PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Как да създадете приятелства, използвайки Закона за Привличането

Приятелството е нещо, което повечето хора желаят. Много от нас искат да се чувстват свързани с други хора и да имаме чувство за принадлежност. Добрата новина е, че всеки може да използва Закона на Привличането, за да намери повече приятелства в живота си. Представяме ви няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да намерите повече истински приятели, чрез процеса на привличане.

  1. Излизайте навън сред хора – гледайте колкото е възможно по-често да излизате от дома или офиса и да се срещате с хора, а не само да си комуникирате в интернет. Ако се самоизолирате ще привлечете още повече изолация. За да привлечете нови хора в живота си трябва да търсите жив социален контакт и да се стремите повече време да сте сред хора. Лесно е да се каже, но е трудно да се направи, особено за интровертните хора. Затова, ако вие сте такава личност, трябва да започнете с много малки стъпки. Не е нужно да се шляете навън по цял ден. Може просто няколко пъти на ден за по няколко минути да излизате на места на които да сте заобиколени от хора. Поставете си за цел постепенно да увеличавате времето, което прекарвате сред хора и ще привлечете повече приятелства в живота си.
  2. Приемайте покани – много хора, които отхвърлят повечето социални покани отправени към тях изпитват проблеми с поддържането на приятелства. Повечето хора започват да си търсят оправдания, за да прекарат удобно вечерта в дома си или да не нарушават изградената рутина през уикендите. Редовното отхвърляне на социални покани неминуемо води до прогресивно намаляване на броя им, докато се стигне до момента в който почти никой не ви търси за социален контакт. Това разбира се не означава, че трябва да приемате всяка покана за излизане навън, но ако става въпрос са хора, които харесвате и цените, трябва да положите усилия и да се срещате по-често с тях. При младите хора сприятеляването става по естествен начин. Децата обожават да си играят навън със своите приятели. В течение на времето обаче ставаме по-затворени в себе си, а това възпрепятства намирането и изграждането на нови истински приятелства. Бъдете готови да кажете „Да“ по всяко едно време, за да привлечете повече приятели в живота си.
  3. Не съдете другите – друго нещо, което пречи на създаването на приятелства е осъждането на хората. Когато сме свикнали да съдим другите ние подтикваме добрите хора и приятели да се отдръпнат от нас, защото повечето истински хора не понасят постоянната критика. Осъждайки другите ние може да спечелим няколко последователи на своя страна, но няма да намерим грижовни и любящи приятелства. За да имате истински състрадателни приятелства трябва да излъчвате любов и да търсите доброто в хората. Затова търсете качества, които харесвате в заобикалящите ви хора и повече хора с тези качества ще бъдат привлечени в живота ви, благодарение на Закона на Привличането.
  4. Бъдете истински приятели – Това е може би най-важното условие. Ако искате да привлечете приятели, първо трябва да бъдете приятели. Опитвайте се да се виждате и чувате по-често с хората на които държите. Ние получаваме това което сме, а не непременно това което искаме. Затова, ако искате да привлечете приятели, трябва да бъдете приятелите, които искате да имате. Особено с напредването на възрастта приятелствата стават малко по-трудно постижими. Понякога забравяме и трябва да си припомним как да привлечем приятели. За радост Закона на Привличането действа винаги, независимо от възрастта. Не забравяйте, че привличате подобни на вас хора. Излизайте редовно сред хора, казвайте „Да“ на поканите от скъпи хора, излъчвайте любов, вместо да съдите другите и преди всичко бъдете добри приятели. Тези четири действия ще ви помогнат да се превърнете в истински магнит за нови пълноценни приятелства.
Рейтинг:
2.3/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...