се страхувате да не ви се случи нещо, което не сте предвидили и не влиза в сметките ви.

Конфликти в дома или с любимия ви човек от липса на умение да се поставите на негово място и да осъзнаете чувствата му.

Уравновесяване на положението в работата ви. Преодоляване на някакъв конфликт.

Приключване с материалната нестабилност в семейството ви. Очаква ви сигурност и материална обезпеченост.

Интересна ваша идея или предложение в работата ви ще се отрази добре и ще ви донесе допълнителни доходи.

Стабилна връзка.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Желанието ви да сте сред хора или впечатлението за подобно желание е доста измамно. Вие издигате илюзията за такава необходимост като защитна стена, за да неутрализирате очакванията по отношение на вас. Извън това действате самостоятелно и дисциплинирано и не е лесно да се навлезе в този ваш, толкова различен свят. Неочаквано за всички в следващия момент се събирате и останали с наличното и най-необходимото, търсите себе си. Откривате се в щастието и топлината, която изпитвате сред най-близките си хора и любимата си работа. И това ви стига, а останалото е за пред останалия свят, за да предпазите непокътнат интимния си живот и онова, което истински обичате, за да имате възможност от време на време, макар и доста пестеливо, да му се наслаждавате и радвате. Вие сте скромни, макар и щедри към хората и ограничавате себе си в удоволствията. Взимате единствено онова, което ви е наистина необходимо, а останалото разпилявате, понякога дори и малко безотговорно.

Независимо от предаността, дълбоко в себе си вие притежавате онази неподвластност, която ви прави напълно свободни и необременени. Защото преценявате, че ще се чувствате тромави, ако гледате света през защитни очила и преодолявате светлината с помощта на личните си чувства и пристрастия. Вие искате да виждате нещата такива, каквито са те и затова се справяте, макар и доста трудно, със своите пристрастия, без обаче да наранявате никого. Тези мисли си остават дълбоко у вас, непознати за никой.

Не сте склонни да правите сделки по отношение на истината и съзнавате, че многоликостта на живота и умението да избирате, без да се втурвате на всички посоки са ви дар от Бога. Така вие възпитавате и се научавате със суров и непредубеден поглед да погледнете на света и на себе си и да осъзнаете болезнени истини, разбирайки, че в крайна сметка само самотата на сетивата може да осигури яснотата за душата.

Ключова дума: Многообразие, многоликост, пъстрота - многото страни, които се показват и създават приятно усещане за различни възможности.

Образ: Многоцветна дъга - помислете като я гледате за синхрона между различните тонове и най-вече полутоновете.

Работа: Имате лека ръка, не издавате умението си да издържате на голямо количество работа, притежавате търпение и устойчивост. Вашата приветливост не издава и желанието в крайна сметка да потънете в предмета на работата си. Притежавате умение да се съсредоточавате и сред много хора и тогава сякаш никой и нищо не е в състояние да ви извади от вглъбението ви. Обичате да действате по свои идеи и не позволявате вмешателство и налагане.

Любов: Макар и да изглеждате твърде контактни и неподвластни на това чувство вие сякаш така се прикривате и предпазвате от собствената неумелост да се изразявате, както и уязвимостта си. От друга страна дълбоката ви независимост и чувство за реализъм отблъсква и плаши. Трудно, даже почти невъзможно ви е да говорите за чувствата си, намирате го пошло, ненужно и манипулативно. И все пак понякога е необходимо да дадете знак за наличието на отношение, защото с поведението си е трудно това да бъде осъзнато от партньора ви.

Препоръчително поведение: Мобилизирайте всичко в себе с, за да постигнете големите си цели, които ще ви направят истински щастливи. Не бъдете излишно скромни.

Възможни събития в близко бъдеще: Оттегляне от шума на света в опита си да откриете най-същностното ви.

Шанс за работа, която не само, че се доближава много близо до същността ви, но ви дава възможност за усъвършенстване.

Конфликти с приятели ще ви накарат да се затворите в себе си.

Неочаквани и оригинални идеи по отношение на работата ви. Ще спечелите популярност.

Вашата начетеност ви осигурява много хармонична и подходяща реализация.

Скандали в дома водят до охладняване на отношенията и чувство за самота.

Умело ще прокарате идеите си.

Вашето развитие като интелект ще ви предостави възможности и стабилитет.

Опитайте се да говорите с партньора си за проблемите , които ви вълнуват, вместо да мълчите, иначе рискувате да живеете сред постоянни недоразумения.

Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...