Назад до Необяснимо и загадъчно

10-те най-популярни предсказания на Едгар Кейси

Много от прогнозите на Едгар Кейси вече са се сбъднали. Кейси, известен още като „Спящия пророк” прогнозира точно срива на фондовата борса от 1929г., началото на Втората световна война и много от промените настъпващи по Земята в наши дни. Представяме ви списък от 10-те най-поразителни и запомнящи се предсказания на Едгар Кейси:

1. Голяма част от Европа ще се промени само за един миг. Япония ще потъне, а нова земя ще се появи край източното крайбрежие на Северна Америка.

2. Ще има изместване на земните полюси, така че там където е имало студен климат ще стане по-топло, а районите със субтропичен климат ще станат с тропически.

3. Ще настъпят времена в които слънцето ще потъмнее. Това ще бъде сигнал за началото на събитие свързано с духовното пробуждане.

4. Атлантида ще бъде открита в близост до остров Биними, Бахамите. Ще се открие, че водите около Биними имат лечебна сила. Крарцовите кристали там ще бъдат признати със своите лечебни свойства да възвисяват и синхронизират много видове енергия, като светлината и електричеството.

5. Историческото и неучно наследство на Атлантида ще бъде достъпно за духовно посветените. Тези записи ще бъдат открити в тайна камера на храма на Атлантида, който ще се издигне от морското дъно.

6. Ще бъде разработена цяла нова научна област, базирана на психическите/духовни феномени. Ще настъпи промяна на фокуса при проучванията. Науката ще дава повече тежест на духовните явления и по-малко на материалните. Това ново поле на духовната наука ще стане практично и измеримо, като съвременните науки.

7. В пустинята Гоби ще бъде открит „Град от злато”. Той ще има храм с асансьори, електрически автомобили и магически елементи.

8. Един от най-големите градове в света Ню Йорк ще изчезне напълно.

9. Западното крайбрежие на САЩ ще бъде унищожено и ще има огромни разрушения в Лос Анджелис и Сан Франциско. Нова земя ще се появи край бреговете на Америка, а големите езера ще изтекат в Мексиканския залив през река Мисисипи. Големи географски промени ще настъпят в централните части на САЩ. Най-безопасните места по време на този период ще са щатовете Охайо, Индиана и Илинойс.

10. Ще настъпят времена в които всички хора ще осъзнаят своята отговорност един към друг. Това ще бъде момент в който ще се промени общото съзнание на човечеството. Кейси прогнозира, че ще има три фундаментални археологически открития свързани с дълбоката древност, които ще доведат до революция в разбиранията за произхода на човека. Това ще се случи, когато човечеството достигне до по-високото ниво на духовност. В следствие на огромните промени свързани със Земята, ще настъпи нова ера на мир и просветление.

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 21 оценки

Отзиви

Ще се случи всичко
Дот
Лудите ще изчезнат и ще останат само разумните(добрите) хора.
Нищо добро не ви очаква, откачалки.
костя
Я предсказываю... через тридцать лет30 годин наука изобретет бессмертие для разума человека!!!
костя
Даже реклама против курения может вызвать рак!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...