Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Август
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Август

Лична година 4, 5, 6 месец Август

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вие сте много организирани, но желанието ви да въведете ред навсякъде около себе е свързано с вътрешната строгост и стремеж към успех. Опитвате се преди всичко да планирате и да предвидите възможното развитие на събитията, преди да се включите в голямата игра. Защото за вас редът сам по себе си не представлява нищо, ако не бъде използван за цели, които са значими и ще ви дадат шанса да блеснете сред много хора и да се издигнете, след като бъдете приет с оглушителни овации. Вие искате да се наложите, но по такъв неусетен начин, че накрая да излезе така, сякаш това решение е дошло извън вас. За целта не си позволявате да издадете плановете си, а използвате умението да се снишавате първоначално до ниво на незабележимост, за да не събудите конкуренцията предварително, за да приспите “врага”. И след това атакувате неочаквано, съхранили силата и енергията си.

За щастие за вас това е игра, която е част от живота. И тъй като е игра, вие не си позволявате да бъдете крайно жестоки в преследване на целите си. Още повече, че вашата цел е да спечелите съюзници на базата на общите интереси, което не означава приятели. Защото според вас всичко в този живот е интерес, но пък и разтоварване след тежките отговорности. Когато видите, че победата ви принадлежи, вие се отпускате и показвате светлата страна от себе си, като демонстрирате широта и великодушие.

Ключова дума: Съзидателност – умението да се създават блага от всичко, да се съживяват и окуражават творческите сили, като се подбуждат за живот и обновление.

Образ: Вие ръководите голямо и опасно сражение. Предварително проучвате всичко за конкурентната фирма и след това атакувате смело. Въпреки това не сте жестоки и неотстъпчиви докрай и печелите схватката, като печелите и много съюзници и голямо обединение, което оглавявате напълно заслужено.

Работа: Умеете  да впрегнете най-печелившото и съзидателното, за да постигнете успехи. Вашата организираност е пословична. В крайна сметка рогът на изобилието се излизва върху вас, но знаете прекрасно, че всичко сте постигнали с много труд, самоотверженост и желязна дисциплина, участвайки в тежки и яростни битки за печелене на позиции и облаги.

Лидерската позиция ви подхожда, защото умеете да бъдете заразителният пример за истинска трудоспособност, търпеливост и замах. Умеете да се включвате и да показвате на практика каква отдаденост и самоотверженост са необходими, за да се достигне до значимия успех. Започвате внимателно, обмисляйки и преценявайки наличното преди да се решите да атакувате. Но вземете ли решение, вие нямате равни и човек трудно може да ви удържи.

Любов: Трудно ви е да се отпуснете. Изпитвате недоверие и не се поддавате на тая страст незабавно. Когато обаче се отпуснете показвате пламенната си същност и огнена природа и не се скъпите да дадете всичко от себе си без ограничения.

Но дори и в най-сериозна връзка не сте твърде сериозни, макар и да давате вид на такива.

Препоръчително поведение: Внимавайте и действайте в границите на предварително начертания план и не рискувайте всичко, когато става въпрос за промяна.

Възможни събития в близко бъдеще: Тежък период приключва и дважди ще бъдете възнаградени за ограниченията и неизвестността, на която сте били подложени.

Неочакван шанс за лидерска позиция в добре платена работа.

Край на стагнацията. Някаква тайна ще се разбере и ще се отвори късмета ви.

Вие сте гневни и притеснени от изневяра.

Много добър шанс за намиране на високоплатена работа.

Много полза за вас от неформална група хора.

Добре платена работа далече зад граница.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вие имате много идеи, сила и воля на характера, за да усетите най-значимото и сигурното и да действате незабавно. Твърдо сте решени да постигнете добра основа, която да ви осигури освен спокойствие, забавен и приятен живот, и не на последно място добро състояние и авторитет. Вашата дума се чува, а положението ви се оказва установено, макар и на старта нещата да изглеждат несигурни и неопределени. Именно подобна неопределеност ви дава увереността и силата да заложите всичко на карта, или поне така изглежда. Но обикновено вашият риск е извършен с голяма доза предвидливост и далновидност. Това може да доведе до резултати, които не са така впечатляващи, защото всяко набиващо се на очи действие за вас е малко опасно. И все пак, имайки предвид скоростта и напрежението на първите ви стъпки, от вас се очаква повече, докато вие предпочитате да се спрете до онова, което изглежда ясно и разумно, макар че знаете, че можете много повече.

По същия начин внимавате с приятелствата. Макар и да се заигравате и да търсите взаимни изгоди и подпомагане от ваши познанства, вие се отдръпвате тогава, когато нещата станат твърде сериозни и опрат до влагане на дълбоки чувства, което ви се струва излишно.

Ключова дума: Уреждане, осигуряване – подсигуряване с всичко възможно и устройване на добро благосъстояние и сигурност.

Образ: Готови сте на всичко, дори и на лъжа, за да си осигурите богат живот и сигурност.

Работа: Вашите намерения, които са обикновено свързани с някаква форма на спекулации са такива с единствената цел да постигнете максимална сигурност. Вие съчетавате в себе си по странен начин умението да рискувате всичко и заедно с това подсигуряването, за да се чувствате спокойни и обезопасени сякаш за цял живот. Така сигурността ви прави независими и силни.

