PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Космос и непознати територии

Рядко астрономическо явление ще донесе много положителни промени на Земята

Плутон навлезе в Козирог (2008 - 2023) и цялата корумпирана система започва да се разпада. Тези промени ще позволят на човечеството да замени система в която хората са третирани като икономически роби. Тази система ни е заробвала в продължение на стотици години.

Вече много хора знаят за рядкото астрологическо подравняване на Плутон със съзвездието Козирог и как това води до огромни промени в обществото. За последно това астрологическо подравняване се е случило през далечната 1776г., годината в която избухва Американската революция. Ако погледнете внимателно света в момента ще видите, че точно сега се случват много революции и това не е случайно!

Планетата Плутон е известна още като „Разрушителят“, защото разрушава всичко лошо и го заменя с добро. Обществото в което живеем в момента ще изглежда като в каменната ера в сравнение с това, което ни очаква в близко бъдеще, когато научните достижения станат общодостъпни.

Просто си представете: Изобилие за всички; Никога повече не се налага да плащате сметки за ток; Възможност да се телепортирате, където си поискате; Премахване на всички болести, включително рака; Чиста вода без химикали и флуорид; Чист и свеж въздух с много по-малко замърсяване; Здравословна и органична храна за всички; Възможност да следвате истинската, Божествена причина да сте тук и много, много др.

Това са абсолютно реални неща, които ще се случат в най-скоро бъдеще. Хората във властта ще продължат да си въобразяват, че контролират нещата, но какво всъщност контролират. Движението „One People’s Public Trust“ вече има повече стойност от всяка корпорация или човек на тази планета. Затова какво им остава да контролират, освен своите илюзии.

Когато Плутон навлезе в Козирог, през 2008г. започна колапса на банковата система. Този процес все още продължава и в крайна сметка ще доведе до самоунищожението на всички банки по света.

Парите винаги са били инструмент на икономическото робство в което се намираме. Заради парите хората се заробват с дългове, като същевременно се увеличава техния егоизъм и метериализъм. Това кара много хора да си купуват най-новите и скъпи джаджи, без да мислят за последствията върху околната среда.
Намираме в много важен исторически момент. Земята излиза от ерата на Рибите и навлиза в ерата на Водолея. Нови енергии ще влияят на нашата планета и ще донесат много положителни промени. Старата система на контрол постепенно ще отстъпва позиции пред една нова система, която има за цел да обслужва по най-добрия начин интереса на цялото човечество.

Много хора, които все още не са се пробудили ще продължат да се придържат към старата система, защото това е единствения начин на живот, който познават. Други открито ще се противопоставят на промените, защото ценностната им система не може да си представи новата Земя, която се заражда в момента.

Онези, които са събудени (да точно вие, които четете тази статия) ще изиграят много важна роля в подпомагането на останалите да направят този преход. Ще помогнат на семействата и приятелите си да разберат какво точно се случва и какви невероятни възможности се откриват пред тях.

В момента повечето хора по света все още са оковани във веригите на икономическото робство. Водят се много кървави войни, но краят на цялото това страдание наближава. В близко бъдеще ще се обръщаме назад към тези дни и ще сме благодарни за възможностите за духовен растеж, които сме имали, точно заради предизвикателствата, пред които сме били изправени.

Ние хората вече спечелихме и сега просто се разиграва една кратка игра на изчакване. Онези, които са ни контролирали толкова дълго скоро ще се освободят от илюзията, че още имат контрол над нас. Това ще даде началото на една нова Златна Ера за човечеството.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Димитър Янев
Вече се... Случва...!
Хората ни е страх дори да допуснем, че е възможно подобно нещо, а то зависи от нашите дела защото ние сме архитекти на собствената си съдба. Истината преминава през 3 етапа: 1- тотално отричана 2-усмивана и подигравана 3-приемана, като очевидна!
dano se slu4i
happines
Nujna ni e viara v Dobroto
Vsicko e polojitelno i mi haresa !Trqbva da. Vqrvame v dobroto!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...