PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Новини от България

Лактасинум - хранителни добавки с магарешко мляко - за първи път в България

На много картини от Библията е изобразявано магаре, защото това скромно на външен вид животно е животното, който най-често се споменава там.  Магаретата са легендарен животински вид, съчетал крепко здраве, издръжливост, интелект и много добра устойчивост на неблагоприятни външни условия.
Една от основните причини за това е именно и магарешкото мляко, чиито ползи за здравето са познати още от древността.
Магарешкото мляко влияе благотворно на имунитета и повишава защитните сили на организма. Освен това е полезно за костите, подпомага работата на храносмилателната система и прави кожата сияйна, мека и гладка. В последното се е убедила дори древноегипетската красавица Клеопатра, която редовно се е къпела в млякото, за да запази млад и свеж вида си. Млякото на дългоухите бозайници се счита за най-близко до човешката кърма и за разлика от кравето, то е бедно на мазнини. За сметка на това обаче изобилства от безценни минерали като калций, магнезий, калий, желязо, витамини A, B1, B2, B6, C, E и D. Заради пробиотичните му съставки, то регулира успешно чревната микрофлора и не създава рискове от алергии поради ниското наличие на лактоглобулин. Силно се препоръчва за възрастни и деца с нарушен имунитет, след прекарани тежки заболявания, след прием на антибиотици и нужда от възстановяване, както и като профилактика.
Вече и в България излезе продукт, който включва именно доказаното във времето магарешко мляко, с неговите полезни свойства.
Хранителната добавка "Лактасинум", чийто производител е "Рамкофарм", може да се приема както от възрастни, така и от деца, като за малките е предназначен приятен дъвчащ вариант. "Лактасинум" и "Лактасинум Кидс" са вече налични в аптеките и дрогериите.  Получете повече информация там или закупете онлайн и през newage.bg.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Albena Syoyanova
Interesuva me vachiat produkt lekuva li papki i podxodiach li e za 15 god.dete.Toi go e porachal .no sa mu kazali che ne lekuva papki .no az chetox edna statia .che e tochno obratnoto .
Виж още отзиви
Коментирай
loading...