PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Изслушвайте съветите на хората около вас, защото може да са напътствия от Вселената

Всички ние имаме много мечти и надежди, най-вече за здраве благоденствие и по-добър живот. Вселената непрестанно ни засипва с възможности да получим нещата, които искаме, посредством Закона на привличането. Когато сме отворени към напътствията на Вселената, добрите идеи и правилните решения са в изобилие. Можем да постигнем целите си много бързо и лесно. За съжалени много често съзнателно или несъзнателно блокираме тези ценни напътствия, идващи от Вселената.

Един от начините за блокиране на напътствията е посредством игнорирането на разговорите ни с други хора. Често когато роднини или приятели ни предлагат съвети или водим някакъв общ разговор, информацията образно казано влиза през едното ухо и излиза през другото. Понякога сме прекалено заети да мислим за следващото нещо, което искаме да кажем. Друг път егото ни е засегнато, защото асоциираме съветите с това, че не сме достатъчно умни.

Много от насоките на Вселената ни се изпращат по време на разговорите с други хора. Всеки може да даде достатъчно примери, за това как съвет на приятел или роднина му е помогнал да постигне финансов или емоционален успех. Чрез хората около нас Вселената се опитва да ни доближи до успеха и постигането на мечтите. Затова не оставяйте егото ви да надделее, когато получавате съвети, независимо дали сте ги поискали или не. Изслушвайте внимателно събеседниците си, защото не се знае кога ще получите намигване от Вселената. Във всеки един момент може да получите ценен съвет, който да ви помогне да постигнете целите и мечтите си.

Ако искате да получавате повече напътствия от Вселената, трябва да осъзнаете, че понякога тези напътствия могат да дойдат от лице, което често е напълно неочаквано. Това не означава, че сте глупави или неопитни, тъй като Вселената се опитва да даде отговор на въпросите ви и да постигнете целите си. Лицето с което водите разговор е просто канал на Вселената към вас.

Разбира се не всички съвети, които получавате ще ви бъдат от полза. Вие веднага ще усетите разликата, когато получите добра идея. Сякаш лампичка ще „светне“ в главата ви, за да ви подскаже, че получавате ценна информация, която може да е напътствие от Вселената.

Затова следващия път, когато добър приятел ви дава съвети или майка се опитва да ви помогне, направете си услуга и помислете върху тези съвети за минутка. Те може да ви казват точно това, което трябва да знаете, за да превърнете някоя от мечтите си в реалност.

Рейтинг:

Отзиви

Дорито
напълно съм съгласна с това че понякога вселената може да ни изпрати човек който не го познаваш много лично , но да ти каже това от което имаш нужда да чуеш и да направиш крачката към мечтата си .....не знам името на този човек , той дори не знае че ми е помогнал но аз не преставам да си го спомням и да казвам да е жив и здрав
Виж още отзиви
Коментирай
loading...