Назад до Самоконтрол и мотивация

4 неща, които ви пречат да овладеете Закона за привличането

Често човек казва, че не вярва или за него Законът на привличането не работи. Нека ви споделим няколко причини, които биха могли да попречат за неговото действие.

 


 Не вярвате в Закона за привличане

Ние получаваме от Вселената това, в което вярваме. Нашите мисли, нагласи и действия са особено важни за правилното използване на Закона. Затова едно от първите и най-важни неща, които трябва да направите е да повярвате в процеса. Колкото повече повярвате в Закона за привличането, толкова по-бързо ще усетите, че той работи за вас.

Фокусирате се единствено върху негативните събития и обстоятелства

Когато имате отрицателна нагласа към всичко заобикалящо ви, то няма как да очаквате хубавото да ви сполети. Опитайте се да правите визуализация на хубавото, което очаквате да ви се случи. Събирайте се положително настроени хора, намерете време за радост и работете върху вашето личностно израстване, като промените негативното си съзнание.

Ограничени вярвания

Поставянето на граници може да възпре Закона за привличането. Вярвайте в успеха, представяйте си го, не се притеснявайте да говорите за него. Ако искате да привлечете положителните емоции в живота, то трябва да бъдете особено гъвкави в своите вярвания. Освободете се от ограничеността и въдете свободни – свободни в мислите и душата!

Отчужденост

Когато се "слеете с потока", вие сте част от една вълна, която може да ви тласне към всичко, което искате да постигнете. Намерете вашата среда, търсете положителното и благодарете на Вселената за всяка радост, оценяйте всяка поднесена радост и мигове на щастие.
Ако попаднете в "центъра на буря", запазете спокойствие, бъдете разумни и в хармония със себе си.

Рейтинг:
4.9/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...