PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Снимки, на самолети пръскащи химикали, които не са виждани преди!

Грег Прескът е основател и редактор на сайтовете www.in5d.com и www.bodymindsoulspirit.com. В началото на март Грег е получил лично съобщение на своята фейсбук страница, което гласяло следното:

„Здравей Грег, следя статиите, които пишеш в твоите сайтове и се чувствам обнадежден, че имаш много читатели и съмишленици. Вие осъзнавате много добре какво се случва реално на глобалната сцена. Аз също съм наясно с мръсните тайни на световния елит още от малко момиче. Скоро получих някои много интересни снимки от надежден източник, който е бил част от екипажа на самолети, които се използват за разпръскване на чемтрейлс. Изпращам ви всички снимки, за да ги разпространите и да научат повече хора какво се случва в действителност в небето над главите ни. Благодаря ви, че ви има, продължавайте в същия дух!"

На въпрос, дали източника иска обсъдят заедно снимките, Грег получил следния отговор:

„За съжаление моя източник не иска да бъде разкрит и предпочита да остане анонимен. Сигурен съм, че той има причина да остане анонимен и уважавам неговото желание. Най-важното е да излиза все повече информация по тази тема, за да бъдат хората по-осведомени. Ще ви изпратя още снимки, които получих!“

Представяме ви снимките, които Грег е публикувал в своя сайт:


Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...