Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Август
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Август

Лична година 7, 8, 9 месец Август

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вашата непроницаемост вдъхва някаква тревога и напрежение, но вие разсейвате подобни притеснения с лоялността си и със спокойното и уравновесено поведение. Не сте в състояние да дадете воля на силните изблици от емоции, чувства и пристрастия, защото сте се научили да се отнасяте недоверчиво към подобни изяви. Студенината, с която ги посрещате ги обезврежда, а за себе си запазвате главното – силата на първичните процеси, на зараждащите се в недрата явления. Тя ви дава ония огън и тласък, с който впоследствие да постигнете най-полезното и приятното. Защото каквото и да се случва в живота, където и да попаднете, вие се стремите да излезете не само невредими, но и облагодетелствани и облагородени. Поуките са дълбоки и правдиви.

Склонни сте да раздавате цялата се сила безмълвно и безкористно за ония, които истински обичате. Независимо, че изглеждате затворени, вие умеете да правите жестове на внимание, които внасят облекчение и уют в живота и неговите обикновени радости. И макар и понякога да изпитвате желанието да излезете отвъд ежедневието, вие устоявате и съхранявате здравия разум, който ви държи трезви и бдителни. Не че не надзъртате с по едно око на опасни места, но не се решавате да се потопите в тях. Дълбочината на вашите чувства е зашеметяваща, но още по-необикновена е силата, с която издържате под техния напор и запазвате трезвостта си. Не споделяте за собствените си трепети и гледате да не натоварвате хората около вас, като същевременно никога не се отказвате да ги изслушате и да се вникнете в проблема им. Това изглежда уморително и изхабяващо, но вие влагате толкова любов и разбиране, че излизате обогатени и успокоени от подобни откровения, изпълнени с искрена обич, възхищения и благодарност.

Ключова дума: Уравновесяване, уталожване – бурите неусетно започват да позатихват и нещата се поуспокояват и идват на точните места. Настъпва ведрина.

Образ: След много пътувания и премеждия откривате мира и спокойствието в родния дом.

Работа: Вие сте самоотвержени, самостоятелни, издръжливи и отговорни/ Поемате големи тежести на плещите си мълчаливо и спокойно. Едва ли сте от хората, които ще се оплачат от участта си, в която не намирате нищо нередно. Но за ваша сметка се облагодетелстват не така заслужили и всеотдайни колеги, които намират във ваше лице  мълчалив помощник. Подтискате съзнателно амбицията си, която считате за нередна, но давате на много по-малко заслужили от вас да се издигат и просперират.

Любов: Вие сте мълчаливи и доблестни и осигурявате задушевни и истински мигове, наситени с много топлина и опора на онези, които обичате. Обичате истински и предано, но не натяквате за любовта си, нито пък търсите реципрочен отговор. Вашата безкористност за някои не твърде прозорливи, е безропотност, но вие съзирате и дълбоко разбирате тяхното късогледство и не им се сърдите за това.

Препоръчително поведение: Не бъдете излишно скромни и безучастни и не потискайте своята амбиция.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и у вас да бушуват силни чувства и страсти, вие предпочитате да ги загърбите и да намерите изява на стабилни и реалистични за момента решения, което да ви прави сигурни и спокойни.

Неочаквано за самите вас избухва голяма любов.

Несподелени с никого чувства.

Изпитвате дълбока ревност, но ще се затворите в себе си вместо да разговаряте за проблема.

Очаква ви работа на дълъг път, където ще бъдете със семейството си.

Попадате в плен на голяма страст и сте подозрителни. Не знаете дали чувствата са ви споделени.

Любов и брак далече зад граница.

Наследство на жилище в далечна страна.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вие сте силно впечатлителни и много добри анализатори. Преценявайки, за собствена консумация оставяте малка част и не се затормозявате дълго време да носите в себе си емоциите и наблюденията. Ненужното отхвърляте и оставате с бистър ум и успокоена психика.

Вашата сила е безспорна, като духът ви трудно може да бъде подложен на изпитание, което да не издържи. Освен психическата ви устойчивост, вие притежавате здрав разум и успявате да го използвате в направлението, което би ви дало най-голям принос на вас като личности. Това също би ви помогнало да се усъвършенствате и да избистрите своите възгледи за живота си. Вие носите в себе си бунта и желанието да сринете всичко из основи и да го съградите отначало, защото знаете как умело да извършите подобна революция, но същевременно сте внимателни с размера на разрушенията. Почерпили сте много разум от изминалия си опит и сте се поучили от своите грешки. Добре знаете, че няма да ги повторите вече, което ви дава възможността за едно постъпателно развитие. И все пак концентрирате цялата си сила и я разполагате в себе си, като не оставяте възможност да се поогледате настрани, да сравните, да чуете и други мнения, различни от вашето, да станете по-възприемчиви и толерантни. Тази затвореност ви носи израстване, но и ви лишава от истински приятелства и умението да давате и да получавате.

Ключова дума: Недоизказаност, недоизреченост – липсата на достатъчно сила и желание да изкажете силните си чувства.

Образ: Вие сте тръгнали с голямо желание на гости, бързате в пътуването, буквално препускате, мислите си за срещата и когато пристигате, там никой не ви чака.

Работа: Вие сте изключително напористи, последователни и разумни. Амбициите ви са големи, но точно преценявате своите възможности и знаете докъде да прострете силата и усилията си. Никога не правите крачки, които преценявате за твърде рискови или пък излишни. И макар и да предприемате доста опасни стъпки, които понякога водят до мащабни промени, вие имате увереността, получена от солидните ви познания, че онова, което сте замислили има големи шансове за успех.

