Назад до Природа и здраве

Активиране на остатъчното ДНК – тайната за здраве и просветление

Въпреки, че човешкото ДНК е обект на проучване и изследвания повече от век, учените все още не са разгадали напълно истинската роля на ДНК и връзката с нашето здраве. Една от основните причини затова е че учените изучават само ‘’повърхността’’ на ДНК, която се състои от захари, фосфат, амино киселини и нуклеотиди.
Изследвайки по обстойно и дълбоко структурата на ДНК един ден може да се стигне до заключението, че тя не е обвързана с местното пространство и линейното време. Ако учените се опитат да разберат как действително работи ДНК ще открият един от ключовите елементи, които създават илюзорно външната реалност.
Физическата реалност, в която ние живеем е подобна на една голяма илюзия. Ако ви е трудно да повярвате просто прочетете тази статия и разсъждавайте върху написаното.
Въпреки това, че физическата ни реалност е една илюзия, тя ни помага да се развиваме, затова трябва да я приемем съвсем сериозно.
Според някои изследвания 90 % от нашето ДНК е ‘’отпадъчна ДНК’’
Ето и откъс от написаното по темата в книгата Staradigm:
Да се нарече нещо в нашето тяло ‘’боклук’’ е твърде наивно, защото природата никога няма да създаде нещо, което не заема никаква роля в еволюцията на Вселената. Нашата отпадъчна ДНК съдържа много по – мощни и високи съединения на ДНК. Тези нишки държат ключа към истинската ни история и еволюция. Не виждаме тези факти, защото тази функция е изключена. Това е необходимо защото телата ни все още не са се развили достатъчно, за да се справят с функциите на отпадъчната ДНК. В моментното ни състояние, включването на големи части от отпадъчното ДНК ще разруши нашето здраве. Единственият начин да направим това включване безпроблемно е да приемем тези части постепенно и много бавно.
Учените са установили, че Слънчева система се движи през по- енергично заредена площ от нашата галактика, която е известна като Галактически център. Именно тази по-енергично заредена галактика спомага за бавното включване на отпадъчното ДНК. Това галактическо събитие може да направи изживяванията ни по – реални като: живи сънища с реални физически болки, по силно изживяване на отминали спомени, психични преживявания, стрес и други. Ако ние нямаме готовност да се справим с тези събития, животът ни може да се превърне в един огромен хаос.
Когато успеем да активираме нашата отпадъчна ДНК, ние позволяваме използването на високочестотните енергии, които имат невероятен лечебен потенциал за телата ни. Тези видове енергии могат да лекуват болести, да увеличат продължителността на живота и да активират някои скрити способности, като телепатия и ясновидство. Поради тази причина, ДНК държи ключа към оптималното просветление и здраве.
За да имаме по-големи познания и разбирания за това как работи ДНК, учените ще трябва да се научат как да използват и разбират езика на светлина, звук, енергийна вибрация и пулсация. Ако успеят да разгадаят и използват разумно получената информация, те ще бъдат в състояние да разкрият още много тайни за Вселената.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...