PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

10 признака, че сте открили сродна душа

Сродните души са нещо различно от житейските партньори. Хората, които не могат да открият своята сродна душа, обикновено се задоволяват с това да имат житейски партньор. Тези отношения също могат да бъдат много дълбоки, тъй като са изградени на взаимно доверие, уважение и приятелство.

В живота си ние нямаме контрол върху времето и понякога много малък контрол върху обстоятелствата. Някои хора не могат да чакат вечно, надявайки се да срещнат своята сродна душа, затова се задоволяват с едни зрели взаимоотношения между житейски партньори. За някои нещата опират до оцеляване, сигурност и общуване и понятието сродна душа им е чуждо. Обстоятелствата, тайминга, достъпността, сигурността и много други фактори могат да повлияят на изборите, които правим при нашите връзки. Концепцията за сродна душа може да ви звучи прекалено нереалистична и отнесена, но ако сте готови и благословени да срещнете сродна душа в този живот, това ще се случи внезапно и непредвидено. В началото може да се почувствате обезпокоени, дестабилизирани и объркани, защото това ще бъде различна връзка от всички останали.

Няма подходящи думи с които ясно да се опише и формулира една такава връзка. Това е една магнетична енергия и интуитивно познание, които просто ви пасват идеално. Без значение от времето и пространството, вие просто сте открили пътя един към друг. Когато това се случи, вие ще го усетите. Има един невидим поток и ритъм, който изглежда се ръководи от много по-висш разум. Поемате си дълбоко дъх, защото дълбоко в себе си осъзнавате, че това е нещо специално. Нещо различно и истинско. Когато най-накрая се успокоите от първоначалното силно преживяване ще видите красотата, изключителността и чистотата на това, което ви се случва. Понякога сродната душа е приятел, друг път интимен партньор. Понякога връзката е временна, друг път постоянна.

Тези сродни души могат да се появят в живота ни временно, за да ни напомнят за нещата, които сме забравили. Те запалват искрата и поддържат огъня на живота. Нежно ни побутват към това да станем по-добри и осъзнати хора. Понякога тези хора ще останат с нас цял живот, друг път продължават напред, но често ви остават без дъх. Те ни напомнят да бъдем живи и изпълнени с надежда. Сродните души са хората, които изкарват нашите най-добри качества. Те не са перфектни, но са перфектни за нас.

За да достигнете до такава дълбока връзка, за да можете дори да я забележите, трябва първо да обичате себе си. Когато обичате себе си можете естествено и без усилия да постигнете дълбока връзка с друг човек, който също обича себе си и е готов да се разкрие изцяло.

Интимността изисква отворено сърце. Обичайте се и напълнете душата си със свой собствен огън и когато срещнете своята сродна душа ще полетите. Не се тревожете, че не можете да намерете сродна душа. Намерете първо себе си.

Събудихме ли любопитството ви? Представяме ви 10 признака, които ще ви помогнат да определите дали човека до вас е сродна душа или житейски партньор:

  1. Това е едно дълбоко вътрешно чувство. Описването на това как ви кара да се чувствате сродната душа е много трудно. Това е здрава, дълбока и продължителна емоция, която не може да бъде изразена с думи.
  2. Ако сте намерили сродна душа има голяма вероятност да сте се срещали и в предишни животи. Може да започнете да изпитвате дежа вю, сякаш това което ви се случва в момента се е случвало и преди.
  3. Пасвате си един друг. Срещали ли сте хора, които допълват един друг мислите, които изразяват на глас. Според някои това се дължи на факта, че тези хора се познават прекалено добре, но това може да е признак, че сте намерили сродна душа. Подобно нещо може да изпитате и с най-добрия си приятел или някой близък роднина, което показва ясно, че този партньор е специален.
  4. Влюбвате се в недостатъците на този човек. Няма перфектна връзка и дори да намерите своята сродна душа, пак ще имате своите върхове и спадове. Все пак тази връзка ще бъде много по-трудно да бъде прекъсната. Сродните души се възприемат много по-естествено и обичат дори своите несъвършенства.
  5. Връзките със сродна душа са много по-интензивни от нормалните връзки в положителен и отрицателен аспект. Най-важното нещо е, че дори по време на най-лошите моменти вие се фокусирате върху решаването на проблема и мислите за момента, когато нещата ще се оправят.
  6. Сродните души често се възприемат, че са сами срещу целия свят. Те се чувстват толкова свързани помежду си, че са готови да поемат всякакви рискове в живота, стига да са заедно.
  7. Сродните души са психически неразделни. Те имат умствена връзка, подобна на тази при близнаците. Например могат да вдигнат телефона по едно и също време, за да се обадят един на друг. Дори и физически да са на различни места сродните души винаги са заедно в своето съзнание.
  8. Сродните души се чувстват сигурни и защитени. За тях партньора им е нещо като ангел пазител. Човек, който ви кара да се чувствате несигурно, независимо дали това е съзнателно или подсъзнателно, не е ваша сродна душа.
  9. Сродните души не могат да си представят живота един без друг. Това не е човек от който можете да си тръгнете лесно. Това са хората, за които не можете дори да си представите, че няма да сте заедно. За тях сте готови да се борите до край.
  10. Сродните души се гледат в очите и си комуникират много по-често от обикновените двойки. Това е естествен признак на дълбоката връзка, която съществува между тях. Ако гледате в очите човека с който говорите придобивате по-голям комфорт и самочувствие.
Рейтинг:
4.3/5 на базата на 19 оценки

Отзиви

Станислав
така е!
Истина е
Познатите неща са дежавюта... От минали животи. Присъствали са в живота на даден човек и това са спомени...
Когато птиемаш някой духовно не е случайно. Ако е взаимно чувството имате сходна душа
сиси
Случвало ли ви се е да имате необяснимо влечение към някоя държава и определен град в нея.да си намирате повод,колкото е възможно по-често да ходите дотам?При мен точно това се случва ,появи се внезапно мъж ,който живее там и много ме привлича.усещането е необяснимо и доста объркващо мислите ми.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...