Работите сами и не обичате да сте част от екип. Предпочитате да виждате около себе си ония, които знаете, че са ви нужни на момента, но не създавате трайни връзки, защото онова, което днес е полезно, утре може да е излишно и дори вредно. Мълчаливи и затворени, създавате впечатление за твърде консуматорско и на моменти лишено от човечност отношение, но вие считате, че това е начинът да се постигне големият успех, като останалото е маловажно.

Любов: Любовта за вас е дълбоко чувство, но и емоционален отдушник. Макар и да изпитвате силни сътресения, буря от страсти да се разгаря във вас, вие се притеснявате от тях и съответно ги заглушавате. Но това не е най-добрият начин, защото съществува реална опасност да останете неразбрани.

Препоръчително поведение: Внимавайте с опитите си да подчините силата на вашите чувства, защото те са подобно на стихия. Тя може да ви събори със силата си и желанието да я обезличите и да погледнете отвъд нея.

Възможни събития в близко бъдеще: Събирате в себе си много сила, като се опитвате да я вложите по най-разумния, подходящ и рационален начин.

Успявате да запазите хладнокръвие и благодарение на него да излезете невредими от объркана ситуация.

Пари от дълъг път.

Предстои ви дълъг път и там ще постигнете голям успех.

Трудно ви е да изразите чувствата си.

Истината ще възтържествува, защото тя има солидна подкрепа.

Пътуване по изследователска работа на далече.

Несподелени и недоизказани чувства. Недомлъвки.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Изпадате в противоречиви настроения, като от весели ставате мълчаливи, потиснати и замислени. Вглъбявате се в себе си и потъвате в недрата на непознати до момента дълбини, откъдето изваждате безценните си съкровища във вид на прозрения. Смелостта ви да навлизате в опасни места, които крият много тайни не познава ограничения. И все пак наличието на пълна и безусловна вяра и усещането за съдбовност, мисия и насока ви тласкат да продължавате да се движите без почивка. Затова и последвалата амбиция е предхождана от силен ентусиазъм и чисти намерения, които обикновено са проекция на онези девствени кътчето, докъдето прониквате със силата на намерението, вярата и страстта си. Вие искате за себе си не малко и смятате, че заслужавате най-доброто, като целенасочено се стремите към него. Не отстъпвате и на сантиметър от целта, която провъзгласявате за свята. И колкото повече трудности срещате по пътя си за преодоляване, толкова повече се увеличава нюанса на святост, защото за вас големите победи на духа са предхождани от големи сътресения, спънки и трудности. Вие не се плашите от тях, защото са критерий, но сътресенията ви действат мобилизиращо и същевременно увеличават постепенно личната ви сила. Липсата на моменти на покой и спокойствие правят живота ви вълнуващ, но могат да намалят запасите ви на вяра. Затова трябва да се научите да поспирате и да си давате почивка и да се порадвате на света около вас.

Приятелствата ви са сигурни и истински, но вие ги ангажирате непрекъснато в значими събития и битки, вместо да се радвате на любовта и мира около себе си, което считате а отстъпление и слабост.

Подобно непрекъснато изживяване е доста уморително и изчерпващо и може да се случи ненадейно да се срутите под напора на умората.

Ключова дума: Неустрашимост, смелост, храброст, безстрашие, дързост, непоколебимост – смелостта, с която се атакува всяка цел не може да остане незабелязана.

Образ: Вие сте на състезание със свръхмощна кола и не сваляте скоростта и при най-острите завои. Въпреки високата скорост се справяте без проблеми опасностите и трудностите.

Работа: Влагате много жар, но той не ви прави ни най-малко разсеяни или хаотични. Напротив, подпомага да изминете пътя непоколебимо и да не отстъпвате пред нищо и пред никой. Всеки ваш опит е предшестван и съпътстван от непреклонна вяра и решителност. Само по този начин може да увлечете много хора, защото ентусиазмът ви е заразителен, но съвсем не това е основната ви идея. Когато започнете работа, вие забравяте всичко и искате да я свършите така, че да сте безспорни победители. Вие гоните издигане, както и най-високото възможно постижение, а това, че някой е по петите ви не ви интересува особено, но ви дава допълнително чувство за мобилизация.

Любов: Залапвате въдицата и големият улов е от раз. Не изпитвате никакви съмнения и противоречия. Обектът на вашата любов е ваш и вие не го изпускате и за миг.

Но често ограничавате на другия право на глас и ако е по-тих, то вие ще го погълнете като хищници.

Препоръчително поведение: Трябва да се научите да поспирате и да си давате почивка и да се порадвате на света около вас.

Възможни събития в близко бъдеще: Решимостта ви и вашата смелост са в основата на големите победи, които отвоювате.

Добър екип в работата в името на ваша цел.

Главоломно издигане в службата.

Неочаквана промяна на работата ви.

Работите над проекта на живота си.

Грандиозен скандал поради голямо недоразумение, който ще се задълбочи.

Революционно изобретение в работата ви.

Много пари от работа с екип.

Ще направите една изключително дълбока и важна трансформация, която ще ви даде друга, нова перспектива и видимост в живота.

Предложение за работа в далечна страна.

Пари от обществена работа.

Спорове поради нетолерантност в работата.

Заслужено възмездие.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...