Назад до Космос и непознати територии

Военни мислят да инсценират атака от извънземни

Българският участник в Първата римска конференция се завърна от Италия и тази сутрин бе поканен в сутрешния блок на БТВ. Ученият от института за космически изследвания към БАН изненада водещите и всички зрители, като съобщи, че една от основните теми на конференцията е била подготвяно от военните инсценирано нападение на извънземни, което ще се състои в рамките на 1 година. Тази сензационна информация е била изнесена на конференцията от италиански генерали.

На въпрос дали вярва на тази теория г-н Филипов заяви, че няма убедителни доказателства, но според него е възможно да се инсценира нещо подобно на 11-ти Септември, което да предизвика глобална промяна във външната политика. Според професора най-голям интерес от едно такова събитие ще имат големите сили САЩ, Русия и Китай, които ще оправдаят милиардите наливани във военната индустрия и ще продадат оръжия за стотици милиарди долари.

Лъчезар Филипов сподели още че кръговете оставяни във нивите със сигурност не са от хора, понеже ние нямаме такава технология, която да изгаря нивите на нанониво. Той заяви още, че тази година в Англия се е появил кръг, който е копие на друг такъв от 2002г. и неговото основно послание, разшифровано от английските учени е думата МИР.

Накрая професора подчерта, че човечеството час по скоро трябва да престане да изчерпва ресурсите си от газ, нефт и дърва и да премине към други източници на енергия. За пример той даде термоядрения процес при който енергията се извлича от водата и откритата наскоро частица бозон, която съдържа вакуум. Лъчезар Филипов спомена, че още преди 100 години Никола Тесла в има разработена теория за извличането на енергия от вакуума.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
koito ne viarva v tezi neshta e NEVEJA ,,,
Деа
В Проект Авалон има интервю със сериозни учени, които казват същото. Този проект се създава от сериозен журналист, който решава да разкрие скритото зад "нормалния" обществен живот.
Човек
Някой, ти или си тъпанар или си ченге.
някой
Докога ще давате трибуна на хора като Лъчезар Филипов? По-добре преди да наречете няко професор - влезте в някоя наукометрична система и вижте колко е разпознаваем като професор. Иначе работите срещу българите.
калоян
Не съм гледал това интервю,защото пиша спонтанно,но това,което казва професора е абсолютно вярно.На такава информация попаднах още 2006г.Кукловодите знаят вече,че една инвазия от типа САЩ(НАТО) - ИРАК ще запали грандиозно меко казано неодобрение на вече събуденото население на Земята и друго - проблем е липсата на враг като напр. някоя непослушна Държавам и оттам липса на страх в хората,а знаете,че целта е точно това - да се държи населението в постоянно състояние на страх,така манипулацията е по-лесна.Не виждате ли,че постоянно има някъде конфликти,мислите,че не могат да бъдат избегнати?При конфликт веднага се гласува бюджет около няколко милиарда,който всеки от нас ще плаща години и така кръговрата винаги е в ход, и т.н.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...