Назад до Необяснимо и загадъчно

Рептилски черти, срещащи се при хората

Според Шумерските легенди, Анунаките са манипулирали нашите гени и са създали три различни версии на съвременни хора. Анунаките може да са имали рептилска кръв, която да са предали на хората, тъй като са се сношавали с тях.

Не се знае как точно е манипулирана нашата ДНК, но това което се знае със сигурност е, че само 20 от 64-те кодони в нашето ДНК са активни.

Представете си какво бихте могли да направите, ако всичките кодони са активни? Можем ли да променим нашата ДНК точно сега?

Човешката ДНК се различава от тази на всички примати. Ние имаме само 46 хромозомни двойки, докато приматите имат 48. Първите 2 хромозомни двойки изглежда са слети заедно, което може би обяснява част от генетичните манипулации, извършени от Анунаките.

Представяме ви няколко отличителни рептилски черти, които се проявяват при хората. Вие може да припознаете някои от тези черти в себе си или в някой ваш познат. Ако това е така не бива да се притеснявате или да изпадате в паника. Това, че имате рептилски черти не означава, че сте лош човек, тъй като има лоши и добри хора сред всички галактически (и планетарни) раси.

Рептилски мозък – най-очевидната рептилска черта е рептилския мозък, който всички ние имаме. Тази част от мозъка ни е отговорна за реакцията „бягай или се бий“, която се проявява, когато изпитваме страх. Точно това целят съвременните водещи медии всеки път когато предават новините си изпълнени с пропаганда. Искат да ви накарат да се страхувате. Рептилите обикновено са много параноични и скептични, тъй като това е мозъка на който се доверяват най-много.

По-ниска от средната телесна температура – влечугите са студенокръвни животни, така че и рептилите би следвало да имат по-студена кръв от останалите хора. Обикновено високите температури не им пречат особено и се нуждаят от по-малко завивки вечер, докато спят.

По-ниско кръвно налягане от средното – в сравнение с останалите бозайници, влечугите имат по-ниско кръвно налягане, затова е много вероятно и рептилите да имат по-ниско кръвно налягане от останалите хора.

Един допълнителен прешлен – някои хора се раждат с един допълнителен прешлен, който се нарича Transitional прешлен.

Свръхчувствителност към светлина – повечето влечуги се крият на сенчести и тъмни места през деня и излизат навън през нощта, тъй като имат свръхчувствителност към светлината. Поради това рептилите също предпочитат да излизат вечер, отколкото да се излагат на дневна светлина.

Липса на емпатия – някои влечуги са готови да убият и изядат други животни от собствения си вид, ако се наложи. Рептилите са способни на същото. Всички сме чували множество истории за отвличания на хора и как се е вярвало, че това е свързано с някакви тайно общества или Римокатолическата църква. Рептилите не изпитват почти никакво състрадание и са готови да оцелеят, използвайки всички възможни средства.

Способни са да променят външния си вид (Шейпшифтинг) – много хора по света твърдят, че са виждали как хора променят външния си вид буквално за секунди. Най-забележимата външна следа на тази промяна е формата на зениците, които от кръгли стават тесни и издължени – точно както изглеждат те при влечугите.

Очевидно е, че всеки един от нас има поне 1 рептилска черта и това е рептилския мозък, който всички ние имаме. Съществуват теории според които хората на Земята сме един своеобразен конгломерат от същества с извънземен произход, които са се заселили тук, за да се направи един галактически експеримент, как ще се разбират помежду си. Властта винаги се е опитвала да разпалва междуетнически конфликти, но много от нас вече са над тези неща. Властта най-много се страхува от това всичко хора да се обединят в едно цяло, защото тогава цялата им структура на власт и подчинение ще се срути.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

Петър
До Анонимен. I didn't say it would be easy, Neo. I just said it would be the truth.
saita e N1
.... mn si zleee
Шумерски легенди за гени?! Някой май си прави свободни интерпретации. Само 20 от 64 кодона са активни?! Информирайте се малко преди да copy-paste-вате статии. Може ли да си представим ако всички бяха активни?! Ами те са си активни, а и да не бяха нямаше как да си представим, освен да си правим свободни интерпретации, какви магически сили ще придобием. Бягай или се бий - след като това е някаква новост за човешкия мозък, явно взаимоотношенията на лъва и антилопата не се базират на бягай или се бий (важи и за останалите животни). Всяването на страх от медиите е май единственото вярно в тази статия, между всичко останало което само по себе си е написано за да всява страх. Също така е доста манипулативно е да се представят фантазии като вече доказани факти. В последно време все повече подобни зле скалъпени статии бликат от този сайт. Май някой нов редактор си поства всякакви глупости.
nqma dqvol vupros na strah e.... kato te e strah, kycheto e zlobno...kato si liybqsht kychkar si suputstvan ot bezyslovna liybov-priqtel.. vupros na sebeproektirane v realnostta ;) Kogato ste vliybeni, vsichko e krasivo.. kogato vi e strah...vsichko e..stranno...i t.n. , ta dori i na galaktichesko "nivo" ... .... hora....choveshki oblik mozhesh da imash samo na planeta "Zemq", tova e forma na materialna obvivka-tqlo, blagodare nie na prirodata, koqto e osnoven iztochnik na Materialen resyrs ot vsqkakuv rod, kadeto, materiqta e poslednata forma na "proqvlenie" na vselenata.... Purvo go mislime, posle go chyvstvame...ponqkoga se proqvqva tochno, kakvoto si mislime......
Виж още отзиви
Коментирай
loading...