PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Новини от България

Изложение “Мисия Здраве” ще се проведе от 6 до 8 юни пред Паметника на Съветската армия в София с водещ Ники Кънчев

Близо 50 изложители ще се включат в единственото събитие, което събира на едно място болници, медицински заведения, производители и вносители на козметика, лекарства, хранителни добавки, био храни, услуги, свързани със здравето и красотата.
Организатори на събитието са Български икономически форум (БИФ), в партньорство със Столична Община и Националната здравноосигурителна каса.
Сред изложителите през 2014 са Валмарк България, Абот, Куайсер Фарма България, Медицински комплекс „Д-р Щерев”, Болница „Света Екатерина”, Национална кардиологична болница, BIODERMA България, Пиер Фабр България, Хроно ООД -  дистрибутор на Roche Diagnostics GmbH за България.

Един от най-големите ни изложители тази година ще бъде Българското дружество по гастроентерология, гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография, което подкрепено от компания Абот, организира срещи със специалисти по гастроентерология от седемте най-големи клиники по гастроентрология в София. Те ще се състоят по време на изложението. Ще бъде презентирана специална образователна инсталация, запознаваща посетителите с човешката  храносмилателна система иорганите които я изграждат с  тяхната роля в храносмилането.  Хората ще могат да проследят пътя на храната през всеки един от съставляващите я органи.
Хроно ООД ще раздаде 300 безплатни глюкомера (по 100 глюкомера всеки ден). Единственото условия е посетителите да представят рецептурна книжка, в която да е отбелязано, че са инсулинозависими, напомнят от Хроно ООД.
В рамките на изложението ще бъдат организирани над 15 вида безплатни прегледи, изследвания и консултации за посетителите.
На 6 юни ще бъде проведена и акция за кръводаряване – съвместна инициатива на Националния център по трансфузионна хематология, Българския алианс за кръводаряване и Националната пациентска организация, която е партньор на изложението.
Експерти на НЗОК пък ще разясняват на присъстващите за правата на пациентите.
Организаторите са предвидили за посетителите още много изненади, сред които безплатни спортни занимания, много музика и танци, които ще ги очакват на място.
Постарали сме се в програмата да има по нещо за цялото семейство, така че хората да дойдат на изложението с децата си и да прекарат заедно с нас един забавен ден, посветен на здравето и красотата”, обясни председателят на БИФ Георги Табаков.

Повече подробности и детайлна програма в рубриката Събития.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...