В работата се налагате и достигате стабилитет, но истината е, че нещата не винаги са вървели гладко. Търсите всички възможни начини, за да наложите и затвърдите авторитета си. Имате блестящи идеи и не оставате незабелязани. Вие сте от хората, които на всякаква цена постигат стабилитет в службата.

Любов: В любовта търсите както играта, така сигурността и страстта. Обичате да има смисъл в нея различен от чувствата. За вас не чувствата са единственото, с което се изчерпва връзката между двама души.

Препоръчително поведение: Не се опитвайте със своето благоразумие и дисциплина да отстъпвате от значимостта на своите цели. Преценете добре и когато не е заплашена вашата сигурност, може да рискувате.

Възможни събития в близко бъдеще: Давате много от себе си и не знаете прегради, нито пък се съобразявате с каквото и да е било, за да постигнете удобство и сигурност в живота си.

Много добро представяне пред аудитория ще ви донесе стабилитет и популярност.

Ще спечелите голяма сума пари, което ще ви накара да се почувствате стабилни.

Неочаквана печалба и налагане, както и стабилитет в работата ви.

Лъжа за нещо материално и значимо може да стигне и до съда.

Интриги и лъжи за пари или власт в работата.

Много добро и убедително представяне в работата.

Предложение за добре платена работа, свързана с пътувания.

Край на несигурността. Период на стабилитет и замогване.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вашата страст, хъс и желание се разсейват при всяка поява на нови възможности. Острият завой, който правите е неочакван и светкавичен и за вас, и затова често пъти може да бъде болезнен и за двете ангажирани страни – за вас и за участниците, внедрените в събитието хора. За съжаление това са ваши близки и приятели, защото здрави и чувствени са връзките, които са скрепили света ви. Силните трусове се оказват често пъти фатални дори за подобни добре споени конструкции като вашата. Така в опита си да спечелите нови връзки и съответно декори за собствения си живот, вие губите всичко, постигнато до момента, като бъдещето е неопределено и неясно. Оставате сами или с несигурни и непознати хора, но от случая зависи дали си е заслужавала предприетата стъпка. Така вие се оказвате напълно зависими от него и изпускате здравия контрол, който упражнявате над живота си, позволявайки си непозната ви до момента свобода, с която нямате конкретен опит, да ви разклати из основи.

За вас всичко романтично, в което безусловно вярвате е покрито с булото на изключителност и именно това е опасно, защото то се среща твърде рядко и трябва да сте много нащрек, за да не изпуснете момента на реакция. Обикновено се справяте с това и откривате в движение своята мечта, но понякога само силно разтърсване и среща може да ви извади от илюзията, в която сте затворили.

Ключова дума: Развръзка, разплитане, разнищване – успешното излизане от сложни и преплетени взаимоотношения и събития.

Образ: Дон Хуан казва, че Духът идва рядко и при най-голямо усилие от ваша страна. Той не се съобразява с желанията на човека за среща, а с някаква своя, непозната логика и е безучастен в повечето случаи. Затова човек трябва да е внимава да не го изпусне, когато той се появи на пътя му.

Разплитане на заплетено кълбо.

Работа:  В работата си сте постоянни, но и непредвидими в същото време. Когато нещата започнат да стават твърде сериозни и обвързващи, задължително търсите брод, през който да намерите излаз за ново и непознато до момента начинание, разрушавайки старите връзки, привички и пристрастия. Бързата промяна на курса и начинът на действие е стресираща за голяма част от колегите ви, облегнати на стабилното и здраво ваше рамо, но вие не се двоумите да ги отблъснете от себе си и да получите шанс за обогатяване на възможностите. Разбира се, подобна стъпка е свързана с риск, но в този риск може да спечелите, както и да загубите. Загубвайки обаче сте подложени на силно сътресение, тъй като оставате напълно сами и с празни ръце на непознато място, заселено със чужди ви странници.

Любов: Поставяте много високи изисквания, понякога почти невъзможни. Не се страхувате да навлезете в дълбочина във връзката, но там неминуемо срещате неща, които не одобрявате и не ви харесват. В крайна сметка съвършени хора няма, а вие очаквате да получите любов с пълни шепи без каквито и да е отсенки и полутонове. Така е възможно да се превърнете в неудовлетворени и самотни скитници.

Препоръчително поведение: Не бъдете снизходителни към силните си чувства, а се опитайте да вникнете за миг в тях, като разсечете с един удар, макар и болезнено, гордиевия възел.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и да изпитвате силни чувства и твърдо намерение да успеете в предприетото начинание, вие винаги сте готови да направите различни опити за подобряване на стила и начините на действие.

Взрив в личен план, неочаквана раздяла.

Добро материално състояние в дома от сделки и рисковани операции.

Неочаквана промяна на дома.

Закупуване на нов дом.

Семейство и работа зад граница.

Неочаквана силна и съдбовна любов на път.

Добро материално положение, стабилитет и обезпеченост в работата.

Смелостта да рискувате ще ви донесе така очакваната сигурност. Ключова дума: Улягане.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...