PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

Завръщат ли се Анунаките на Земята?

Наскоро в интернет пространството излезе едно интервю със Стан Дейо. В него той заявява, че вътрешни източници от Пентагона са му съобщили, че древните шумерски богове, Анунаките се завръщат на Земята. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Анунаките се свързват с кометите Исон (ISON) и Енке (ENCKE)

Кометите Исон и Енке са два добре известни небесни обекта. Нека обаче се запитаме защо тези комети носят точно тези имена. Втората част от наименованието на Исон „ОН” се асоциира с „AN” от английското наименование “Anunnaki” (което се произнася ОН) и един от техните лидери Anu (който се произнася Ону). Първата част на наименованието ИС (IS) се асоциира с името на богинята Изида (ISIS) и шумерската богиня Ищар (ISHTAR). Така ако се разделят двете срички от наименованието ИСОН (IS + ON) се получава Ищар на Анунаките (Ishtar of the Anunnaki).

Наименованието на кометата Енке е много по-очевидно за всички, които са изучавали Анунаките. Енки (Enki) е шумерски бог, който по-късно е носил и наименованието ЕА (както името на нашата планета на английски Earth). Енки е бил божеството на занаятите, пакостите, интелигентността, творчеството и водата (морска и сладководна).

Може ли да се сложи знак за равенство между Анунаките и съвременните явления, известни като НЛО?

Много наблюдатели на западната част от небето изследват аномалии описвани като НЛО. В тази част на небето няма няма големи звезди или планети (според приложенията за мобилни телефони SkEye и Stellarium) и поради това много хора предполагат, че тези НЛО-та са кораби на Арктурианците или на разумни същества от Плеадите. Според някои обаче тези обекти може да се свържат със завръщането на Анунаките.

 

 

 

 

 

 

 

 

Докладите и видеоклиповете от многобройните срещи с НЛО показват, че те променят цвета и размера си. НЛО-то от горния клип променя своята форма и периодично променя цвета си. За някои хора това се струва прекалено невероятно, други напълно ще отрекат това което се вижда, но онези които могат да погледнат на нещата отвъд общоприетите граници приемат съществуването на всякакви възможности без страх или опасения.

Правителствата рядко ни казват истината и обикновено се измъкват с оправданието, че информацията е поверителна или застрашава националната сигурност. Поради това е много вероятно повечето правителства да са наясно със завръщането на Анунаките, но да ги е страх да съобщят това на хората. Една такава новина би предизвикала колапс на заробващата ни икономическа система и наложените световни религии.

Има една интересна мисъл във версията на Библията на английския крал Джеймс. В Битие 1:26 той заявява: „И Бог каза: Нека да създадем човека по наш образ и подобие....”

Сигурно веднага ви направи впечатление, че се говори в множествено число, което не съответства на религиозните вярвания за един Бог.

Възможно ли е Библията да е била написана от Анунаките и основната й цел да е контрол над човечеството, посредством страх? В края на краищата може да се постави знак за равенство между религия и раболепие. Контрола и подчинението е нещото към което се стреми всяко едно правителство на Земята.

Версията на Библията на крал Джеймс е била редактирана от сър Франсис Бейкън, който е бил масон 33-та степен. Това ниво на масонството се осланя на едно мото, което гласи: „Ordo ab Chao”, преведено на български това означава „ред в хаоса”. Както знаем Библията завършва с глава Откровение, където цари пълен хаос.

В шумерската митология Енки (Enki) не се подчинява на баща си Ану (Anu) и обиква човешките същества. След това предателство Енки и Ану са във война. Според легендите Ану е един от „боговете създатели”, които променят нашата ДНК, за да ни превърнат в роби, копаещи злато от мините за Анунаките. Може би това е причината поради която съвременната Римокатолическа църква притежава толкова много злато. Според различни източници Ватикана разполага с около 60 350 тона злато.

Ако се вгледате в пирамидата на гърба на щатския долар ще видите „Всевиждащото око”. Възможно ли е съществото (или съществата) в горната част на пирамидата да са Анунаки, които ни държат под икономическо робство от хиляди години?

Пробуждането

Независимо от всичко хората се пробуждат и започват да виждат все по-ясно тиранията и потисничеството на всички правителства. Все повече хора осъзнават, че начина на живот който водим е неустойчив заради кухите валути и заробващата икономическа система. Има няколко хиляди световни лидери, които държат всички нас под икономическо робство и замърсяват въздуха, водата и хранителните запаси. Водещите медии също играят основна роля, тъй като ни заливат с правителствена пропаганда, която да ни държи в страх. Всичко това може да изчезне буквално за една нощ, но за целта всички ние трябва да се обединим. Не може повече да се толерира омразата към други държави, етноси или раси, защото това е нещото което ни пречи да напредваме в цивилизационно отношение. Ние имаме силата да променим нещата, без да е необходима помощ от добронамерена извънземна раса. За целта обаче първо трябва да се обединим в една глобална общност.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Яна
Няма анунаки - тук на земята са само Луцифер и неговите демони - изхвърлените бунтовници от чистите безгрешни небеса. Равенство, което е вярно, може да се постави между анунаки= НЛО=демони(Луцифер, лъжецът, измамникът, човекомразецът и Богопротивникът) Митовете за анунаките да създадени от Луцифер и неговите адютанти..за да заблуждават както в миналото, така и днес Библейски непросветените хора...
Анонимен
Късно е ,тук сме вече.Анунак Анунакян :)
Анонимен
Obedinenieto pravi silata-zite3lite na naschata planeta ako se obediniat-progres na planetata zemia!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...