PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Цитрин – камъкът на Благополучието и Финансовия просперитет

Цитринът е красив жълто-оранжев камък, който от древни времена е почитан като камъка на благополучието. Смята се, че носи енергия подсилваща вибрационната чистота на финансовия просперитет. Цитринът е силен проводник на умствено спокойствие, топлина , радост и положителна енергия в дома.

Познат е и като ''камък на търговците''. Привлича богатство и високи професионални успехи. Във Фън Шуй е приеман като един от камъните носители на изобилие и просперитет. 

За разлика от много други камъни, които често трябва да бъдат почиствани и презареждани при цитрина това не е наложително. Той трансформира и се освобождава от негативната енергия, без допълнителни усилия от страна на притежателя му. Поради тази причина цитрина е изключително лесен камък за поддръжка. Премахва кошмарите и дарява спокоен сън. Ярките му нюанси носят ведрост и лекота. Предпазва дома от негативна енергия и изчиства. Влияе върху коронната и сърдечната чакра, активира сакралната чакра. Силен енергиен очистител. Има положителен ефект върху психиката и мозъчната дейност.
Можете да го използвате и по време на медитация. Ако имате собствен бизнес е добре да поставите няколко камъчета с цитрин в офиса, на бюрото или близо до вашите финанси. Много хора носят малко камъче в портфейла си и вече са убедени в това, че благодарение на него са подобрили по някакъв начин финансовото си състояние.
Този магичен камък може да се използва и за повишаване на благосъстоянието в дома. Огненият му цвят поддържа топлината, положителната енергия, просперитета и разбирателството у дома. 

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Много съм ви благодарна ????????????????♥️????????????????
Виж още отзиви
Коментирай
loading...