Назад до Самоконтрол и мотивация

5 неща, които могат да ви попречат за постигането на силна връзка в любовта

Постигането на успешна връзка в любовта е жадуван и мечтан момент за всички хора. Въпреки това има и такива, които се страхуват от нея защото може да им донесе вече позната болка и страдание. Има и такива, които се борят за любовта и не биха се спрели пред нищо. Вижте как закона за привличането може да ви помогне в Любовта и да откриете своята перфектна половинка. Много често долу изброените действия се превръщат в невидима преграда, която не само, че пречи за постигането на добра връзка, но и се отразява негативно и върху самия човек.

Ограничен брой запознанства

Способността да направят потенциални нови запознанства и взаимоотношения е безгранична. За много хора да търсят своя партньор в живота е все едно ''да намерят игла в купа сено''. Търсенето на тази връзка трябва да бъде част от самите вас и вашите желания. Не странете от околните, бъдете общителни и предразположени за нови запознанства.

Да вярваш, че не си достатъчно добър

Заобикалящите ви усещат начина по-който се чувствате. Именно чрез закона за привличането ние усещаме вибрациите на околните. Затова се замислете какви са вашите вибрации. Вашият партньор ще търси във вас обич и уважение, затова първо се научете да обичате и уважавате себе си.  Свенливостта и отчуждаването няма да ви помогнат. 

Поставяне на срокове за намиране на половинка

Няма определена възраст за намиране на партньор и постигане на изпълнена с любов и хармония възраст. В много култури след навършване на определена възраст хората сякаш са заставени да имат партньор и деца.
Не правете нещо само защото, някой е казал, че времето му е дошло. Времето не е от значение. Важното е да намериш този, който те прави щастлив, кара те да се усмихваш и изпълва мислите ти. Това може да се случи на всяка възраст. Огледайте се и ще намерите толкова доказателства за това.

Оплакване от липса на късмет

Е, повярвайте това никак не ви помага. Дори напротив. Не забравяйте, че каквито са мислите ви, такъв ще бъде и живота ви. Гледайте по-отвисоко на нещата. Подхождайте с оптимизъм и очaкване.

Завист към взаимоотношенията и връзките на другите

Може не искате да го признаете, но тайничко завиждате на хората около вас за техните връзки. Не го правете, защото така само отблъсквате положителните вибрации от вас.
Опитайте се да настроите подсъзнанието си, че съвсем скоро и вие ще бъдете като тях. Не спирайте да комуникирате с хората около вас, а дали сред техните познати не се крие вашата половинка?

Искайте, търсете и визуализирайте своя бъдещ живот като част от сърцето на някой друг. Законът за привличането може да вида онази връзка към, която се стремите, само ако се научите правилно да го използвате.

Рейтинг:
4.9/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

В общи линия всичко гореспоменато е вярно!Но,ако дори и да правиш всичко това по правилния начин,желаейки силно един човек,но отношенията ви да не вървят в добра посока,макар между тях да има силна любов...за мен това е кармична връзка,която не е подвластна на гореспоменатите условия,за съжаление.
Анонимен
Y
Виж още отзиви
Коментирай
loading...